Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμένω πως και πως το νεο προ ,ελπίζω να στρώσουν αυτη τη φορά το ονλίνε και να μπορείς να παίξεις δίχως λαγκ και δίχως να παρατάνε τον αγώνα στο 80 για να μην χάσουν τους πόντους τους.

οτι και να λέτε για το 2009 για μένα ήταν το πιο φοβερό προ που έχει βγει ποτέ,η ακρίβεια και η ταχυτητα του 1-2 είναι καταπληκτική και αμα ξέρεις απο ποδόσφαιρο και προσπαθήσεις να παίξεις σωστα με οργανομένη επίθεση (οχι γιουρια)τότε είναι απίστευτος ο έλενχος του παιχνιδιού.

πολλοι θέλουν να αλλάζουν τα παιχνίδια ,εξετίας απο αυτους έχουν διαλυθεί τα Jrpgs ,δεν τους άρεσαν τους fps fans τα turned based jrpgs και τώρα τα έχουν κάνει σκατά για να τους αρέσουν.δεν θέλω να καταλήξει έτσι και το προ,δεν μου αρέσει η αλλαγή ,το gameplay πάντα αλλάζει κάθε χρόνο (αν ξέρεις απο προ το καταλαβαίνεις),κάτι που είναι ήδη τοσο ωραίο δεν χρειάζεται αλλαγές.αν βελτιώσουν τα γραφικά και το ονλινε εγώ θα είμαι ευχαριστημένος,δεν χρειάζεται νεο engine ακόμα ,δεν θέλω να παίξω rts ποδοσφαιράκι σαν το προ του wii,σε λίγο θα πείτε να το κάνουν και σαν το captain tsubasa.....

άλλο ενα θέμα το καταλήξατε fifa vs pro,δεν είναι ετσι ,παίξτε ότι σας αρέσει ,εμάς μας αρέσει το προ,παρατήστε μας.πάντε παίξτε καμερες,φανελες,μανατζεριλικια,μεταγραφες ανα ημέρες με πατς,όμορφους παίχτες,φανταζί τριπλες,ρεαλστικά σουτ,1000000χ συστήματα και 100000χ σταδια.εγω θα παίζω και τουχρόνου προ στο konami stadium με το custom made συστημά μου και δεν μου καίγεται καρφί για αυτά που σας ενδιαφέρουν εσας τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε ,ή πρεπει να ερχόμαστε και εμείς στο fifa thread και να λέμε fifa sucks παίξτε κανα προ ρεεεεεε......

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε pro evoloution ειναι η επανασταση του ποδοσφαιρου , ακουω εδω στην εξοχη που αραζω για πασχα απο τα προβατα του τσοπανη!!!!:lol:

Ο seabass το εχει φτιαξει καλα το μαντρι και δεν θα τα αφησει να ξεγλιστρησουν ετσι ευκολα απο εκει μεσα. Αν και τωρα στις γιορτες εσφαξε μερικα για φαγωμα, με τις νεες ανακοινωσεις θα δημιουργησει νεες στρατιες προβατων.

Επειδη μου αρεσει να λεω τα πραγματα ετσι οπως εχουν το να βγαινει καποιος και να υποστιριζει το PRO ειναι μεγαλη χοντραδα....σου αρεσει παιξε και κανε τουπεκι. Αλλιως θα δεχτεις κριτηκη και στο τελος και τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

Δημοσ.

Είχα λιώσει το ΦΙΦΑ φέτος και μου άρεσε ,μέχρι που πήρα το προ 2009.Τελος.

Έχει μικρες ελλείψεις ,αλλά η Βάση / Θεμέλια του παιχνιδιού που είναι το AI είναι τόσο κάλο που μονό καλά μπορεί να περιμένει κανείς από το 2010.Μακραν ανώτερο στον τομέα αυτό από ότι αλλο.Οπως ειπώθηκε ήδη πραγματικά όσον αφορά το κύριο gameplay είναι λίγα που χρειάζεται να αλλαχθούν. Εγώ περιμένω από όσα έχουν ανακοινώσει να βελτιωθεί λίγο ο ήχος, καλύτερα animation και από κει και πέρα μένει το online που για εμένα δεν είναι θέμα του παιχνιδιού καθαυτού αλλά υποδομής των server.Αν τα προσπαθήσουν αυτά θα είναι σουπερ.Υστερα παραπονιούνται πολλοί για Licenses.Οκ,οταν όμως σου δίνουν το τέλειο και τόσο ανοιχτό edit mode που φτιάχνεις το game αν έχεις όρεξη ή άπλα βρίσκοντας option files, καλύτερο και πιο πλήρες από ότι άλλο, γιατί δεν το αναγνωρίζουμε? Είναι τόσο αληθινό το προ σαν ποδοσφαιράκι που ότι και να λέμε τελικά είναι λιγο.Ανυπομονω να διαβάσω ή να δω κάτι για το 2010 αν και φαντάζομαι προς το καλοκαίρι θα βγουν περισσότερα νέα

Δημοσ.

