Tilemaxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει είναι πλέον δεδομένο. Το PES είναι για χαβαλέ μαζί με φίλους στο σπίτι. Το FIFA προσφέρει την απόλυτη next-gen ποδοσφαιρική εμπειρία. Εγώ θα τα τιμήσω και τα 2.
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? Ποιο φετινό προ είναι καλύτερο? Το παιχνίδι είναι πιο αργό και από ριπλέι, εντελώς unresponsive με καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων στα κουμπιά, και με τα τρεξίματα να είναι εντελώς τραγικά... Απλά γελοίο το pro2010... Η κονάμι κατέστρεψε ένα τέλειο παιχνίδι στο παρελθόν... Ούτε για χαβαλέ με φίλους δεν είναι!!! Κρίμα. Φουλ για fifa2010 παίδες φέτος...
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μολις κατεβασα το demo. Απιστευτη πατατα. Νομιζω ειναι χειροτερο κι απ το περσινο. Αναρωτιεμαι αν εκει στην konami δοκιμαζει κανεις τα προιοντα πριν τα στειλουν στα ραφια..
afentiko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί το έστειλαν στο ράφι; DEMO είναι, και η τελική έκδοση είναι χωρίς τα όποια bugs έχει το DEMO. Προσωπικά το μόνο που με χάλασε είναι η αργή ανταπόκριση των κινήσεων. Πάταγα ξέρω γω πάσα και την έκανε μετά από 1 δευτερόλεπτο. Αν φτιαχτεί αυτό το παιχνίδι θα είναι τέλειο!
dinosg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? Ποιο φετινό προ είναι καλύτερο? Το παιχνίδι είναι πιο αργό και από ριπλέι, εντελώς unresponsive με καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων στα κουμπιά, και με τα τρεξίματα να είναι εντελώς τραγικά... Απλά γελοίο το pro2010... Η κονάμι κατέστρεψε ένα τέλειο παιχνίδι στο παρελθόν... Ούτε για χαβαλέ με φίλους δεν είναι!!! Κρίμα. Φουλ για fifa2010 παίδες φέτος... ΒΡΕ TRO LAKION....πε3ε φιτα
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΒΡΕ TRO LAKION....πε3ε φιτα χαχααχα. εμένα μου άρεσε πάρα πολύ,ένα παράπονο έχω για την ταχύτητα αλλα i will get used to it ...... πλάκα ο ίδιος άνθρωπος που παραπονιόταν για την ταχύτητα του παιχνιδιού οτι είναι πολύ γρήγορη τώρα λεει οτι είναι slow motion....και ενώ κράζει τα τρεξίματα του προ τα τρεξίματα του φιφα αλλα henry δεν του λένε τπτ .τέσπα κάπου διάβασα οτι ο κώδικας του demo είναι της gc και είναι το 70% ενώ του φίφα ήταν στο 90% .δεν ξέρω πόσο κοντά είναι οι αριθμοί πάντος πιστέυω οτι θα έχει βελτιωθεί αρκετά το responce time μέχρι να πάει στο ράφι.όσο για το true next gen ποδοσφαιράκι που ακούω γελάω γιατί τα γραφικά του άνετα πάνε στο xbox1......
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν μιλησα κυριολεκτικα σχετικα με τα ραφια. Ουτε για bugs μιλησα. Απλα ειπα οτι κατα τη γνωμη μου το παιχνιδι δεν παιζεται (σε PS3). Το gameplay (κατα τη γνωμη μου) ειναι αθλιο (σε PS3). Εντελως αφυσικος ο χειρισμος των παιχτων και οτι να ναι η ροη του παιχνιδιου στο γηπεδο. Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιος καγκουρας σχεδιασε τα γραφικα των μενου και το αισθητικο κομματι γενικα. Καλο ειναι αλλα για κανα Metal Gear Solid (εντελως ασχετα με ποδοσφαιρο).
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά παιδιά ότι πείτε. Το pro είναι τέλειο... Και μην παίξετε το φιφα10 που δεν είναι καλύτερο από το προ... Ε ρε γέλια φέτος...
dp@pa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΙΑ? ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ! ΩΡΙΜΆΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο ειναι Αθλιο! και γουστάρετε κιολας? Και περιμένετε οτι στο full version θα αλλαξει κατι? Ξεκολλατε ρε κολλημένοι, αν ειναι δυνατον, να βλεπετε το προ σαν καλο, η έστω και καλουτσικο. Βαλτε το διπλα διπλα απο το Φιφα και παλι το ιδιο θα πειτε...επειδη απλα εισαστε κολλημενοι! Jesus, τέτοια νοοτροπία μόνο στην ελλαδα ρε παιδι, μου, ΜΟΝΟ ομως! ..
