Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά πόσο μούφα αυτό το video , ακόμη να καταλάβω πως έβγαλε την σέντρα ο Μέσσι και με τι μαγικό τρόπο σκόραρε ο Ανρί.

Sorry παιδιά , δεν συγκρίνεται αυτό το πράμα με το FIFA10...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε παιδιά πόσο μούφα αυτό το video , ακόμη να καταλάβω πως έβγαλε την σέντρα ο Μέσσι και με τι μαγικό τρόπο σκόραρε ο Ανρί.

Sorry παιδιά , δεν συγκρίνεται αυτό το πράμα με το FIFA10...

αναμενε μιλάς λες και θα παίζουμε ολη τη χρονιά τα early builds ,κάτσε να βγούν τα φιναλ παιχνίδια και μετα τα συγκρίνουμε.αυτό που έχω δει απο τα early videos είναι οτι η διαφορά pes2009 με 2010 είναι πολύ μεγαλύτερη απο την διαφορά fifa09-fifa10.που στο φίφα το μόνο που με εντυποσίασε ήταν η ταχύτητα τα άλλα όλλα είναι σαν να έμειναν ίδια.θα δούμε ,ένας μήνας και κάτι μέρες μείνανε.

Δημοσ.

Η διαφορά μεταξυ των 2 pro είναι τεράστια γιατί το 2009 ήταν το πιο τραγικό τραγικό παιχνίδι της ιστορίας. Δεν γινόταν το 2010 να μην βγει καλύτερο. Αλλά και πάλι είναι μακριά μάλλον από το φιφα, εκτός κι αν συμβεί το απίστευτο ξαφνικά στην τελική έκδοση του προ2010...

Το φιφα10 δεν θέλει αλλαγές πολλές, απλά βελτίωση λεπτομερειών για να γίνει τέλειο σε σχέση με το ήδη πολύ καλό φιφα09...

Τώρα αν εσένα στο φιφα10 σε εντυπωσίασε η ταχύτητα (που τα βιντεο είναι όλα στο fast γιατί επιλέγεις ταχύτητα αν δεν το ξέρεις), τότε καταβαίνω ότι εσενα σου αρέσει το πινγκ-πονγκ ποδοσφαιράκι και όχι ο ρεαλισμός...

Δημοσ.
αναμενε μιλάς λες και θα παίζουμε ολη τη χρονιά τα early builds ,κάτσε να βγούν τα φιναλ παιχνίδια και μετα τα συγκρίνουμε.αυτό που έχω δει απο τα early videos είναι οτι η διαφορά pes2009 με 2010 είναι πολύ μεγαλύτερη απο την διαφορά fifa09-fifa10.που στο φίφα το μόνο που με εντυποσίασε ήταν η ταχύτητα τα άλλα όλλα είναι σαν να έμειναν ίδια.θα δούμε ,ένας μήνας και κάτι μέρες μείνανε.

Μακαρι φιλε, αλλα δε πιστευω να σωζεται η παρτιδα μεσα σε ενα μηνα, εφ οσον το αποτελεσμα που βλεπουμε στα videos ειναι δουλεια ενος περιπου χρονου!Οτι προλαβαν και μπορεσαν να βελτιωσουν, το βελτιωσαν...!Το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο απο το pes 2009....αλλα οχι κατι το επαναστατικο που ισχυριζονται καποιοι fans, συντακτες περιοδικων και sponsores...!

Και αν σε εντυπωσιασε η ταχυτητα στα videos απο τα fifa, τοτε νοικιασε το 09 και στα settings υπαρχει επιλογη fast mode!(Η ΕΑ σκεφτεται και τους pro fans....!):-D

Δημοσ.

Παιδιά νέο πολύ βελτιωμένο βίντεο build Αυγούστου απότι λένε!

Πρόχειρα πρόχειρα εγώ είδα:

1) Πιο αργό και ρεαλιστικό ρυθμό

2) Βελτιωμένα running animation και διαφορετικά ανά παίκτη. Είδα τουλάχιστον 4-5 διαφορετικά τρεξίματα!

3) Στις πάσες και τα κοντρολ η μπάλα αναπηδάει επιτέλους

4) Είδα ωραία πεσίματα τερματοφύλακα

5) Είδα σπρωξίματα και τέτοια

6) Είδα ωραία μενού

Μια χαρά βελτιώμενο και αξιοπρεπές θα το έλεγα κι όχι σαν τα εκτρώματα 2008 και 2009...

Είμαι αισιόδοξος...

Δημοσ.

Ναι πολύ καλό φάνηκε μπορώ να πω και επιτέλους δεν υπάρχει το γνωστό παίρνω την μπάλα και τα κάνω όλα μόνος μου...

Δεν είδαμε βέβαια να πάρει και κανένας υπερ παίχτης την μπάλα να δούμε τι κάνει...

