polakis21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Σήμερα στις 12 το μεσημέρι λήγει η απαγόρευση πληροφοριών από την Κονάμι για το pes2010. Θα αποκαλυφθούν πάρα πολλά σήμερα, με αποκορύφωμα την αυριανή έκθεση στην γερμανία όπου θα είναι και ο ίδιος ο Seabass! Πολλά ακούγονται και έχουν αποκαλυφθεί, που έχουν ενθουσιάσει όλους τους παίκτες το pro παλιούς και νέους. Μιλάνε για επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά επίσημα: 1) 360 μοίρες κίνηση παικτών! 2) 4-5 διαφορετικά στυλ τρεξίματος και στροφών και τέρμα το ρομποτικό και baywatch τρέξιμο! 3) Απίστευτα γραφικά που ίσως ξεπερνούν και το φιφα με εξωπραγματικά πρόσωπα! 4) Τόνοι από νέα animations! 5) Online 2vs2 τουλάχιστον αλλά και online co-op champion league! 6) Αργό gameplay, και όσοι στηρίζονταν στο pace και το τρέξιμο, τώρα θα έχουν πρόβλημα 7) Πάνω από 20 γήπεδα 8) Επίσημα γάντια τερματοφυλάκων nike,adidas κλπ 9) Επιτέλους διαφορετικα χρώματα και στυλ διχτυων σε κάθε γήπεδο... Όλα αυτά ακούγονται καταπληκτικά. Αν αληθεύουν τότε θα μιλάμε για το πρώτο πραγματικό next gen pro! Αναμένουμε τα αυριανά gameplay video! Πηγαίνετε και στο winningelevenblog.com για να δείτε τις νέες καταπληκτικές φωτό... Ελπίζω να μην μας κοροιδέψει πάλι η Κονάμι...
teofross Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 οντως καταπληκτικα ακουγονται γιαυτο και κραταω μικρο καλαθι.Δηλαδη μακαρι να ειναι και ετσι,ποιος δεν το θελει? να εχουμε καλα ποδοσφαιρακια.Απλως κάθε μα κάθε χρονο προ – αναγγελουν ριζικοτατες αλλαγες σε σχεση με το προηγουμενο που τελικα δεν υπαρχουν και είναι και φυσιολογικο ,από την στιγμη που όπως ειχαν πει και οι developers της ΕΑ,για να γινουν ριζικες αλλαγες σε ένα παιχνιδι πρεπει να ξαναγραφτει τουλαχιστον ο μισος + κωδικας όπως ειχαν κανει αυτοι πριν από κανα 2 χρονια.Εκτος και δεν μιλαμε για ριζικες αλλαγες.Τωρα η κοναμι κάθε χρονο ετσι λεει.μακαρι παντως γιατι νομιζω ότι εχουν την βαση και τα φοντα να φτιαξουν καλυτερο και πιο ρεαλιστικο παιχνιδι ακομα και από το φιφα 2009 της ΕΑ που ηταν ηδη τρομερο.το θεμα είναι να το δουμε και στην πραξη
G_Zisis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Αυτή τη φορά μάλλον είναι αλήθεια:http://www.pesfan.com/news/8378775/PES2010-Press-Reactions/.Εν ολίγης,τα animations έχουν αλλάξει ριζικά,πλέον η μπάλα και οι παίχτες έχουν βάρος και μάζα και αυτό φαίνεται και σε κινήσεις χωρίς τη μπάλα και ντριπλάροντας,οι φάτσες είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό μέχρι τώρα κλπ.Μόνο το 360 movement δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν,γιατί σύμφωνα με την konami θα ενσωματωθεί στην τελική retail έκδοση (αν κατάλαβα καλά).Ελπίζω να μην είναι καμιά προχειροδουλειά της στιγμής για να αντεπιτεθεί την ea. Είναι εμφανές νομίζω πως η konami το 'βαλε πείσμα να ξαναπεράσει την ea.Η μόνη χαζομάρα που έκανε η konami είναι να δείξει σαν preview code μόνο τα καλύτερα γραφικά και άφησε τα animation και γενικά το gameplay ίδιο,τη στιγμή που η ea διατυμπανίζει το 360 movement από δω κι από κει.Αν όντως έχει κάνει τόση δουλειά,καλό θα ήταν αν το 'δειχνε νωρίς-νωρίς.