Αν το Fifa φέτος είχε πιο καλό σούτ δεν θα υπήρχε θέμα σύγκρισης...Όχι οτι τώρα υπάρχει αλλα κουβέντα να γίνεται. Μετα απο 1-2 εβδομάδες fifa έβαλα το pro και ηταν σαν παιδικό ποδοσφαιράκι. Για 1-2 ματσάκια με την παρέα έχει πλάκα αλλα μέχρι εκεί. Ο καθένας με τα γούστα του φυσικά (κ εγω είχα να παίξω fifa πάνω απο 5 χρόνια) αλλα σε κατι ξύπνιους που μου "έκλεψαν" τα χρήματα με το pro08 δεν είμαι πλέον ελαστικός.

Δημοσ.
αλλα σε κατι ξύπνιους που μου "έκλεψαν" τα χρήματα με το pro08 δεν είμαι πλέον ελαστικός.

ένα παιχνίδι πήρες αυθεντικό στην ζωή σου ρε... το έχεις κάνει θέμα...

Δημοσ.
Αν το Fifa φέτος είχε πιο καλό σούτ δεν θα υπήρχε θέμα σύγκρισης...Όχι οτι τώρα υπάρχει αλλα κουβέντα να γίνεται. Μετα απο 1-2 εβδομάδες fifa έβαλα το pro και ηταν σαν παιδικό ποδοσφαιράκι. Για 1-2 ματσάκια με την παρέα έχει πλάκα αλλα μέχρι εκεί. Ο καθένας με τα γούστα του φυσικά (κ εγω είχα να παίξω fifa πάνω απο 5 χρόνια) αλλα σε κατι ξύπνιους που μου "έκλεψαν" τα χρήματα με το pro08 δεν είμαι πλέον ελαστικός.

Τι να πω, εχω πολυ διαφορετικη αποψη αλλα θα χαλασει το θεμα ,που ειναι απλως Pro 2010.Aς περιοριστουμε σαυτο

Δημοσ.
ένα παιχνίδι πήρες αυθεντικό στην ζωή σου ρε... το έχεις κάνει θέμα...

1 και αυτό βγήκε χάλια...εγω φταίω μετα? ε?

Δημοσ.
Και ειχα δικιο!!! ...Nuff said.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ----------

λολ..επίσης, αφου γελας και εσυ, διαβασατε αυτα που ειπε οτι θα εχει το προ 2010?...λολ.. ΤΑ ΙΔΙΑ και αντε ενα 2 πραγματα περισσοτερα. Αλλα πανω κατω, ΤΑ ΙΔΙΑ θα ειναι..οπως και καθε χρονια.

Ρε μην τρελαίνεστε. Παίξτε αυτο που γουστάρετε. Απλα, μην μας βγαλετε και εμας τους υπολοιπους, τυφλους, και τρελλους. Please.

το οτι εισαι εισαι προκατειλημενος με το pro τα λεει ολα φιλε για τη γνωμη σου για το pro!το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχει βγει ποτε αν γινει το προ εισαι ικανος να πεις δεν σου αρεσει η συσκευασια του και το χαρτι που ειναι το βιβλιαρακι!!!!!
Δημοσ.
το οτι εισαι εισαι προκατειλημενος με το pro τα λεει ολα φιλε για τη γνωμη σου για το pro!το καλυτερο ποδοσφαιρο που εχει βγει ποτε αν γινει το προ εισαι ικανος να πεις δεν σου αρεσει η συσκευασια του και το χαρτι που ειναι το βιβλιαρακι!!!!!

Πιστεύεις αυτό που λες;;? Και σιγουρα δεν θα μου αρεσε το μανυαλ αφου το μενυ του παιχνιδιου ΠΡΟ ειναι και αυτο ξεχασμενο περασμενο...οπως και η τεκνο μουσικη του.

Εσυ ξερεις τι επαιζα πριν το Προ 2008? ...το προ 2007, προ 2006, προ 2005 και προ 2004. Πριν απο αυτο, δεν επαιζα και πολυ, ειμουν στην φαση του φιφα, μεχρι που εγινε μουφα. Αλλα, οταν αλλαξε, αλλαξα και εγω. Δεν παρέμεινα κολλημένος με μια πατάτα που σας την σερβίρουν καθε χρονο, το ιδιο και το ιδιο. Οτι και να πειτε, οσο και να με κραξετε, ''ξερουμε την αληθεια...οπως 90% του κοσμου που παιζει το Φιφα πλεον.