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η γνώμη μου, την οποία έγραψα σε γειτονικό Forum... Τα παιχνίδια ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα το Pro που παίζω από εποχές PSX, είναι ο τίτλος που κάθε χρόνο περιμένω με αγωνία και ο τίτλος που σίγουρα θα με κρατήσει κοντά του για ένα χρόνο μέχρι να αγοράσω το επόμενο, παίζοντας όλο τον χρόνο με το ίδιο πάθος και συχνότητα. Δεν ξέρω αν ήθελα να πω ή όχι τη γνώμη, αλλά τελικά όπως φαίνεται μετά από πίεση του εαυτού μου θα τη πω, μήπως κάποιος με κάνει να αισθανθώ λίγο καλύτερα γιατί το έχω ανάγκη πραγματικά. Γραφικά PC Αρχικά το έβαλα στο PC μου με όλα στο Max σε ανάλυση 1920x1080. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από την ανάλυση το δοκίμασα φυσικά στη TV. Τα γραφικά πάρα πολύ καλά, τόσο που καλύτερα δεν θα ήθελα. PS3 Πολύ κοντά με αυτά του PC. Η χαοτική διαφορά που είχε το 2009 μεταξύ PC και PS3, έχει μειωθεί φανερά. Καθαρή εικόνα, χωρίς θολούρα (που χρησιμοποιεί το FIFA) , ζωντανά χρώματα. Οι σκιές και οι φωτισμοί επιτέλους κάνουν αισθητή τη παρουσία τους ιδιαίτερα προς τις εστίες και οι υφές στο γρασίδι βελτιωμένες. Φυσικά τα πρόσωπα των παιχτών είναι και αυτά βελτιωμένα. Όσον αφορά την ανάλυση, η οποία είναι κάτι που με καίει ίσως περισσότερο απ' όλους στο PS3, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι 1920x1080!? Σίγουρα δεν είναι το χάλι του 2009, αλλά και πάλι η χαμηλή ανάλυση και η χρήση Alias έχει αποτέλεσμα ελαφρός θολό τοπίο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο κακό το Hardware το PS3 που δεν μπορεί να τρέξει ένα ποδοσφαιράκι στη μέγιστη ανάλυση, τόσο μιας Full HD όσο και μιας HD Ready. To menu τέλος είναι κάτι που απλά το συνηθίζεις. Ποτέ δεν ήταν κάτι τρομερό το Menu του όσον αφορά την εμφάνιση. Ήχος Βελτιωμένος όσον αφορά τον ήχο της μπάλας. Ποτέ δεν είχε καλό ήχο το Pro. Θα ήθελα η μπάλα να ακούγεται μόνο στα δυνατά χτυπήματα. Αν και υπάρχει κατά τη γνώμη μου ένας λόγος που η μπάλα ακούγεται δυνατά και γενικότερα ότι γίνεται κοντά στο γήπεδο. Όπως έχω πει και στο παρελθόν το Pro δεν είναι τηλεοπτικό, αλλά περισσότερο εξομοίωση - μπάλα. Οπότε θέλει να σου μεταφέρει τι γίνεται εκείνη την ώρα που παίζεις στο γήπεδο και όχι πως θα ακουγόταν από τη TV σου. Οι οπαδοί πολύ κακοί όπως κάθε χρόνο και από εκφωνητή δεν περιμένω να ακούσω τίποτα περισσότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις στη τελική έκδοση του παιχνιδιού. Χειρισμός - Κίνηση - Gameplay Φοβερά λάθη στο animation σαν να λείπουν μερικά ενδιάμεσα από τις κινήσεις - αντιδράσεις των παιχτών με αποτέλεσμα να είναι ακαθόριστο. Οι τερματοφύλακες δεν είδα να έχουν αλλάξει, αν και αυτό το καταλαβαίνεις από αρκετές ώρες παιχνιδιού, οπότε αναμένουμε τη τελική έκδοση. Η ταχύτητα είναι τόσο γρήγορη που είναι σαν να βλέπω έναν αγώνα Pro που έχω κάνει Capture με το Fraps και το βλέπω σε Fast Forward. Ήθελα να οργανώσω επίθεση και να γυρίζω τη μπάλα στην άμυνα και οι παίχτες δεν κρατιόντουσαν. Κανονικά ακόμα και να περπατάνε θα έπρεπε ή τέλος πάντων όπως και στο 2009 να μην τρέχουν σαν μανιακοί. Η γνωστή τρίπλα τετραγωνο και χ όπου ακυρώνεις το Shoot αργεί πάρα πολύ. Η οργάνωση του παιχνιδιού σε όλα τα σημεία του γηπέδου είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη λόγω της μεγάλης ταχήτητάς του, όπως