teofross Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτάξτε τί λένε στο WENB: Είναι φανερό ότι για 1η φορά το pro θα είνσι καλύτερο σε γραφικά από το φιφα! Ρε σεις, πατε με τα καλα σας?
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί αμφιβάλλεις ότι σε γραφικα μπορεί να είναι καλύτερο το pro? Μπορεί και να είναι. Σε γραφικά έχει γίνει τρελή δουλειά στο προ. Όλοι το λένε στα preview.Αλλο το gameplay...
papeipa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε που καταντησαμε να παιρνει ο αλλος το προ για τα γραφικα του και το φιφα για το gameplay ?!?!?!?!?!?! Ημαρτον οπως λεει και ο φαφουτης!!!!!
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν είπα ότι θα παρω το προ. Απλά τονίζω κάποια ρεπορταζ που κάνουν εντύπη...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτάξτε τί λένε στο WENB: When I came back last night from a long journey I instantly downloaded the FIFA 10 demo. I was exhausted, but couldn’t stop playing the game. The subtle changes (very much like PES on the PS2 days) are massive in the way they change how you play the game, and the abundance of animations were a joy to behold. But there was something in the back of my mind which told me, after hours of fun, that PES 2010 is very close – much closer than people think. I grabbed the phone and one by one phoned the guys at work and asked their opinion. Having a more casual outlook they told me of their love for FIFA 10, but couldn’t get over the visual side of PES 2010 and how poorly the kits, player models and actual players look in FIFA 10. Gameplay wise, they were more impressed with FIFA 10, but claimed it was very close, with PES 2010 refinement from this code to final to be a key factor in what game they will play this year. Αναμένεται πανικός και με τα 2 ποδοσφαιράκια. Είναι φανερό ότι για 1η φορά το pro θα είνσι καλύτερο σε γραφικά από το φιφα! Ολες οι αποψεις κλινουν προς το οτι και τα 2 ειναι αρκετα κοντα φετος με μικρο προβαδισμα στο fifa.Συμπερασματικα το WENB λεει σχεδον τα ιδια με αυτα που μου ανεφερε ο φιλος απο το καταστημα του εξωτερικου(ας μην πω ονομα μαγαζιου) που δοκιμασε και τα 2.Πιστευω οτι και οι 2 πλευρες θα μεινουν ικανοποιημενες φετος με τις βελτιωσεις αλλα σιγουρα λιγο παραπανω οι φιλοι του προ που μετα το 6 σιγουρα ειναι απογοητευμενοι.
polakis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Τί έγινε ρε παιδιά, τί νέκρα είναι αυτή για το pes2010? Ούτε ένα νέο? Τί έγινε, είδαν το ντέμο φιφα10 και χέστηκαν? Ελπίζω να διόρθωσαν όλες τις μούφες μπας και δει το προ καμιά άσπρη μέρα...
Olorin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί αμφιβάλλεις ότι σε γραφικα μπορεί να είναι καλύτερο το pro? Μπορεί και να είναι. Σε γραφικά έχει γίνει τρελή δουλειά στο προ. Όλοι το λένε στα preview.Αλλο το gameplay... Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ... Ειδικά στα πρόσωπα των παικτών υπάρχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το PES 2009, αλλά και σε υπόλοιπους τομείς υπάρχουν αρκετές μικροβελτιώσεις... //Προφανώς βέβαια το FIFA συνεχίζει να έχει καλύτερο animation... ' Ρε που καταντησαμε να παιρνει ο αλλος το προ για τα γραφικα του και το φιφα για το gameplay ?!?!?!?!?!?!Ημαρτον οπως λεει και ο φαφουτης!!!!! Γιατί, αν σου έλεγε κάποιος πριν από 5-6 χρόνια ότι το PES θα θεωρόυνταν arcade και το FIFA simulation θα τον πίστευες???
supermario29 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ... Ειδικά στα πρόσωπα των παικτών υπάρχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το PES 2009, αλλά και σε υπόλοιπους τομείς υπάρχουν αρκετές μικροβελτιώσεις... //Προφανώς βέβαια το FIFA συνεχίζει να έχει καλύτερο animation... ' Γιατί, αν σου έλεγε κάποιος πριν από 5-6 χρόνια ότι το PES θα θεωρόυνταν arcade και το FIFA simulation θα τον πίστευες??? Συγγνωμη αλλα ποιος προσεχει τα προσωπα οταν παιζει ρε παιδια;;;; Ελεος!!!! Τα προσωπα μας μαραναν;;;; Το τρεξιμο των ποδοσφαιριστων το εφτιαξαν;;; Γιατι περσι ετρεχαν σα χεσμενοι......
