Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, κατανοώ ότι μπορεί να μην τα πιάνεις όλα με την πρώτη και κάνω άλλη μια προσπάθεια. Ξέρω αγαπητέ πως να βάλεις φάλτσο στην μπάλα, όχι μόνο στο προ αλλά και στην πραγματικότητα μόνο που δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι αν βάλεις τον Ρομπέρτο Κάρλος ή οποιονδήποτε άλλον να σεντράρει με το αριστερό ενώ ΤΡΕΧΕΙ στην δεξια πλευρά πιο πιθανό είναι να φάει τα μούτρα του παρά να στείλει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.

Επίσης για την δύναμη του μυαλού του Ανρί που υποτάσσει την ύλη δεν μου είπες.:mad:

Περιμένω βίντεο_από_youtube-απάντηση

παλίκαρε μην περιμένεις τέλεια ανιμάτιονς,1ον είναι φετινά και τα 2 ,δεν τα θυμάμαι σε πιο παλίά pes ,και την σέντρα και το σουτ.ακόμα δεν πιστέυω οτι είναι το φίναλ build οπότε θα διορθωθούν κάπως.η σέντρα του μέσσι γίνεται πολύ άνετα με όση ταχύτητα και αν τρέχει ,απλα το ανιμάτιον δεν είναι πολύ σωστό.

ήθελες youtube 2:34,3:08,3:16, ο μαέστρος κουαρέσμα δες ποσο την στέλνει και πηγαίνοντας όχι πιο αργά απο τον μέσσι στο βίντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=L1XQRiq9uek[/ame]

τι έχω να πω για το αεράκι?δεν με ενδιαφέρει σε όλα τα προ ετσι είναι ,πρεπει να αλλάξουν τραγικα τα Ball/player physics για να μην συμβαίνει,υπάρχουν και χειρότερα όμως [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SWf9FG6wIW8[/ame]

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Κουαρέσμα όταν κάνει τις σέντρες δεν κινείται κάθετα προς την γραμμή του άουτ όπως ο Μέσι. Τέλος πάντων το εξαντλήσαμε.

Γέλασα με πόδι Ιμπραίμοβιτς.

Δημοσ.
Στο νέο προ θα έχουμε σίγουρα ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ και μπορεί και Άρη! Άντε να δούμε

ναι κάπου είχα διαβάσει για 4 ελληνικές ομάδες και παρακαλούσα για τον παοκ,ωραία νεα αυτά :)

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε τι είπε ο Gari από το WENB που λέει ότι μίλησε με κάποιον από Κονάμι:

Hey lads.

With regards to what people are saying about the animations and by the sound of it, some sound worried. Its been confirmed by Jon Murphy that there will definitely, 100% be new animations added before the game is released on October 22nd. The animations that you see from the Gamescom code, are not all the animations and there are still going to be ones added.

Guys, believe me they are some fantastic new animations that have been put in already and with this news about new ones going into the game aswell, it only means one thing, good news.

Αν θέλετε τον πιστεύετε...

Δημοσ.

Ρε παιδια μακαρι να βαλουν animations και μακαρι να βγαλουν ωραιο παιχνιδι να γουσταρουμε εμεις οι κολλημενοι με τα ποδοσφαιρακια στα v.games. Ενα πραγμα παντως θα πω.Παιζω v.games 20+ χρονια. Πως στον ανεμο γινεται να εχουν περασει 8+ μηνες και φτανουμε στο σημειο 2 μηνες πριν το release και παιζει ο κοσμος στα gamesites εκδοσεις που α)δεν εχουν 360 movement και β)animations πολλα και καινουργια που προκειται ολα αυτα να ενσωματωθουν στην final version. Δεν ξερω, γινονται αυτα? Δηλαδη τσακ ξαφνικα θα "ενσωματωθουν" ολα αυτα τα κατα την αποψη μου αρκετες δυσκολες προσθηκες και θα εχουν προλαβει να τεσταριστουν και να παιζουν και να δειχνουν αψογα? Τι να πω μακαρι διοτι εμενα μου φενονται σαν τρεξιματα και πασαλιματα της τελευτεας στιγμης να προλαβουν καποιους αλλους που απο οτι φενεται εχουν πεσει με τα μουτρα και δουλευουν πολυ καιρο πριν αυτο που προκειται να βγαλουν. μακαρι να βγω λαθος παντως

