Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ παιδιά σε 360 που είχα Pro2007 και Pro2008 τα προσπέρασα ενώ μέχρι και εποχές xbox kai ps2 ήμουν κολλημένος με το προ γιατί το φιφα ήταν ‘λίγο‘ τότε.

Πέρσι ,πρόπερσι στο 360 fifa και φέτος ειδικά που ήταν και το καλύτερο fifa στην ιστορία πάλι φιφα.To έχω λιώσει σε μεγάλο βαθμό και μπορώ να έχω αποψη.Πολυ καλό παιχνίδι άλλα έχει ένα μείον πολύ μεγάλο όσον άφορα το offline. Άμα το μάθεις κάλα όπως εγώ (στο legendary) καταντάει πααααρα πολύ βαρετό και μονοτονο.Επισης δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει αυτό διότι το CPU AI πάσχει πολύ ειδικά όσον άφορα τον τρόπο που επιτιθεται.Στο διπλό και online είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.

Για πρώτη φορά (έκτος του ντεμο στις αρχές) ασχολήθηκα με το Pro09 το έχω εδώ και 10 μέρες και ένα πράγμα λεω.Οσον αφορά το single player.

Μπορεί να είναι το φιφα σχεδόν καλύτερο σε όλους τους τομείς ,αλλά το CPU ΑΙ στο Pro ακόμα και στο Regular level είναι κυριολεκτικά και 3 φορές πιο έξυπνο και ανώτερο από το αντίστοιχο legendary του φιφα09. Ειλικρινά όσον αφορά το single player το προ είναι πααααααρα πολύ μπροστά από το φιφα μόνο και μόνο για τον τρόπο με τον οποίο σε παίζει το CPU και ας μην έχει καλύτερο animation ,κίνηση παικτών κλπ. Είναι πολύ πιο challenging. Το φιφα το ΑΙ στην επίθεση είναι χαλια.Σαν να τους νοιάζει μόνο να μην φάνε γκολ ,σχεδόν καμιά δημιουργία φάσεων.

Στο προ είναι σαν να παίζεις με human...με αποτελεσμα ειδικα στο splayer να ειναι χαλαρα καλυτερο το προ

e sorry teofross δεν ξέρω πόσο καλά ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι, αλλά εγώ έχω δει απίστευτα πράγματα από το AI, κυρίως επιθετικά και παίζω το παιχνίδι στο world class..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
e sorry teofross δεν ξέρω πόσο καλά ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι, αλλά εγώ έχω δει απίστευτα πράγματα από το AI, κυρίως επιθετικά και παίζω το παιχνίδι στο world class..

Ξέρεις φίλε μου ,δεν είναι ότι εγώ είμαι τόσο φοβερός παίκτης ,απλώς είναι τόσο πολύ προβλέψιμο το CPU και τόσο καθόλου δημιουργικό όταν επιτίθεται και έτσι παίζω στην κυριολεξία ένα παιχνίδι που κοντεύω να κοιμηθώ στο τέλος.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οποίος έχει παίξει αρκετά το ΦΙΦΑ δεν έχει δει το φαινόμενο αυτό που ανάφερω ρε παιδιά λες και οι παίκτες του CPU από το κέντρο και μπρος να μην καταλαβαίνουν ποιος είναι ο στόχος στο ποδόσφαιρο, να βάλεις γκολ δηλαδή. Πανέ ,πανέ πάνε,πάσες γύρω γύρω γύρω γύρω ,ακόμα και οταν φτάνουν κοντά ή μέσα στην αντίπαλη περιοχή συμπεριφέρονται πραγματικά σαν να είναι στο ημικύκλιο του κέντρου του γηπέδου. Εντελώς απαράδεκτο. Εκεί ειλικρινά νιώθεις ότι παίζεις με bot με προκαθορισμένο περιορισμένο τρόπο σκέψης. Και αυτό το κατάλαβα όταν έπαιξα 2-3 παιχνιδάκια στο προ στο regular. Δεν σου χαρίζει το CPU εκει.Δεν θέλω να θάψω το ΦΙΦΑ , καλό είναι ,αλλά όσον άφορα το ΑΙ πιστεύω είναι κάτι χρόνια πίσω από το προ

Δημοσ.
αν εσύ με τις απόψεις σου είσαι ο ambassador αν το γυρίσω σε pacman καλύτερα

παιξε το Waka Waka, που εχει το Facebook. Καλυτερο απο το κλασσικο Pacman που ξερεις.

Και σχετικά με το σχολιο σου, τοση αντιπαθεια προς το μερος μου?. Αστεία δεν ξέρεις? Πλακα μεταξυ πολακι και μενα ήταν...και δεν νομιζω να χρειάζονταν η ειρωνική σου απάντηση προς εμενα.

