nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως στο PC άντεξα να παίξω ολόκληρο αγώνα! Σαφώς καλύτερα σε σχέση με τα μετρημένα 22' που είχα παίξει πέρσι. Δεν μου φάνηκε άσχημο, απλώς συμπαθητικό. Έως καλό! Φυσικά δεν τίθεται καμία απολύτως σύγκριση με το Fifa10, μην κοροϊδευόμαστε. Τα γραφικά μου άρεσαν, τα σουτ αρχικά μου άρεσαν (μέχρι που κατάλαβα ότι όντως τα περισσότερα πάνε λες και σουτάρει ο Σούπερμαν), τα animations δεν με πολυπείραξαν (όμως σε κάποιες φάσεις είναι τουλάχιστον "περίεργα", γιατί οι παίχτες κάνουν αφύσικες κινήσεις ή καταργούν τους νόμους του Νεύτωνα περί αδράνειας, πχ. κοκαλώνουν απότομα). Τι άλλο... Καλή φάση τα μενού στα ελληνικά. Αυτό που με προβλημάτισε (πάντα σε PC) ήταν το απίστευτα αργό responsiveness, μιλάμε χειρότερο και από Fifa2008. Ειδικά με το lag που στάνταρ θα έχει το online (ό,τι κι αν λέει ο Τσακατσούκας) θα καταντάει unplayable για όσους θέλουν να παίξουν γρήγορα. Η ταχύτητα του παιχνιδιού γενικά μου άρεσε. Βάζω να παίξω καναδυο ακόμα (μέχρι να κατέβει και για το 360) αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα ασχοληθώ και με την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Γιατί σε κάμποσες μέρες θα έρθει το preorder μου, 2/10 αρχίζει το λιώσιμο
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα με τρελαίνει το καμπουριασμένο τρέξιμο Μπενζεμά που τα πόδια του δεν σηκώνονται από το έδαφος όταν τρέχει και γενικά όταν τρέχει πάει σαν ξυλάγκουρο! Τρελένομαι...
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 τι να πω ρε παιδια απογοητευση μαυτα που λετε.Ειδικα οτι θα ηταν και προβλημα το AI σε top player δεν το περιμενα.αν και αυτο μπορει να το αλλαξουν στο f.version.αλλα αυτο που δεν αλλαζει σιγουρα ειναι τα animations
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ, ο δεύτερος αγώνας μου άρεσε λιγότερο από τον πρώτο (και φαντάζομαι όσο περισσότερο ασχολούμαι, τόσο θα ξενερώνω, ακριβώς το αντίθετο με το "άλλο" ποδοσφαιράκι). 1. Όταν τρέχει ο Μέσι, γελάει ο κάθε πικραμένος. Ούτε ο Θου-Βου πια! 2. Είδα ψαλίδι του Ζλάταν, που πραγματικά ο τύπος πρέπει να κινήθηκε πιο γρήγορα κι απ' τους agents του Matrix. 3. Οι εκτινάξεις των goalkeeper ώρες ώρες είναι τραγικές. Λες και την ώρα που βρίσκεται στον αέρα ο τερματοφύλακας, ξαφνικά αρχίζει και επιταχύνει την τροχιά του (ΠΡΙΝ αρχίσει να πέφτει). 4. Τα σουτ όντως μοιάζουν πολύ εύκολα. Όλα πάνε τέρμα δύναμη, όλα στο σωστό σημείο. Εντάξει, δεν έβαλα γκολ αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι κάθε σουτ είναι εν δυνάμει γκολ (εν αντιθέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο που συνήθως πάνε στα γ@μίδια). Πρέπει όμως να δούμε και πιο αδύναμες ομάδες από αυτές του demo. 5. Οι αλλαγές του ΑΙ είναι τουλάχιστον περίεργες... σε κάποια φάση με το σκορ στο 0-0, έβγαλε Ζλάταν για να βάλει μέσα τον... Γκούσταφσον (α ρε Αλέφα) και μετά από λίγο έβγαλε Μέσι για να βάλει Bojan. Τι σκεφτόταν άραγες... 6. Σε φάουλ από πλάγια που άντε να δώσεις κίτρινη, μου έβγαλε απευθείας κόκκινη. Ωραίο. 7. Βασικά δεν πρόκειται να αλλάξει σχεδόν τίποτα στο τελικό version (εκτός κι αν το demo είναι του... Ιουλίου όπως λένε, θα ήθελα να 'ξερα τι σκέφτονται εκεί στην Konami).
