Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου φενεται οτι θα παιζουμε το ενα και καποια στιγμη θα το γυριζουμε στο αλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ----------

Ρε παιδια σορυ αν εχει ξαναποσταριστει ,τωρα το ειδα ξαφνικα και το κανω paste.Τι γινεται ,τι βιντεο ειναι αυτο,τα γραφικα - κηνηση προ ειναι? εδω εχει μεγαλη βελτιωση το πραγμα αλλα δεν ξερω αν ειναι in game και οχι καποιο ειδος intro ,γιατι εχω δει και κατι αλλα gameplay και δεν ηταν ετσι, τι να πω

[ame]http://www.gametrailers.com/video/gc-09-pes-2010/54723[/ame]

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

teofros,πού την είδες τη βελτίωση?Το τρέξιμο,η κίνηση,οι πάσες είναι ακριβώς ίδιες με το 2009.Τα γραφικά ναι,είναι πολύ βελτιωμένα.Και το βίντεο είναι αρκετά παλιό.

Δημοσ.
teofros,πού την είδες τη βελτίωση?Το τρέξιμο,η κίνηση,οι πάσες είναι ακριβώς ίδιες με το 2009.Τα γραφικά ναι,είναι πολύ βελτιωμένα.Και το βίντεο είναι αρκετά παλιό.

χμ.... εγώ προσοπικά είδα τεράστιες διαφορές,πάνε δες ενα βίντεο 2-3 σελίδες πίσω που βάζει γκολ ο ανρι,ο μέσσι του βγάζει μια σέντρα με το εξωτερικό(new move)και το πλασε του χενρί(οκ την στέλνει την μπάλα με "μαγεια " στα δίχτυα)και αυτο καινούριο .και ακόμα δεν έχουμε δει τπτ σχεδόν γιατι θα προστεθούν αρκετά ακόμα καινούρια ανιματιονς και κινήσεις.

φέτος απο το προ και το φιφα θα δυσκολευτούμε πολύ να διαλέξουμε....εγώ προσωπικά

προ θα παίζω δεν αλλάζω,μαρέσει που είναι πιο arcade ,αλλα με έβαλε σε σκέψεις η ταχύτητα του φιφα...... ετσι και βγάζω και εκει τα τριγωνάκια του προ (barca style στο μισο μέτρο)τότε θα δυσκολευτώ να αποφασίσω....για να δούμε και οι κατασκευαστές τουλάχιστον βγάζουν πολύ καλύτερες βέρσιον απο τις περσινές που αυτό είναι καλό για εμάς τους gamers ,για να δούμε...

Δημοσ.
Παίζεις από παλιά pro (από iss εποχές)?

από όταν είχαν ακόμα τα στατιστικά μονούς αριθμούς ,θυμάμαι νιγηρία με babaginda τρέξιμο 9 και agahowa με 8 έσπερναν χαχαχαχα.οι περισσότεροι έπερναν βραζιλία και έβαζαν τον κάρλος σέντερ φόρ,ενα δυο σουτ και γκόλ.πιο παλιά στο mega drive είχα 2 φίφα το 96 και το 97(εκείνα τα ωραία που έβαζες γκόλ απο το κέντρο) μετα είχα την πατάτα world cup 98...(τα τάκλιν σου βαρούσαν και τους συμπάιχτες σου....).πάντος το πρωτο ποδοσφαιράκι στο psx ήταn το adidas power soccer 5 χιλίαδες δραχμές το πήρα(ανάποδο σούπερ ψαλίδι απο το κέντρο και μέσα,τι captain tsubasa μου λετε τώρα χαχαχαχα).

πάντος απο εποχές psx δεν είχα πιάσει άλλο φιφα μέχρι το demo του 09 στο ps3 αυτόν τον μάιο ,που δεν μάρεσε λόγο ταχύτητας,θέλω να μπορώ να παίξω γρήγορα τριγωνάκια.φέτος το φίφα φαίνεται πολύ καλύτερο και επειδή έχω τώρα και το κουτι χ θα το δοκιμάσω πολύ περισσότερο αλλα πάλι μάλλον προ θα παίζω.(αντε μάθε σε γέρικο σκυλί νέα κόλπα....όπως είπα και πιο πριν)

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πότε τα στατιστικά ήταν μονοί αριθμοί,αλλά νομίζω ήταν πριν το iss γίνει pes.Εσύ θυμάσαι τα τότε iss/pes να είχαν arcade στυλ?Αφού σου αρέσει το πιο arcade στυλ,με fifa έπρεπε να είσαι τόσο καιρό.