Δημοσ.

ο καθείς κρίνεται από αυτά που γράφει... και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε μια εικόνα από το pro 10 και άρχισες όπως και πέρσι

Δημοσ.
ο καθείς κρίνεται από αυτά που γράφει... και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε μια εικόνα από το pro 10 και άρχισες όπως και πέρσι

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!μπραβο ρε φιλαρακι!!!!

Δημοσ.

Και ειχα δικιο!!! ...Nuff said.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:58 ----------

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!μπραβο ρε φιλαρακι!!!!

λολ..επίσης, αφου γελας και εσυ, διαβασατε αυτα που ειπε οτι θα εχει το προ 2010?...λολ.. ΤΑ ΙΔΙΑ και αντε ενα 2 πραγματα περισσοτερα. Αλλα πανω κατω, ΤΑ ΙΔΙΑ θα ειναι..οπως και καθε χρονια.

Ρε μην τρελαίνεστε. Παίξτε αυτο που γουστάρετε. Απλα, μην μας βγαλετε και εμας τους υπολοιπους, τυφλους, και τρελλους. Please.

Δημοσ.

Παλικάρι μου και πέρσι δεν το κατάλαβες... δεν με νοιάζει τι παίζει ο καθένας και ποιο είναι πιο καλό.. με νοιάζει όμως να μην πετάγεσαι όπως πέρσι σε κάθε τόπικ κάνοντας καυγά και γράφοντας άκυρα...

Δημοσ.
Παλικάρι μου και πέρσι δεν το κατάλαβες... δεν με νοιάζει τι παίζει ο καθένας και ποιο είναι πιο καλό.. με νοιάζει όμως να μην πετάγεσαι όπως πέρσι σε κάθε τόπικ κάνοντας καυγά και γράφοντας άκυρα...

αν προσεξες, απαντω μονο στα ΑΚΥΡΑ που ακουω, δυστηχως, οταν νιωθω και πιστευω εχω δικιο, θα το παλεψω και θα πεταχτο οχι για καυγα, αλλα για να διαπιστοσω οσα λενε, και να προσπαθησω και λεω προσπαθησω να αποδειξω αλλιως.. Μετα γινεται η μαχη....μην το παρεξηγάς ...αλλα νομιζω φταις και εσυ, που πεταγεσε και μου την λες και μενα. Τωρα εσύ που κολλάς σε αυτήν την ιστορια ?..να σου πω που κολλας? .....στην φαση οτι το ιδιο ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!(ιδικα και μαζι μου)......υποκριτική να μου λείπει.

Δημοσ.

υποκριτική, ε; οοοοοοοκ!

εγώ κολλάω αδερφέ στο ότι από την πρώτη σελίδα ξεκίνησες τα περσινά και μυαλό δεν έβαλες... εκεί.

και επειδή ούτε φέτος φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, παραιτούμε... ξεχαρμάνιασε ελεύθερα

Δημοσ.

Όποτε γίνεται κουβέντα για PES τότε ξαφνικά γίνεται flame για το FIFA.

Όποιος ξέρει καλό PES και είναι καλός παίχτης δεν πάει σε FIFA και ας γίνει και ασπρόμαυρο το PES.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι είναι χειρότερο το PES2009 από το 2008. Στο Online είναι χειρότερο, που αλλού είναι δηλαδή?

Δημοσ.

χρονια τωρα απο την εποχη το ps1 για ποδοσφαιρακι υπηρχε μονο το pro...με διαφορετικες ονομασιες ανα περιοδους...τα εχω ολα στις κονσολες της sony.ασχολιομουν με αυτο ωρες..μεχρι κ περσι αυτα γιατι φετος για πρωτη φορα πηρα το fifa 09.... ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που κυκλοφορει.ειναι κριμα για το προ που η κοναμι το εχει αφησει στασιμο τοσα χρονια...υπεριφανευομασταν για το gameplay μιας κ στα υπολοιπα υστερουσε τοσα χρονια(γηπεδα ομαδες κτλ).ε απο φετος δηλαδη απο το προ 2008 εχασε κ αυτο...ελπιζω να βαλει μυαλο κ να δουλεψει απο την αρχη η κοναμι γιατι το fifa παιζει μονο του πια...

υποκειμενικη αποψη ενως φανατικου του προ..(το εχω στο psp μονο) αλλα ας ειμαστε κ λιγο αντικειμενικοι φετος οσο αφορα fifa vs pro

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.

Δεν θέλω να κάνω σύγκριση γιατί θα είμαστε offtopic και στη τελική δεν θέλω να πίσω κάποιον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...