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 To pro οντως εχει καλυτερα γραφικα στα προσωπα αλλα γενικοτερα εχει καπως ψευτικη κηνηση.οι παικτες στριβαν και αλλαζαν πορεια στα προηγουμενα πολυ αποτομα και καπως αφυσικα.αμα φτιαξουν αυτο με το 360 movement που λενε θα ειναι ωραιο το προ
skanjos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Συγγνωμη αλλα ποιος προσεχει τα προσωπα οταν παιζει ρε παιδια;;;; Ελεος!!!! Τα προσωπα μας μαραναν;;;; Το τρεξιμο των ποδοσφαιριστων το εφτιαξαν;;; Γιατι περσι ετρεχαν σα χεσμενοι...... εντάξι δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα,εσένα σε ενοχλεί το τρέξιμο εμένα δεν με πειράζει καθόλου αλλα δεν θέλω τα πρόσωπα να είναι πατημένα μέσα και οι παίχτες σαν rogue undead μέχρι και τα νούμερα να είναι χάλια....όλα αυτά όμως είναι μικροπράγματα και στην τελική δεν μετράνε και πολύ ,ποδοσφαιράκι παίζεις.περίμενε να βγεί και το demo του pes και μετά αποφασίζεις πιο θεωρείς καλύτερο και το αγοράζεις.λεφτά σου είναι κάνεις ότι θές.εγω το έχω preorder απο τώρα το pes γιατι το demo του fifa δεν με εντυποσίασε καθόλου και εφόσον μου άρεσε και το περσινό που το μισούν αρκετοί το καινούριο θα μαρέσει με τόσες αλλαγές που γίνανε
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόσωπα? Rogue undead? Νούμερα? Με ποιά ακριβώς κάμερα παίζετε το παιχνίδι? Με την τέρμα ζουμ, ίσα ίσα να φαίνονται τα γένια στη μάπα του Ρονάλντου? Άντε και σε λίγες μέρες θα γελάσουμε πάλι...
skanjos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόσωπα? Rogue undead? Νούμερα? Με ποιά ακριβώς κάμερα παίζετε το παιχνίδι? Με την τέρμα ζουμ, ίσα ίσα να φαίνονται τα γένια στη μάπα του Ρονάλντου? Άντε και σε λίγες μέρες θα γελάσουμε πάλι... [ame] [/ame] απο την μακρινή κάμερα πρόσεξα την καμπούρα του henry σε αρκετές φάσεις.....αν αυτό δεν είναι rogue undead τότε τι είναι ? μάλλον δεν έχεις παίξει wow .
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς. Επειδή δεν έχω παίξει wow* λόγω του Ανρί, που έχει καμπούρα, επειδή οι φάτσες στο Pro είναι καλύτερες και φαίνεται καθαρά η τρύπα στην κάλτσα του Minanda... σημαίνει ότι η φετινή προσπάθεια του γυφτομάγκουρα Τσακατσούκα θα είναι πετυχημένη (δεν βαρέθηκε να προσπαθεί? δεν βαρεθήκατε να περιμένετε?) Επόμενο επιχείρημα. Εν πάση περιπτώσει δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να κρίνω, δεδομένου ότι έχω ήδη ξεγράψει την πιθανότητα να ασχοληθώ πάνω από 5' με το φετινό Pro. * περάστε από Argent Dawn να δείτε αν έχω παίξει wow
skanjos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς. Επειδή δεν έχω παίξει wow* λόγω του Ανρί, που έχει καμπούρα, επειδή οι φάτσες στο Pro είναι καλύτερες και φαίνεται καθαρά η τρύπα στην κάλτσα του Minanda... σημαίνει ότι η φετινή προσπάθεια του γυφτομάγκουρα Τσακατσούκα θα είναι πετυχημένη (δεν βαρέθηκε να προσπαθεί? δεν βαρεθήκατε να περιμένετε?) Επόμενο επιχείρημα. Εν πάση περιπτώσει δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να κρίνω, δεδομένου ότι έχω ήδη ξεγράψει την πιθανότητα να ασχοληθώ πάνω από 5' με το φετινό Pro. * περάστε από Argent Dawn να δείτε αν έχω παίξει wow double standards ftw.δεν γίνεται να σε ενοχλεί το ρομποτικό τρέξιμο και να μην σε ενοχλεί το οτι ο παίχτης καμπουριάζει και κάνει σπασμοδικές κινήσεις πριν και όταν τρέχει.δεν χρειάζεται να πείσει κανείς τον άλλον προιόντα είναι τα δοκιμάζεις και τα 2 και όποιο σαρέσει το πέρνεις τόσο απλό.αν δοκιμάσεις το ένα 5 λέπτά και το άλλο 30 λεπτά δεν θα έχεις καλή εικόνα και για τα 2.για μένα ευτυχώς βγήκε το fifa demo πρώτο πριν κολλήσω με το προ και το έχω παίξει αρκετές ώρες ωστε να έχω βγάλει σωστό συμπέρασμα με τα υπέρ και τα κατά για μένα πάντα.σου πρωτείνω να κάνεις το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.