Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστος που δουλευει σε καταστημα videogames στο εξωτερικο επαιξε το pes2010 και λεει οτι ειναι εξαιρετικο και βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.Επισης επαιξε και το fifa2010(χ360) και μου ειπε οτι ειναι εξισου καλο.Τα running animations παραμενουν καπως καλυτερα στο fifa λεει αλλα η Konami εχει κανει καλυτερη δουλεια στην κινηση 360 που ειναι πιο ορατη λεει στο pes.Επισης μου ειπε οτι οι τερματοφυλακες στο pes ειναι παρα πολυ καλοι αλλα δεν μου το ανεφερε ως θετικο στοιχειο διοτι του φανηκε υπερβολικα δυσκολο το σκοραρισμα.Αντιθετα θεωρει οτι ειναι πιο φυσιολογικοι στο fifa.

Περιμενω να δω και ο ιδιος και να κρινω.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να δω ότι το Pro είναι "εξίσου" καλό με το... άλλο (το οποιο έχουμε ήδη στα χέρια μας) και τι στον κόσμο. Υπομονή 2 βδομάδες.

Δημοσ.
Να δω ότι το Pro είναι "εξίσου" καλό με το... άλλο (το οποιο έχουμε ήδη στα χέρια μας) και τι στον κόσμο. Υπομονή 2 βδομάδες.

Το Online , το φτιαξανε ή ακομα θα παλευουμε με το lag;;;;

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλλω αν θα φτάσει φέτος το φιφα10. Από του χρόνου το βλέπω, γιατί είναι σε πολύ καλό δρόμο το pro πλέον, κι αφήστε τον Dpapa να λέει τα δικά του...

Εκτός κι αν εκπλαγούμε από φέτος...

Δημοσ.

ρε polaki νομίζω έχεις παίξει το demo και μπορείς να κρίνεις...

δύσκολα αυτή η παιχνιδάρα μπορεί να ξεπεραστεί από τους Ιάπωνες...

Δημοσ.
Παιδιά νέο πολύ βελτιωμένο βίντεο build Αυγούστου απότι λένε!

Πρόχειρα πρόχειρα εγώ είδα:

Πρόχειρα πρόχειρα εγώ είδα:

Δυο εντελώς άμπαλους να παίζουν προ :P

Δημοσ.
ρε polaki νομίζω έχεις παίξει το demo και μπορείς να κρίνεις...

δύσκολα αυτή η παιχνιδάρα μπορεί να ξεπεραστεί από τους Ιάπωνες...

racist much?οι ιάπωνες μας έχουν εξελίξει το gaming εκεί που είναι και έχουν τα απο τα καλύτερα παιχνίδια στο δυναμικό τους.αν εννοείς για ποδόσφαιρο περιττό να σου πω οτι είναι πάρα πολύ πορωμένοι μετά το mundial της japan και ασχολιούνται με αυτό περισσότερο απότι με τα άλλα αθλήματα.τέσπα αν λένε οτι το 360 movement είναι καλύτερο στο pro τότε μάλλον αυτό θα νικήσει,αλλα περιμένω demo για να δώ.

πολλοί εδω μέσα είναι φιφα φανς και δεν πρώκειται να τους αρέσει ,όχι γιατί δεν θα είναι καλό αλλα γιατί δεν θα δώσουν τον απαρέτητο χρόνο να μάθουν τον χειρησμό και απλα θα πουν οτι το φίφα είναι καλύτερο επειδή το παίζουν καλύτερα,πρωσοπικα θεωρώ οτι πρέπει να περάσει κάνας μήνας playing και των 2 games για να αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο.το fifa10 demo με εντυποσίασε αρκετά αλλα περιμένω και το pes10 demo για να έχω ολοκληρωμένη άποψη

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι θα ειναι και τα 2 αρκετα καλα.Απο αυτα που εχουμε δει τα τελευτεα χρονια αλλα και απο τα videos φενεται καλυτερο το φιφα αλλα αυτο ειναι και εντελως αποψη του καθενος.Αλλος προτιμαει προ και ειναι λογικο.παντως και τα 2 νομιζω οτι φενονται βελτιωμενα

Δημοσ.
racist much?οι ιάπωνες μας έχουν εξελίξει το gaming εκεί που είναι και έχουν τα απο τα καλύτερα παιχνίδια στο δυναμικό τους.αν εννοείς για ποδόσφαιρο περιττό να σου πω οτι είναι πάρα πολύ πορωμένοι μετά το mundial της japan και ασχολιούνται με αυτό περισσότερο απότι με τα άλλα αθλήματα.τέσπα αν λένε οτι το 360 movement είναι καλύτερο στο pro τότε μάλλον αυτό θα νικήσει,αλλα περιμένω demo για να δώ.