pantnick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 [ame]http://pc.ign.com/dor/objects/14338556/pro-evolution-soccer-2010/videos/pes2010_trl_sliders_previewvideo_81209.html[/ame]
G_Zisis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Έλεος παιδιά!Αυτό το βίντεο είναι πολύ παλιό και βγήκε μόνο και μόνο για να δείξουν τα tactics,με παλιά animation και παλιό gameplay.Τα μεγάλα site που έκαναν preview είπαν καθαρά,ότι στον καινούργιο κώδικα που έπαιξαν,τα animation είναι ολοκαίνουργια.Σας λέω ότι έχω διαβάσει,δεν ξέρω αν τελικά βγουν αληθινά. Εγώ πάντως,από αυτά που έχω διαβάσει,πιστεύω πως έχει κάνει όντως πολλές καλές αλλαγές.Το θέμα όμως είναι αν έφτασε ή αν είναι στα ίδια επίπεδα ή αν πέρασε (λέω εγώ τώρα...) το fifa...
Aims Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 δυσκολο να περασει το νεο φιφα αλλα ποτε δεν ξερεις ...
polakis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ε καλα το φιφα10 δεν μας έδειξε και πολλα χθες. Ιδιο πάνω κάτω με το 09 με κάποιες λεπτομέρειες βελτιώσεις. Όχι κατι επαναστατικό. Αν δείξει αυτά που υπόσχεται η Κονάμι, τότε νομίζω ότι θα φτάσει το φιφα και θα έχουμε μεγάλη μάχη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ---------- Πρώτο βίντεο με gameplay από την έκθεση: Πολύ βελτιωμένο θα έλεγα, σε γραφικά και κίνηση, αλλά και πάλι δεν έρω αν φτανει το φιφα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ---------- Καταπληκτικό 2ο βίντεο όμως και οι σφυγμοί ανεβαίνουν!
we_will_rise Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ήμουν λάτρης του fifa μέχρι το 2002, μετά επειδή το ξεσκίσανε αναγκαστικά πήγα στο προ. Και το 2010 δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Κλάσεις πάνω το προ
polakis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καλα κλάσεις πάνω δεν θα το έλεγα, αλλά φέτος το προ δειχνει ότι μπορεί να σταθεί στα ίσα και να παιχτεί άνετα σαν παιχνίδι,χωρίς να σου σπάει τα νεύρα...
G_Zisis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ακόμα γρήγορο είναι το gameplay.Εκτός αν στην τελική έκδοση το κάνουν πιο αργό.Επίσης,τα animation θέλουν κι άλλη δουλειά.Και ελπίζω να το είχε σε πολύ μικρό difficulty,γιατί πολύ εύκολο μου φάνηκε. Α...μπήκα λίγο pesfan.com και λένε πως όντως η ταχύτητα είναι πολύ πιο γρήγορη από ότι στην έκδοση που έπαιξαν αυτοί.Μακάρι να 'ναι έτσι...
anamenos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ακόμα γρήγορο είναι το gameplay.Εκτός αν στην τελική έκδοση το κάνουν πιο αργό.Επίσης,τα animation θέλουν κι άλλη δουλειά.Και ελπίζω να το είχε σε πολύ μικρό difficulty,γιατί πολύ εύκολο μου φάνηκε. Α...μπήκα λίγο pesfan.com και λένε πως όντως η ταχύτητα είναι πολύ πιο γρήγορη από ότι στην έκδοση που έπαιξαν αυτοί.Μακάρι να 'ναι έτσι... μάλλον η 360 τρίπλα fake είναι για να αντικρούσουν το αντίπαλο δέος...
pscrazy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Παιδες θα βγουν demo και θα τα δουμε...εφτασε ο καιρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.