Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακόμα και πολλά fanboys του pro παραδέχονται ότι τα animation του pro έχουν πρόβλημα.Δεν το λέω επιθετικά...

ναι φίλε το ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς ,αλλα εγώ δεν κολάω εκεί,εμένα μαρέσει και γενικά δεν έχω προβλημα όσο μου δίνει τους άποιρους συνδιασμούς που μπορώ να κάνω,για το ανιμάτιον αν κάτι που με πειράζει είναι ο αόρατος παίχτης που περνάς απο μέσα απο τον αντίπαλο ωρες ώρες αλλα δεν είναι και τπτ σημαντικό.όλα τα παιχνίδια έχουν προβλήματα ,απλα τώρα οι καινούριοι gamers χτυπιούνται με τις παραμικρές λεπτομέριες,όσοι έχουν παίξει παλιά παιχνίδια δεν τους ενδιαφέρει τοσο ενα παιχνίδι να μην έχει ελατόματα όσο να είναι fun, και πως να το κάνουμε στον τομέα ποδοσφαιράκι το προ είναι το πιο fun παιχνίδι για παρεα.

ακόμα όσοι λένε οτι είναι το ίδιο το 2009 με το 2008 είναι άσχετοι που δεν το έπαιξαν ποτέ,μόνο το become a legend είναι τεράστια καινοτομία ,όπως και το 11 vs 11 του φιφα.να εκτιμάμε κάποιες προσπάθειες που γίνονται ,δεν γίνεται να αλλάζει ριζικά η engine κάθε χρόνο,και τα sports games δεν είναι fps να κολλάμε στα γραφικά τόσο πολύ. εμένα όσο μου αρέσει το gameplay του προ ,προ θα παίζω (και αλλα 6εκ. μαζί μου)και όσους αρέσει το gameplay του φίφα θα παίζουν εκείνο (γύρω στα 7-8εκ,πάντα το φιφα πουλούσε πιο πολύ).δεν μπορέις να λες οτι 6εκ είναι πρόβατα(και διάφορα άλλα) επειδή δεν σου αρέσει εσένα,ελευθερία απόψεων έχουμε

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλο να λες "δεν έχω πρόβλημα με το animation" και άλλο "εμένα μ' αρέσει το animation".Έχει διαφορά όσο να πεις.

Όσο για το fun,νομίζω πως το pro ήταν πολύ καλό όχι επειδή ήταν πολύ διασκεδαστικό (fun=arcade μερικές φορές),αλλά επειδή ήταν πιο κοντά στο αληθινό ποδόσφαιρο.Από το 2008 και μετά κράτησε το fun και άφησε το emulation.

Επίσης,το 2009 μπορεί να μην ήταν τελείως ίδιο με το 2008,αλλά είχε τα σοβαρά ελαττώματά του (τα απαίσια animation,οι παίχτες είναι αέρινες υπάρξεις).

Δημοσ.

παιδια κακα τα ψεμματα,το φιφα ειναι σε αλλη διασταση..

μακαρι το προ να επανελθει για καλο του gaming κ των soccer games αλλα...

Δημοσ.
ναι φίλε το ξέρω δεν αρέσει σε πολλούς ,αλλα εγώ δεν κολάω εκεί,εμένα μαρέσει και γενικά δεν έχω προβλημα όσο μου δίνει τους άποιρους συνδιασμούς που μπορώ να κάνω,για το ανιμάτιον αν κάτι που με πειράζει είναι ο αόρατος παίχτης που περνάς απο μέσα απο τον αντίπαλο ωρες ώρες αλλα δεν είναι και τπτ σημαντικό.όλα τα παιχνίδια έχουν προβλήματα ,απλα τώρα οι καινούριοι gamers χτυπιούνται με τις παραμικρές λεπτομέριες,όσοι έχουν παίξει παλιά παιχνίδια δεν τους ενδιαφέρει τοσο ενα παιχνίδι να μην έχει ελατόματα όσο να είναι fun, και πως να το κάνουμε στον τομέα ποδοσφαιράκι το προ είναι το πιο fun παιχνίδι για παρεα.