Καταλάβαμε ποιοι είναι η κολλημένοι και ποιοι δεν είναι. Εγω κολλημενος ειμαι με τα λεγομενα σας!..εχετε πολλη γελιο παντως. Οπως σιγουρα και εγω με τα δικα μου προς εσας. Αφου σας αρεσει τοσο...μην περνετε και negative σταση προς τα λεγομενα μου , τα ψευτικα τα ακυρα ασπουμε που λετε.

Δημοσ.

νομίζω ποιοι είναι προκατειλημμένοι με το FIFA το βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν μπορείτε να μιλάτε τώρα εσείς που ακόμη και τώρα κράζετε το καλύτερο παιχνίδι...

Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα για τα νέα παιχνίδια...

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι που τα λετε ρε παιδια,χαλαρωστε λιγο. Γιατι κολλαμε και τα βλεπουμε ή το φιφα ειναι χαλια ή το προ κλπ.

καλα ειναι, το καθενα ειναι καλυτερο σε καποιους τομεις απο το αλλο.τι μανια ειναι αυτη. Εδω μιλαμε απλως για το προ 2010.παιχνιδια ειναι και τα 2, ατελειες εχουν,οποιον ευχαριστει το καθενα, αυτο και θα παιζει...

Δημοσ.
Πιστεύεις αυτό που λες;;? Και σιγουρα δεν θα μου αρεσε το μανυαλ αφου το μενυ του παιχνιδιου ΠΡΟ ειναι και αυτο ξεχασμενο περασμενο...οπως και η τεκνο μουσικη του.

Εσυ ξερεις τι επαιζα πριν το Προ 2008? ...το προ 2007, προ 2006, προ 2005 και προ 2004. Πριν απο αυτο, δεν επαιζα και πολυ, ειμουν στην φαση του φιφα, μεχρι που εγινε μουφα. Αλλα, οταν αλλαξε, αλλαξα και εγω. Δεν παρέμεινα κολλημένος με μια πατάτα που σας την σερβίρουν καθε χρονο, το ιδιο και το ιδιο. Οτι και να πειτε, οσο και να με κραξετε, ''ξερουμε την αληθεια...οπως 90% του κοσμου που παιζει το Φιφα πλεον.

Καταλάβαμε ποιοι είναι η κολλημένοι και ποιοι δεν είναι. Εγω κολλημενος ειμαι με τα λεγομενα σας!..εχετε πολλη γελιο παντως. Οπως σιγουρα και εγω με τα δικα μου προς εσας. Αφου σας αρεσει τοσο...μην περνετε και negative σταση προς τα λεγομενα μου , τα ψευτικα τα ακυρα ασπουμε που λετε.

αν δεν ησουν κολλημενος θα εβλεπες εστω το pro 09 ειναι αρκετα πιο καλο απο το pro08 που ηταν οντως μουφα και οτι το 09 δεν ειναι τοσο χειροτερο απο το φιφα οπως οπως το παρουσιαζεται λογω της προηγουμενης κακης χρονιας!αλλα το πιο τρελο ειναι ειναι να κραζεται το 2010 πριν δουμε ουτε μιση φωτο ακομα!!!
Δημοσ.
...

Εσυ ξερεις τι επαιζα πριν το Προ 2008? ...το προ 2007, προ 2006, προ 2005 και προ 2004...

Βασικά δεν υπάρχει PES2007 (παρά μόνο το γιαπωνέζικο Winning Eleven) και πριν το PES2008, ονομάζονταν PES6, 5...

Μερικοί ίσως θυμούνται και τα ISS Pro. Με αυτό άρχισα τη φοιτητική μου ζωή :-)

Δημοσ.
αν δεν ησουν κολλημενος θα εβλεπες εστω το pro 09 ειναι αρκετα πιο καλο απο το pro08 που ηταν οντως μουφα και οτι το 09 δεν ειναι τοσο χειροτερο απο το φιφα οπως οπως το παρουσιαζεται λογω της προηγουμενης κακης χρονιας!αλλα το πιο τρελο ειναι ειναι να κραζεται το 2010 πριν δουμε ουτε μιση φωτο ακομα!!!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,κανείς δεν είπε άσχημα λόγια για το pro 2010.Αυτό που πολλοί σχολίασαν (και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου) είναι τις ανακοινώσεις της konami που κάθε χρόνο υπόσχονται...υπόσχονται...και υπόσχονται...Δηλαδή τι θες,να μας δουλεύει μια εταιρία και εμείς από κάτω να τη χειροκροτάμε?

Βέβαια,κρατάμε και μια επιφύλαξη,διότι δεν ξέρουμε αν αυτή τη χρονιά η konami θα κάνει αυτά που λέει,αφού ο ανταγωνισμός έχει γίνει σκληρός πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...