Παντως αυτοι ειναι ικανοι να βγαλουν και ντεμο οπως το βγαλουν και μετα να βγουνε δημοσια και να πουνε οτι το ντεμο δεν εχει τις προσθηκες αυτες που θα εχει το τελευτεο release.και μετα να πηγαινει ο κοσμος να αγοραζει και να ψαχνει και να ψαχνει και να βλεπει και 5 animation παραπανω και τιποτα αλλο να μην βρισκει και να αρχισουνε οι αγγελειες 1 εβδομαδα μετα την αγορα να πουλιουνται τα pro evo, γαμωτο...

Δημοσ.
Ρε παιδια μακαρι να βαλουν animations και μακαρι να βγαλουν ωραιο παιχνιδι να γουσταρουμε εμεις οι κολλημενοι με τα ποδοσφαιρακια στα v.games. Ενα πραγμα παντως θα πω.Παιζω v.games 20+ χρονια. Πως στον ανεμο γινεται να εχουν περασει 8+ μηνες και φτανουμε στο σημειο 2 μηνες πριν το release και παιζει ο κοσμος στα gamesites εκδοσεις που α)δεν εχουν 360 movement και β)animations πολλα και καινουργια που προκειται ολα αυτα να ενσωματωθουν στην final version. Δεν ξερω, γινονται αυτα? Δηλαδη τσακ ξαφνικα θα "ενσωματωθουν" ολα αυτα τα κατα την αποψη μου αρκετες δυσκολες προσθηκες και θα εχουν προλαβει να τεσταριστουν και να παιζουν και να δειχνουν αψογα? Τι να πω μακαρι διοτι εμενα μου φενονται σαν τρεξιματα και πασαλιματα της τελευτεας στιγμης να προλαβουν καποιους αλλους που απο οτι φενεται εχουν πεσει με τα μουτρα και δουλευουν πολυ καιρο πριν αυτο που προκειται να βγαλουν. μακαρι να βγω λαθος παντως

είναι άξιον απορίας...

Δημοσ.

Η κινηση 360 ηταν να ενσωματωθει στην εκδοση 2011.Μετα την ανακοινωση της ΕΑ οτι θα ενσωματωσει 360 και στο fifa 10 pc υπηρξε πολλη πιεση στην team του Pes.Απ'οτι γνωριζω ακομα δουλευουν τα νεα animations σε συνδυασμο με την 360.Οποτε θα περιμενουμε αρκετα ακομη διοτι ουτε στο demo θα δουμε εστω το 60% του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Η κινηση 360 ηταν να ενσωματωθει στην εκδοση 2011.Μετα την ανακοινωση της ΕΑ οτι θα ενσωματωσει 360 και στο fifa 10 pc υπηρξε πολλη πιεση στην team του Pes.Απ'οτι γνωριζω ακομα δουλευουν τα νεα animations σε συνδυασμο με την 360.Οποτε θα περιμενουμε αρκετα ακομη διοτι ουτε στο demo θα δουμε εστω το 60% του παιχνιδιου.

ε ναι,αυτο ειναι που φοβιζει λιγο ,οτι τρεχουν τελευτεες ωρες να φτιαξουν κατι που θελει ωρα και τεσταρισματα...τελος παντων οπως και να εχει ,θα κριθει εκ του αποτελεσματος.τα λογια και οι υποθεσεις δεν λενε και πολλα.μακαρι να ειναι σουπερ

Δημοσ.

Πάντως θα παραδεχθώ ότι τα γραφικά του προ έφτασαν ή και ξεπέρασαν αυτά του φιφα! Αν φτιάξουν και την κίνηση και την κάνουν εντελώς ομαλή, εγώ προ θα παίξω...Αλλιώς φιφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...