anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 χωρίς να ξέρω επειδή δεν είμαι σπίτι, το demo μάλλον θα βρίσκεται μέσα στες λίστες που βρίσκονται όλα και θα το βρείτε με το αρχικό γράμμα , το ίδιο έιχε συμβεί όταν κυκλοφόρησε το demo του FIFA10...
fearwhatnow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ούτε κι εγώ βρε παιδιά, ποιός είπε ότι ήταν 1.02GB και ότι το κατέβαζε κιόλας? Ούτε μέσω του 360 το βλέπω, ούτε στο Xbox Live Marketplace μέσω του PC. Τελοσπάντων, το έβαλα να κατεβαίνει στο PC να γελάσω λίγο. Να δω τι δικαιολογίες θα βρουν πάλι όσοι το γουστάρουν, αν όντως είναι τόσο μάπα όσο ακούγεται... Δεν ακουγεται πουθενα οτι ειναι μαπα στο pc.Το αντιθετο μαλιστα οι περισσοτεροι ειναι εντυπωσιασμενοι απο το tempo των αγωνων,τα γραφικα,τη στιβαροτητα στο σουτ και την 360 κινηση.Το τρεξιμο εχει βελτιωθει λιγο λενε αλλα γενικα εχει θετικη αποκριση το demo.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Βάστα να το δω πρώτα και μετά θα σου πω γιατί και πέρσι και πρόπερσι τα ίδια ακριβώς άκουγα.
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μην το κατεβάζετε καν παιδιά... Και δεν υπερβάλλω καθόλου... Ακόμα και όταν άρχισα να παίζω πέρυσι FIFA, επέμενα ότι σε κάποια σημεία το PES είναι καλύτερο και αν ποτέ τα δυο ποδοσφαιράκια ήταν ισάξια, εγώ θα προτιμούσα να έπαιζα PES. Αλλά αυτό το πράγμα δεν παίζεται! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποια σημεία δεν μου άρεσαν, γιατί θα καταλήξω να γράφω έκθεση Πανελλαδικών. Θα παραμείνω στο ότι η αίσθηση που σου δίνει το παιχνίδι είναι κάκιστη. Χάθηκε ακόμη και το "Arcade Fun Part" που είχε το PES. Πολύ κρίμα... Όλα αυτά για X360...
jinic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια θα πατε στο marketplace new arrivals και θα το βρειτε,δεν εχει boxart.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν το βρίσκω πουθενά. Αγγλικό account έχω.
fearwhatnow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Βάστα να το δω πρώτα και μετά θα σου πω γιατί και πέρσι και πρόπερσι τα ίδια ακριβώς άκουγα. Το ξερω.Το διαφορετικο ειναι οτι τα παραπανω τα λενε σε forums οπου ειναι σχετικα νορμαλ τα πραγματα και βλεπουν το παιχνιδι αντικειμενικα.Και εγω δεν το κατεβασα ακομη οποτε θα ποσταρω τις αποψεις μου μετα.Παντως η τελικη εκδοση ηδη βρισκεται στα χερια reviewers και μιλανε για εξαιρετικη βελτιωση ακομη και σε σχεση με το demo.Για να δουμε.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μην το κατεβάζετε καν παιδιά... Και δεν υπερβάλλω καθόλου... Μιλάω για X360... Ακριβώς αυτό υποψιάζομαι κι εγώ... Γιατί μέχρι στιγμής έχω δει άλλους να λένε "καλύτερα κατεβάστε το για την κονσόλα" και άλλους "η PC έκδοση πρέπει να είναι καλύτερη". Αν δηλαδή υπάρχει κόσμος που ελπίζει ότι στο... άλλο format το παιχνίδι μπορεί να είναι καλύτερο, δεν είναι και ό,τι πιο θετικό έχω ακούσει για demo. Σε 4-5' θα το δω στο PC και στο ενδιάμεσο θα βάλω και το 360 να το κατεβάζει.
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ωχ κατάλαβα. Αντίο pes μου φαίνεται για πάντα... Α ρε Τακατσούκα, που ζεις?
fearwhatnow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Οι εκδοσεις pc-κονσολες διαφερουν σε gameplay καθως η εκδοση Pc δουλευεται ξεχωριστα και δεν ειναι port.Για να μην μπερδευομαστε το αναφερω γιατι βλεπω καποιοι κανουν το λαθος να τις βαζουν στο ιδιο καζανι.
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία. Και ποιά υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη?