είπα παραπάνω. Τα Shoot είναι αρκετά καλά, αλλά από τη σέντρα μέχρι το κοντρόλ και τελικά το Shoot, τα λάθη στο animation είναι πολλά, καμία ομαλότητα. Βελτιωμένα τέλος το ελεύθερο του τερματοφύλακα και το βολέ του όσον αφορά τη κίνηση. Δεν πρόσεξα αν στο βολέ μπορείς να στοχεύσεις προς τα που θέλεις να το κάνεις, πράμα που δεν γίνεται στο 2009. Το λάθος που όταν δίνεις προωθημένη από λίγο πλάγια παραμένει. Αυτός που περιμένει τη μπάλα δεν τρέχει πάνω της, αλλά βλέπεις με ένα κακό animation να κουνάει τα πόδια του σε αργή κίνηση, ή και σε γρήγορη πολλές φορές και να μην μπορεί να πάει πάνω στη μπάλα, μέχρι τη στιγμή που θα τη χάσει (σαν να βλέπει κακό όνειρο που δεν μπορείς να τρέξεις κάτι). Οι κόντρες είναι ψεύτικές. Όταν η μπάλα χτυπήσει με λίγο παραπάνω δύναμη στον παίχτη πετάγεται στην αντίθετη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη, σαν τρελομπαλάκι. Τα λάθη με τις πάσες είναι εμφανή λόγο της μεγάλης ταχύτητας του παιχνιδιού ξαναλέω για ακόμη μια φορά. Η μεγαλύτερη προσθήκη είναι αυτή της κίνησης 360, όπου ο παίχτης μπορεί να κινηθεί σε όλους τους άξονες. Αυτό δίνει μια ελευθερία κινήσεων και έναν αποτέλεσμα τόσο οπτικό όσο και σε χειρισμό και κίνηση πολύ καλή. Ήταν από τις προσθήκες που τις φοβόμουν πολύ, μήπως κάνουν τον χειρισμό δύσκολο. Κλείνοντας να πω ότι η τελική γεύση που μου άφησε είναι πολύ πικρή. Ελπίζω μόνο ότι είναι Demo και στο ότι και πέρυσι το Demo με τη τελική έκδοση είχε μεγάλη διαφορά ιδιαίτερα στα αρνητικά στοιχεία που περιέγραψα πιο πάνω. Όταν έπαιξα το Demo του FIFA 10 αμέσως έκανα θετικά σχόλια. Δεν είμαι FIFA user, οπότε δεν έχω και απαιτήσεις από αυτό και δεν ξέρω πως πρέπει να είναι το παιχνίδι. Παίζοντας το Demo του όμως περισσότερο με Pro 2009 μου φάνηκε ο χειρισμός αφού μπορούσα να κάνω ότι θέλω στο γήπεδο λόγω του πολύ καλού χειρισμού και της σωστής ταχύτητας. Το FIFA 10 μοιάζει περισσότερο με Pro και συγκεκριμενα με Pro 2009, ενώ αντίθετα το Pro 2010 δεν μοιάζει τόσο με Pro όσον αφορά τον χειρισμό τη κίνηση και το Gameplay. Κάτι τέτοιο με κάνει να στεναχωριέμαι. Με μία λέξη: Pro Evolution 2010 Demo απογοήτευση.
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Dpapa ελπίζω να κατάλαβες ότι το δικό μου ποστ ήταν ειρωνικό και πιστεύω ότι το σχόλιό σου δεν αναφέρεται και σε μένα έτσι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:39 ---------- Το φιφα10 δεν μοιάζει με pro2009... Το φιφα10 έχει κάτι από την μαγεία των παλιών μαγικών pro...Δυστυχώς για το pro που έχασε την μαγεία του προ πολλού...
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΙΑ? ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ! ΩΡΙΜΆΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο ειναι Αθλιο! και γουστάρετε κιολας? Και περιμένετε οτι στο full version θα αλλαξει κατι? Ξεκολλατε ρε κολλημένοι, αν ειναι δυνατον, να βλεπετε το προ σαν καλο, η έστω και καλουτσικο. Βαλτε το διπλα διπλα απο το Φιφα και παλι το ιδιο θα πειτε...επειδη απλα εισαστε κολλημενοι! Jesus, τέτοια νοοτροπία μόνο στην ελλαδα ρε παιδι, μου, ΜΟΝΟ ομως! .. όντως τέτοια νεοτροπία μόνο στην ελλάδα .....ντε και καλά με το ζώρι "φάε το φαγητό σου παιδί μου" ε δεν θέλω σπανάκι πως να το κάνουμε θα φάω πίτσα.....μήπως κάποιοι άλλοι είναι οι κολλημένοι τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.