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι πότε τα στατιστικά ήταν μονοί αριθμοί,αλλά νομίζω ήταν πριν το iss γίνει pes.Εσύ θυμάσαι τα τότε iss/pes να είχαν arcade στυλ?Αφού σου αρέσει το πιο arcade στυλ,με fifa έπρεπε να είσαι τόσο καιρό.

πάντα τα προ ήταν πιο arcade ,πολύ πιο γρήγορα ενα-δυο με δύναμη στο σουτ και την σέντρα(η δύναμη στο σουτ ήταν τοπ τοτε στα coin op ποδοσφαιράκια super sidekicks,virtua striker 1).βασικά κατι που μου λείπει απο το virtua striker είναι που βαθμολογούσε τα γκολ σου και κρατούσε best goal,θα ήταν φοβερό να γινόταν και τώρα και αν είχες συνδεδεμένη την κονσόλα να μπορούσες να δεις τα τοπ 10 γκολ της εβδομάδας.

Δημοσ.

Λάθος τα θυμάσαι ρε φιλαράκο.Θυμάσαι ποτέ να έπαιζε κάποιος πρώτη φορά iss και να μην δυσκολευόταν?Πολύ πιο αργό gameplay από το "next-gen" pes2008/2009,ωραίες κάθετες πάσες κλπ.Για την εποχή του κάθε παιχνίδι pro/iss ήταν πολύ πιο sim από άλλα παιχνίδια.Αν θέλεις,ξαναβάλε κάποιο iss να παίξεις να θυμηθείς.:PΕγώ το 'κανα πρόσφατα και αναπολούσα ωραίες παλιές στιγμές (αφού τα "next-gen" pes δεν παίζονται).

Δημοσ.
Λάθος τα θυμάσαι ρε φιλαράκο.Θυμάσαι ποτέ να έπαιζε κάποιος πρώτη φορά iss και να μην δυσκολευόταν?Πολύ πιο αργό gameplay από το "next-gen" pes2008/2009,ωραίες κάθετες πάσες κλπ.Για την εποχή του κάθε παιχνίδι pro/iss ήταν πολύ πιο sim από άλλα παιχνίδια.Αν θέλεις,ξαναβάλε κάποιο iss να παίξεις να θυμηθείς.:PΕγώ το 'κανα πρόσφατα και αναπολούσα ωραίες παλιές στιγμές (αφού τα "next-gen" pes δεν παίζονται).

εμ τι πιο δύσκολο τότε μέχρι και το ενα δυο αυτόματα το έπαιζε κατευθίαν,πατούσες l1 και πάσα και το έπαιζε αυτόματα..έχω χρόνια να τα παίξω αλλα έτσι τα θυμάμαι..

Δημοσ.

Σωστός,αυτό ισχύει.Δεν σημαίνει όμως ότι είναι πιο arcadίστικο επειδή κάνει αυτόματα ένα-δύο.:PΓια την εποχή του το gameplay του ήταν πολύ πιο sim από τα άλλα ποδοσφαιράκια.Κι εγώ θυμάμαι όταν το πρωτοέπαιξα (μου το έδειξαν κάτι παιδιά και μου έλεγαν πως είναι πολύ καλό,εγώ ούτε που το 'ξερα,μόνο το fifa ήξερα) μου φάνηκε αρεκτά δύσκολο.Θυμάμαι που στο fifa πατούσες εκεί τα l1,r1 (δεν θυμάμαι καλά) και έκανε κάτι κολπάκια και περνούσες τον αντίπαλο λες και δεν υπήρχε.Στο iss δεν ήταν έτσι.

Δημοσ.
ναι κάπου είχα διαβάσει για 4 ελληνικές ομάδες και παρακαλούσα για τον παοκ,ωραία νεα αυτά :)

πολυ καλα νεα επιτελους θα εχει και ΠΑΟΚ.....

Δημοσ.

Σορρυ για το μεγάλο ποστ αλλά:

Ένας Γάλλος από το pesgaming, ένα αξιόπιστο θα έλεγα fan site, είπε τα εξής:

Guys if you only knew what stage pes2010 is currently at back in japan.