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα μετα απο τοσα χρονια φενεται οτι μονο αν προσλαβουν καποιον πολυ καλο στον τομεα του animation και ισως να χρησημοποιησουν μια αλλη μηχανη γραφικων απο αυτην που εχουν εδω και τοσα χρονια μονο τοτε θα ευχαρηστηθουμε αυτο το παιχνιδι.δεν γινεται με την ιδια μηχανη του 2002 να προσπαθουν ρετουσαρωντας οσο μπορουν να κανουν δουλιεια.απλα ισως τεχνικα δεν γεινεται
supermario29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 4. Τα σουτ όντως μοιάζουν πολύ εύκολα. Όλα πάνε τέρμα δύναμη, όλα στο σωστό σημείο. Εντάξει, δεν έβαλα γκολ αλλά σου δίνει την εντύπωση ότι κάθε σουτ είναι εν δυνάμει γκολ (εν αντιθέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο που συνήθως πάνε στα γ@μίδια). Πρέπει όμως να δούμε και πιο αδύναμες ομάδες από αυτές του demo. Σε ποιο level επαιζες;;
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 5. Οι αλλαγές του ΑΙ είναι τουλάχιστον περίεργες... σε κάποια φάση με το σκορ στο 0-0, έβγαλε Ζλάταν για να βάλει μέσα τον... Γκούσταφσον (α ρε Αλέφα) και μετά από λίγο έβγαλε Μέσι για να βάλει Bojan. Τι σκεφτόταν άραγες... Αυτό το έκανε και στο Demo του Fifa. Κέρδιζα 2-0 και ο αντίπαλος βγάζει μέσο και βάζει αμυντικό. Το βλέπει ο σχολιαστής και αρχίζει το κράξιμο...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 δεν γινεται με την ιδια μηχανη του 2002 να προσπαθουν ρετουσαρωντας οσο μπορουν να κανουν δουλιεια.απλα ισως τεχνικα δεν γεινεται Για την ακρίβεια μηχανή του 2001.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ποιο level επαιζες;; Στο "Κανονικό" (δεν θυμάμαι πλέον πως τα λένε στα αγγλικά, έχω πολλά χρόνια να παίξω Pro). Τι σημασία έχει αυτό? Εξαρτάται το που θα πάει το σουτ από το level δυσκολίας της ΑΙ? Γιατί αν το επίπεδο δυσκολίας δεν σχετίζεται μόνο με το ΑΙ αλλά και με το... που θα πάει η μπάλα στα δικά μου σουτ, τότε πραγματικά λυπάμαι τον Τσακατσούκα (αντί να θέλω απλώς να τον καθαρίσω για τα λεφτά που μου έφαγε).
XronisR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Mπορεί κάποιος να ποστάρει λινκ να κατεβάσουμε το demo?
The_Sheep Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 οχι δεν εδωσε αουτ..το ματς συνεχισε!!!
fearwhatnow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Στο "Κανονικό" (δεν θυμάμαι πλέον πως τα λένε στα αγγλικά, έχω πολλά χρόνια να παίξω Pro). Τι σημασία έχει αυτό? Εξαρτάται το που θα πάει το σουτ από το level δυσκολίας της ΑΙ? Γιατί αν το επίπεδο δυσκολίας δεν σχετίζεται μόνο με το ΑΙ αλλά και με το... που θα πάει η μπάλα στα δικά μου σουτ, τότε πραγματικά λυπάμαι τον Τσακατσούκα (αντί να θέλω απλώς να τον καθαρίσω για τα λεφτά που μου έφαγε). Εννοειται οτι τα σουτ στα κατωτερα επιπεδα δυσκολιας πανε ολα on goal.Καλα ρε συ nzeppos?Πλακα μας κανεις?Επαιζες στο regular και κανεις κριτικη pro με επιπεδο στο regular?Ημαρτον!
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΚ αν όντως ισχύει αυτό για τα σουτ, τότε γράψτε λάθος (άσχετα αν είναι απίστευτη μ@λ@κία του παιχνιδιού το επίπεδο δυσκολίας να διαχειρίζεται και τα physics της μπάλας, αν είναι δυνατόν!!). Ωστόσο από όλα τα σχόλιά μου μέχρι στιγμής, αυτό πρέπει να ήταν και το μοναδικό που σχετίζεται με το επίπεδο δυσκολίας. Όλα τα άλλα είναι εγγενή ζητήματα του παιχνιδιού. Έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο XBOX και νομίζω ότι η έκδοση του PC είναι καλύτερη. Έχει πολύ πιο αληθοφανή γραφικά και πιο σωστή ταχύτητα (στο 360 μου φάνηκε αρκετά γρήγορο). Τελοσπάντων, πολύ ασχολήθηκα. Πέρασα ευχάριστα καμια ώρα και τώρα βάζω να παίξω το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever...
dp@pa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρασα ευχάριστα καμια ώρα και τώρα βάζω να παίξω το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever... +1,000,000,000 Νο comment.
vitoribo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Διαβάζω το φόρουμ από το τόπικ για το pes 09 χωρίς να χρειαστεί να "παρέμβω" ως τώρα. Αλλά ήμαρτον. Δε σας αρέσει το προ; Ε μην ξαναπαίξετε ποτέ σας. Αγοράστε το καλύτερο ποδοσφαιράκι που βγήκε ποτέ και αφήστε εμάς τους χαζούς στη λήθη μας. Υπάρχει τόπικ για το φίφα. Πείτε τα εκεί. Και πού ξέρετε; Μπορεί κάποια μέρα όταν ΟΛΟΙ θα ποστάρουνε εκεί να καταλάβουμε και εμείς οι fanboys (τι π#$#$5ά και αυτή η λέξη) ότι παίζουμε λάθος παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.