Δημοσ.

Παιδια το demo πότε κυκλοφορεί και πότε θα κυκλοφορήσει το πλήρες παιχνίδι?

Υ.Γ περιμένω να είναι πλήρες επιτέλους.... :-(

Δημοσ.
Παιδια το demo πότε κυκλοφορεί και πότε θα κυκλοφορήσει το πλήρες παιχνίδι?

Υ.Γ περιμένω να είναι πλήρες επιτέλους.... :-(

το demo βγαίνει στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πλήρες βγαίνει 23 Οκτοβρίου. Άντε να δούμε..καλα στο pc δν παίζει να είναι καλό..μας έχουν γραμμένους τελείως...ε κ λογικό είναι... με τόση πειρατεία...σιγά μν κάτσουν να ασχολιθούν,δν έχει ψωμι..

Δημοσ.
καλα στο pc δν παίζει να είναι καλό..μας έχουν γραμμένους τελείως...ε κ λογικό είναι... με τόση πειρατεία...σιγά μν κάτσουν να ασχολιθούν,δν έχει ψωμι..

Μήπως το μπερδεύεις με το FIFA???

Από τα (λίγα, πλέον) καλά του PES είναι ότι η έκδοση για PC είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή των κονσολών... (και στο λέω έχοντας παίξει beta του PES 2010 και σε PC και σε PS3)

Δημοσ.
Μήπως το μπερδεύεις με το FIFA???

Από τα (λίγα, πλέον) καλά του PES είναι ότι η έκδοση για PC είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή των κονσολών... (και στο λέω έχοντας παίξει beta του PES 2010 και σε PC και σε PS3)

ακριβώς το pes09 ήταν σχεδόν ίδιο στο pc και στις κονσόλες,στο pc έχει και άλλα καλούδια να βάλεις ελληνικό πρωτάθλημα κτλπ.άρα λογικά και το 10 το ίδιο θα είναι

Δημοσ.

Εμείς που είμαστε φαν του PES φέτος φαίνεται να έχουμε ελπίδες να ξανακολλήσουμε με το ποδοσφαιράκι που μεγαλώσαμε(αυτή η πρόταση κρύβει συγκίνηση :-) )...Όταν βγει το demo προτείνω να κρίνουμε το παιχνίδι αντικειμενικά.Σε περίπτωση που δεν έβαλαν μυαλό στην konami και μας προσφέρουν πάλι μία από τα ίδια,βάζωντας μόνο λίγο "αλατοπίπερο" παραπάνω(πως τα λέω έτσι ο Μαμαλάκης :mrgreen:) δεν θέλω να δω σχόλια τύπου "στην final έκδοση θα διορθωθούν τα λαθη του demo" , θα γελάνε μαζί μας και οι πέτρες....Για μένα το demo θα κρίνει το αν θα αγοράσω το παιχνίδι ή όχι......

Υ.Γ Ειλικρινά θέλω επιτέλους μία σοβαρή προσπάθεια και όχι να βγει το PES 2010 έτσι απλά για να συνεχιστεί η σειρά.Είναι κρίμα γιατί τα τουρνουά στο σπίτι με φίλους και μπάφους δεν ξεχνιούνται :devil:

Δημοσ.

''Σε περίπτωση που δεν έβαλαν μυαλό στην konami και μας προσφέρουν πάλι μία από τα ίδια,βάζωντας μόνο λίγο "αλατοπίπερο" παραπάνω''

Φίλε μάλλον αυτό θα γίνει και φέτος. Ένα πολύ βελτιωμένο pes2009 θα μας δώσουν οι τύποι, πράγμα όμως που δεν φαίνεται αρκετό για να χτυπήσει το φιφα10 που φέτος ίσος αγγίξει το τέλειο...

Κι εγώ θα ήθελα πολύ ένα τέλειο pes2010. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την σειρά we/pes αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι αντισυναισθηματικά δεμένος με την φιλοσοφία ea και δεν θέλω να αγοράζω προϊόντα της.:PΓι' αυτό και θέλω το pes να "γυρίσει" στα παλιά.

Πάντως,πιστεύω πως φέτος το pes δεν θα 'ναι μια απ' τα ίδια.Δεν νομίζω από φέτος να φτάσει το fifa,αλλά θα είναι αλλαγμένο το παιχνίδι προς πιο simulation πορεία (όπως και με το fifa 2007 ή 2008).

Δημοσ.

Μέχρι τότε ας το ρίξουμε στην καλλιτεχνία...

dum-spiro-spero-ixchel-amor.jpg

(αν και το "όσο ζω, ελπίζω" δεν ισχύει πλέον στην περίπτωση του αρχιλαμογιοκαραγκιοζοπαίχτη Τσακατσούκα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...