The gamescom demo is a joke compared to what stage pes2010 is currently in development and your all going to look very stupid in the next couple of weeks.

Konami where meant to show a lot more off at gamescom but theres good reason why they didnt and all will be revealed shortly.

Let me tell you now i played a build of the game yesterday that has animation to the level of pes2010 graphics and theres no way konami havent been working on this for more then two years.

This is so far ahead of fifa10 and anything else out there peoples minds are going to be blown.

Forget pes6 this is in another dimension,light years ahead of fifa10

The only other people that have seen this code are IGN,pesfan and psm3 magazine,konami dont trust WENB as they drop to many hints and this is why they havent played the new build yet.

Its all being staged managed to lower peoples expections why show everything you have in august ea wherent showing the public anything 4 weeks ago.

The 360 movement is so much better then fifa10s the way you can roll the ball backwards and to the sides its so real.

You should see the long pass now and the way you can curl your crosses onto forwards heads or chest to trap for a volley just with the thumbstick and long pass button plus the new trick system which is so natural.

The keepers are also something special and they have removed all the invisble barriers on set pieces and goal kicks.

Very clever stuff,state of the art........

You have to use the analog stick to get the best out of it the d-pads not the same.

Konami have put a massive focus on ball control and player control and the 360 movement and passing makes it feel like the game we all have been dreaming about you have so many choices and the game is so much more organic and doesnt feel scripted or contrived anymore.

The gamescom demo is just pes09 with pes2010 graphics and 16-way movement with a few minor tweaks to the code and only has 10% of the newer animations and still uses pes09s keepers.

what ive played is 95% the gamescom demo is around 60%.Pes2010 is just about finished there just adding things in still that the fans want.Pes2010 is about three weeks away from being finished.

It doesnt matter about builds as this year is different,the 50% code shown to the press in late june was a finished game ie a graphically superior version of pes09 without ai assistance.Since the 50% build and the gamescom demo all konami added was 10% more animations and removed the invisible walls on throws ins plus they made movement 16-way.

Now all the new animations have been added and 360 movement fully implemented and the players now run and move more naturally as the gamescom demo has pes09s movement and running animatons plus the arms of the players are different they only go back and fourth in the gamescom demo.

Its not a case of being a different game when you add the full animation set to the new graphics the game just moves and looks completely different

Τhe game was ready about two months ago,konami have been just showing off old builds to the press over the course of the last few months as theres alot of stuff in pes2010 that they just dont want ea to see or the press until now because there worried even at this late stage ea might implement them.The game was due to be released on the 2nd of october but due to fans wanting little extras konami are currently adding little touches that the fans want

Its the same for the card system and tactics slider,konami where going to show this at e3 but knew that ea might have a small window of time to copy this so waited until july when they knew even if ea did try to copy this it wouldnt be enough time to get it working properly.

Remember WENB also have connections at ea and konami cant afford for any of there work to be leaked to ea as 360 movement already was being put in place for pes2010 last year but ea got wind of this and this is why its in fifa10.

Licenses also apply to animation engines and the exclusive rights to use these

Αυτός ό ίδιος στο παρελθόν έχει κράξει τα pes2008 και pes2009. Λέει ότι είναι δημοσιογράφος, και πως έχει παίξει την 95% έκδοση του pes2010 στην Ιαπωνία. Αυτός και κάποιοι από IGN, PESfan κλπ. Και όπως διαβάζετε λέει εκπληκτικά αισιόδοξα πράγματα! Αν θέλουμε τον πιστεύουμε!

Πολλοί τον κράζουν ως απατεώνα και ψεύτη στο φορουμ βέβαια...

Αν λέει όμως αλήθεια, τότε θα μιλάμε για το απόλυτο ποδοσφαιράκι...

Θα δούμε σε λίγες εβδομάδες...

Δημοσ.

Μακαρι....αλλα απο το τροπο γραφης ειναι οτι πιο fanboy-ιστικο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο...

This is so far ahead of fifa10 and anything else out there peoples minds are going to be blown.

The 360 movement is so much better then fifa10s

και το αποκορυφωμα νομιζω...

Its all being staged managed to lower peoples expections why show everything you have in august ea wherent showing the public anything 4 weeks ago.

απλα....WTF....

ακομα και τοσο καλο να ειναι δεν γραφεις τετοια πραγματα...χανεις το δικιο σου με τετοιες π@π@ριες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...