πολλοί εδω μέσα είναι φιφα φανς και δεν πρώκειται να τους αρέσει ,όχι γιατί δεν θα είναι καλό αλλα γιατί δεν θα δώσουν τον απαρέτητο χρόνο να μάθουν τον χειρησμό και απλα θα πουν οτι το φίφα είναι καλύτερο επειδή το παίζουν καλύτερα,πρωσοπικα θεωρώ οτι πρέπει να περάσει κάνας μήνας playing και των 2 games για να αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο.το fifa10 demo με εντυποσίασε αρκετά αλλα περιμένω και το pes10 demo για να έχω ολοκληρωμένη άποψη

μάλλον μπερδεύεις κάποια πράγματα...πριν 2 χρονια, ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ εδώ μέσα ηταν ΠΡΟ φανς, φι φα δεν υπήρχε..πουθενα...τωρα αλλαξαν τα πραγματα..και ξαφνικα γιναν ολοι ΦΙΦΑ φανς?...υπαρχει λογος γιαυτην την αλλαγη. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΦΑΝΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ ΜΕΙΝΑΝ!...και αυτο φιλε μου ειναι fact. Αλλα συμφωνω με οσα λες...να περιμένουμε και το προ..αλλα τα βιντεο και πλεον το ντεμο, αποδεικνύει πολλα.

Δημοσ.
Εγω νομιζω οτι θα ειναι και τα 2 αρκετα καλα.Απο αυτα που εχουμε δει τα τελευτεα χρονια αλλα και απο τα videos φενεται καλυτερο το φιφα αλλα αυτο ειναι και εντελως αποψη του καθενος.Αλλος προτιμαει προ και ειναι λογικο.παντως και τα 2 νομιζω οτι φενονται βελτιωμενα

Ολοι λεμε οτι θα ειναι βελτιωμενα. Στα γραφικα, στο gameplay κτλ.

Το γ@μημενο το online του pro, θα το φτιαξουν επιτελους;;;;

Εχουμε φτασει στο 2010. Θα δουμε αραγε online ανταξιο του FIFA;;;

Δημοσ.
μάλλον μπερδεύεις κάποια πράγματα...πριν 2 χρονια, ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ εδώ μέσα ηταν ΠΡΟ φανς, φι φα δεν υπήρχε..πουθενα...τωρα αλλαξαν τα πραγματα..και ξαφνικα γιναν ολοι ΦΙΦΑ φανς?...υπαρχει λογος γιαυτην την αλλαγη. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΦΑΝΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ ΜΕΙΝΑΝ!...και αυτο φιλε μου ειναι fact. Αλλα συμφωνω με οσα λες...να περιμένουμε και το προ..αλλα τα βιντεο και πλεον το ντεμο, αποδεικνύει πολλα.

ναι το ξέρω,για τώρα λεω ,αν κάποιος έχει συνηθήσει τον χειρησμό φιφα δύσκολα θα του αρέσει το προ όσο καλό και αν είναι εκτός αν παίξει αρκετά για να συνηθήσει.εγώ πχ που είμαι προ φαν δυσκολέυομαι πολύ στο φιφα μέχρι να συνηθήσω το τρέξιμο τα κοντρολ κτλπ

Δημοσ.

Τί λες ρε φίλε? Ξεχνάει ο polakis τον χειρισμό του pro? Κι ας παίζει φιφα τώρα! Το pro είναι σαν το ποδήλατο. Δεν το ξεχνάς ποτέ. Είσαι πολύ λάθος...

Δημοσ.
Τί λες ρε φίλε? Ξεχνάει ο polakis τον χειρισμό του pro? Κι ας παίζει φιφα τώρα! Το pro είναι σαν το ποδήλατο. Δεν το ξεχνάς ποτέ. Είσαι πολύ λάθος...

μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ,ένας που παίζει φιφα και εγω που παίζω προ θα το δούμε εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι στους πρώτους αγώνες γιατί εγώ γνωρίζω τον χειρισμό πολύ καλύτερα απο αυτόν ειδικά αν έχει να παίξει προ μήνες.εδώ 2-3 βδομάδες να έχεις να παίξεις σκουριάζεις λίγο.τώρα εσύ αν έχεις να παίξεις προ 6 μήνες το ξαναπιάσεις και είσαι στο ίδιο επίπεδο τι να πω είσαι σε άλλο lvl gamer.δεν μιλάω για τετράγωνο σέντρα/σουτ διαφορά. απλά λέω οτι όσοι παίζουν φίφα δύσκολα θα αφιερόσουν τον χρόνο για να συνηθήσουν το προ(όπως συμβαίνει και με το ανάποδο) εκτός αν είναι τραγικά ανώτερο το game

Δημοσ.

Κοιτάξτε τί λένε στο WENB:

When I came back last night from a long journey I instantly downloaded the FIFA 10 demo. I was exhausted, but couldn’t stop playing the game. The subtle changes (very much like PES on the PS2 days) are massive in the way they change how you play the game, and the abundance of animations were a joy to behold. But there was something in the back of my mind which told me, after hours of fun, that PES 2010 is very close – much closer than people think. I grabbed the phone and one by one phoned the guys at work and asked their opinion. Having a more casual outlook they told me of their love for FIFA 10, but couldn’t get over the visual side of PES 2010 and how poorly the kits, player models and actual players look in FIFA 10. Gameplay wise, they were more impressed with FIFA 10, but claimed it was very close, with PES 2010 refinement from this code to final to be a key factor in what game they will play this year.

Αναμένεται πανικός και με τα 2 ποδοσφαιράκια. Είναι φανερό ότι για 1η φορά το pro θα είνσι καλύτερο σε γραφικά από το φιφα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...