Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μάλλον η 360 τρίπλα fake είναι για να αντικρούσουν το αντίπαλο δέος...

Όχι ρε συ...Το είπε η ίδια η konami ότι 360 dribbling θα έχουμε μόνο στις retail εκδόσεις.Και που προλαβαίνουν να βάλουν 360 κίνηση,εμένα πολύ μου κάνει.Αρκεί βέβαια να έχουν κάνει όσα έχουν ανακοινώσει.Αν τα κάνουν όλα αυτά,τότε σίγουρα έριξε πολύ δουλειά η konami.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι φάτσες αποκορύφωμα!Επίσης,ξέχασα να το αναφέροω πιο πάνω,τα physics της μπάλας μου φαίνονται πάρα πολύ καλά!

Δημοσ.

!!!! Ο Μεσσι πως βγαζει ετσι την σεντρα??!!!! Απο δεξια με το αριστερο....???εξωτερικο μαλιστα!!!

Ας ελπισουμε οτι θα βελτιωθουν τα animations

Δημοσ.
!!!! Ο Μεσσι πως βγαζει ετσι την σεντρα??!!!! Απο δεξια με το αριστερο....???εξωτερικο μαλιστα!!!

Χάλια και ο henry βάζει γκόλ χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα. Κλασσικό pro:mad:

Δημοσ.

Εξωτερικό και την έστειλε στην άλλη μεριά τη μπάλα...Κι όχι μόνο αυτό,ο henry χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα βάζει γκολ...Preview code ή...

Με πρόλαβε ο privateer.

Δημοσ.

καλα αυτο με το λαθος ποδι στις πασες και σουτ ειναι σημα κατατεθεν του προ.καποια πραγματα δεν τα διορθωνουν ο μκοσμος να χαλαει οσο τρανταχτα κιαν ειναι

Δημοσ.

ένας ποδοσφαιριστής αριστεροπόδαρος περισσότερες πιθανότητες έχει να κόψει την μπάλα η να βγάλει την σέντρα με το εξωτερικό παρά με το δεξί........οσο το για που φτάνει η μπάλα και τη ακρίβεια έχει σιγά,μερικοί πάιχτες έχουν το εξωτερικό φάλτσο πιο εύκολο απο το εσωτερικό και για την απόσταση εδω φτάνουν με ανάποδο πόδι τετιες σέντρες νομίζετε δεν βγαίνουν με το εξωτερικό......

φαίνεται η δουλιά της κονάμι,προσθέσαν αρκετά πράγματα,και ανιμάτιονς όπως βλέπουμε με την εξωτερική σέντρα του μέσσι,εμένα προσωπικά μου άρεσε και ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου

Δημοσ.
ένας ποδοσφαιριστής αριστεροπόδαρος περισσότερες πιθανότητες έχει να κόψει την μπάλα η να βγάλει την σέντρα με το εξωτερικό παρά με το δεξί........οσο το για που φτάνει η μπάλα και τη ακρίβεια έχει σιγά,μερικοί πάιχτες έχουν το εξωτερικό φάλτσο πιο εύκολο απο το εσωτερικό και για την απόσταση εδω φτάνουν με ανάποδο πόδι τετιες σέντρες νομίζετε δεν βγαίνουν με το εξωτερικό......

Ναι ναι. Και επίσης μερικοί ποδοφαιριστές μετά από χρόνια πνευματικής άσκησης στα βουνά του Θιβέτ μπορούν να στέλνουν την μπάλα όπου θέλουν, χωρίς να την ακουμπήσουν κάνοντας απλά μια κίνηση προς αυτήν. Το προ τα χει προβλέψει όλα. Δοξάστε το.

Δημοσ.
Ναι ναι. Και επίσης μερικοί ποδοφαιριστές μετά από χρόνια πνευματικής άσκησης στα βουνά του Θιβέτ μπορούν να στέλνουν την μπάλα όπου θέλουν, χωρίς να την ακουμπήσουν κάνοντας απλά μια κίνηση προς αυτήν. Το προ τα χει προβλέψει όλα. Δοξάστε το.

σε λάθος φόρουμ είσαι ,αφου δεν έχεις ιδέα απο ποδόσφαιρο πιστέυω έψαχνες το φόρουμ για το χοκει....

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-t5MF7NRQh4[/ame] και ο roberto carlos θιβετιανός?

ακόμα ενα βίντεο να σου εξηγήσει πως γίνεται λολ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VBRup8O5Ae4&feature=fvw[/ame]

Δημοσ.

Εντάξει, κατανοώ ότι μπορεί να μην τα πιάνεις όλα με την πρώτη και κάνω άλλη μια προσπάθεια. Ξέρω αγαπητέ πως να βάλεις φάλτσο στην μπάλα, όχι μόνο στο προ αλλά και στην πραγματικότητα μόνο που δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι αν βάλεις τον Ρομπέρτο Κάρλος ή οποιονδήποτε άλλον να σεντράρει με το αριστερό ενώ ΤΡΕΧΕΙ στην δεξια πλευρά πιο πιθανό είναι να φάει τα μούτρα του παρά να στείλει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.

Επίσης για την δύναμη του μυαλού του Ανρί που υποτάσσει την ύλη δεν μου είπες.:mad:

Περιμένω βίντεο_από_youtube-απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...