Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δες τε τον τερματοφύλακα στο 4:41 είναι αντίδραση τερματοφύλακα αυτή?

γιατί ρε ίδιος ο χαλκιάς είναι :lol: .δεν νομίζω να αφήσουν τέτοια Bug στην τελευταία έκδοση

Δημοσ.

Απο reviewer του Pesfan:

First of all, the review code is not final code. It seems its around 90%, with the bulk of what will be in the final game. The only thing left to do is polish.

- Response times improved immensely! So happy about this

- Defending and collisions with players more realistic than previous code

- No excessive use of side foot shot animation, much more variety

- Fake teams now licensed, list to follow after embargo lifted

- Graphics have been touched up some more, really is incredible

- Loads of new faces (Balotelli, Santon etc)

- Still 22 stadiums

- Edit mode same as 75% version

- Penalties still not implemented

- More transfers done, but still some left (Sneider to Inter etc)

- New subtle animations. Nothing massive, but plenty of little animations to improve the flow of the game

- Quite a few licensed bands

Θα δουμε και αυριο τι απιδια πιανει ο σακος.

Δημοσ.

Πολλοί παίζουν το ντέμο για pc που βγήκε.

Εγώ είμαι δουλειά θα το παίξω κατά τις 5 σε 360 και θα σας πω. Αν και απότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ, λένε ότι δεν έχει μεγάλη αλλαγή το gameplay και ξενερώνω...

Δημοσ.

Ο ADAM από το WENB λέει ότι αυτό που βλέπει είναι July Code και πως το final code που έχει αυτός με όλες τις ομάδες, είναι πολύ καλύτερο!

Ναι σε πιστέψαμε...

Δημοσ.

δεν μας παραταρανε μωρε.αμα εις γνωση τους βγαζουν κατωτερο version να το παιξει ολος ο πλανητης απο και καλα αλλο ανωτερο που εχουν ειναι αξιοι της μοιρας τους.εγω δεν τα πιστευω αυτα ουτε με σφαιρες.δεν λεω οτι το τελικο version δεν θα ειναι και καλυτερο αλλα δεν μπορει να εχει τραγικες αλλαγες.και αυτο ισχυει και για τα 2 ποδοσφαιρακια...

Δημοσ.

Λίγο υπομονή ρε παιδιά να τσεκάρουμε τις console versions. Όλα τα σχόλια μέχρι στιγμής αφορούν το pc που καλώς ή κακώς δεν έχει σχέση με τις κονσόλες.

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ βρε παιδιά, ποιός είπε ότι ήταν 1.02GB και ότι το κατέβαζε κιόλας? Ούτε μέσω του 360 το βλέπω, ούτε στο Xbox Live Marketplace μέσω του PC. Τελοσπάντων, το έβαλα να κατεβαίνει στο PC να γελάσω λίγο. Να δω τι δικαιολογίες θα βρουν πάλι όσοι το γουστάρουν, αν όντως είναι τόσο μάπα όσο ακούγεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...