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μην το κατεβάζετε καν παιδιά... Και δεν υπερβάλλω καθόλου... Ακόμα και όταν άρχισα να παίζω πέρυσι FIFA, επέμενα ότι σε κάποια σημεία το PES είναι καλύτερο και αν ποτέ τα δυο ποδοσφαιράκια ήταν ισάξια, εγώ θα προτιμούσα να έπαιζα PES. Αλλά αυτό το πράγμα δεν παίζεται! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το ποια σημεία δεν μου άρεσαν, γιατί θα καταλήξω να γράφω έκθεση Πανελλαδικών. Θα παραμείνω στο ότι η αίσθηση που σου δίνει το παιχνίδι είναι κάκιστη. Χάθηκε ακόμη και το "Arcade Fun Part" που είχε το PES. Πολύ κρίμα... Όλα αυτά για X360... ρε συ φιλος ,κατσε ριξε κανα πιο αναλυτικο update.γιατι θα μας φαει η περιεργια οσοι θα το δουμε απο το βραδυ και μετα.τι τοσο χαλια δηλαδη ολα χαλια? δεν ξερω σε σχεση με το φιφα αλλα απο τα βιντεος σε ολα φενεται πιο καλο απο το περσυνο
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πάλι πολλοί παίκτες τρέχουν καμπουριασμένοι. Πάλι στρίβουν σαν ηλίθιοι. Πήγαν να αντιγράψουν το φιφα σε αργή ταχύτητα και βλέπεις το παιχνίδι και το βαριέσαι. Το gameplay σε κουράζει μετά από 20 λεπτά. Οι τερματοφύλακες τρώνε πάλι γκολ ρημπάουντ και άλλα άθλια γκολ της πλάκας, οι ντρίμπλες είναι πάλι στον αριστερό μοχλό ή το αριστερό stick, το αυτόματο sidestep υπάρχει ακόμα...τα μενού είναι τραγικά... Θες κι άλλα?
Tigran Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καμία σχέση με τα βίντεο το παιχνίδι. Είναι τρισχειρότερο! Κατ'αρχάς έχει άθλιο response time. Πατάς το κουμπί και κάνει τουλάχιστον 2-3" μέχρι να ανταποκριθεί. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει πάντα, αλλά σε άσχετες φάσεις. Δεν ξέρω τι φταίει. Το ΑΙ του CPU είναι πολύ χάλια! Έπαιζα στο Top Player Liverpool VS Barcelona και κέρδιζα στο ημίχρονο 2-0. Οι αντιδράσεις των αντιπάλων είναι απίστευτα προβλέψιμες. Αν εξαιρέσεις τις γρήγορες πάσες που ανταλάσσουν σε μερικές φάσεις, το υπόλοιπο κομμάτι του AI είναι χειρότερο από πέρυσι. Τα σουτ είναι λες και τα βαράει ο Superman. Φεύγουν βολίδες και ακριβώς για αυτό το λόγο μπορείς να σκοράρεις ακόμα κι αν η μπάλα περάσει πολύ κοντά από τον τερματοφύλακα(σε σημείο που θα μπορούσε άνετα να την πιάσει). Animations ελάχιστα εως ανύπαρκτα. Καμία σχέση με την αίσθηση που μου είχε δώσει το FIFA στον συγκεκριμένο τομέα, όταν πρωτοέπαιξα το Demo. Η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι περίεργη. Μου δίνει την αίσθηση ότι όταν περπατάς είναι υπερβολικά αργό, ενώ όταν τρέχεις, σουτάρεις ή πασάρεις υπερβολικά γρήγορο. Μεγαλύτερη πατατιά τα Control. Πετάνε την μπάλα πολύ μπροστά, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Στα συν τα γραφικά, αλλά κι αυτά φαντάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα, όταν δεν συνάδουν με το υπόλοιπο παιχνίδι. Βλέπεις έναν παίκτη φουλ ρεαλιστικό από γραφικά, αλλά λόγω έλλειψης animation κτλ, φαντάζει σαν μοντέλο του 3D Max. Πολλά bugs... Σε πάρα πολλά σημεία τα παικτάκια κολλάνε, μαζεύονται το ένα πάνω στο άλλο κτλ. Σε μια φάση ο τερματοφύλακας έπιασε τον αέρα και ξαφνικά εμφανίστηκε η μπάλα μέσα στα χέρια του, η οποία είχε μια Χ απόσταση από αυτόν. Γενικά, είναι μια πρόχειρη δημιουργία. Φαίνεται ότι δούλεψαν πολύ για να βγάλουν κάτι καλό, αλλά τελικά τίποτα δεν τους βγήκε σωστό. Ακούω πολλούς να αναφέρουν το 360 και ότι είναι εμφανές. Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου να έχει 360. Οι διαγώνιες κινήσεις των παικτών είναι σαν τις περσινές του FIFA. Ψευτο360 δηλαδή. Αυτά από εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.