ακόμα όσοι λένε οτι είναι το ίδιο το 2009 με το 2008 είναι άσχετοι που δεν το έπαιξαν ποτέ,μόνο το become a legend είναι τεράστια καινοτομία ,όπως και το 11 vs 11 του φιφα.να εκτιμάμε κάποιες προσπάθειες που γίνονται ,δεν γίνεται να αλλάζει ριζικά η engine κάθε χρόνο,και τα sports games δεν είναι fps να κολλάμε στα γραφικά τόσο πολύ. εμένα όσο μου αρέσει το gameplay του προ ,προ θα παίζω (και αλλα 6εκ. μαζί μου)και όσους αρέσει το gameplay του φίφα θα παίζουν εκείνο (γύρω στα 7-8εκ,πάντα το φιφα πουλούσε πιο πολύ).δεν μπορέις να λες οτι 6εκ είναι πρόβατα(και διάφορα άλλα) επειδή δεν σου αρέσει εσένα,ελευθερία απόψεων έχουμε

To fun αρεσει στους casualades του ειδους σου. Στους hardcore gamers αρεσει να παιζουν ποδοσφαιρακι και οχι φλιπερακι και μην μου λες οτι επαιζες και pro απο το snes και αλλα τετοια. Οσο και να χτυπιεσαι δεν σε πιστευω, και οχι μονο εγω αλλα κανεις σοβαρος proakias.... Ποιο engine να αλλαζει καθε χρονο. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα. Μονο μια φορα αρκει να αλλαξει το engine. Ξεκολλα το μυαλο σου, κατι τυπαδες σαν και εσενα που πανε και τα σκανε στην Κοναμι με κλειστα τα ματια εχουν φτασει στην σημερινη καταντια το καποτε αγαπημενο μου ποδοσφαιροπαιχνιδο.....

Sorry φιλε μου που σου μιλαω ετσι , αλλα πρεπει να ακουστει η αληθεια εδω αλλα και στο τσιρκο το wehellas, που πας να πεις κατι αρνητικο και ορμανε να σε φανε..

Δημοσ.

Ρε pscrazy,μαζέψου λίγο...Ούτε τη μάνα να σου 'βριζαν...Έλεος...

Όσο για τα περί fun και casual/hardcore gamers που είπες δεν ισχύουν εντελώς.Τα games είναι χόμπι από τη στιγμή που δεν φέρει χρήματα και τα χόμπι είναι για ψυχαγωγία,άρα διασκέδαση εν μέρη.Οι hardcore απλώς παίζουν πολύ περισσότερο και είναι πιο απαιτητικοί με τα παιχνίδια που παίζουν.Μάλλον,για να κάνεις έτσι σε μια συζήτηση,έχεις ξεχάσει ότι τα games είναι χόμπι.Get a life.

Δημοσ.

παλίκαρε pscrazy δεν χρειάζεται να απαντάω στα ποστ σου.....είσαι ντιπ για ντιπ hardcore gamer και δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα ,μπρος στην εμπειρία σου το χαος που λεμε........

σε ένα πραγμα συμφωνω όμως οτι το προ είναι πιο casual και αυτό όχι γιατι έγινε τώρα ,έτσι ήταν πάντα,απλα το φίφα εξελίχθηκε σε καλύτερο simulator και το pro κακοφαίνεται σε μερικούς επειδή κρατάει πιο arcade χαρακτήρα.ο arcade χαρακτήρας του είναι αυτο που με πορώνει όμως,να δώσω ένα παράδειγμα ,θα πρωτειμούσα να παίξω virtua striker παρα φιφα και προ αλλα δεν το συνεχίζουν πως να το κάνουμε.

Δημοσ.
παλίκαρε pscrazy δεν χρειάζεται να απαντάω στα ποστ σου.....είσαι ντιπ για ντιπ hardcore gamer και δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα ,μπρος στην εμπειρία σου το χαος που λεμε........

σε ένα πραγμα συμφωνω όμως οτι το προ είναι πιο casual και αυτό όχι γιατι έγινε τώρα ,έτσι ήταν πάντα,απλα το φίφα εξελίχθηκε σε καλύτερο simulator και το pro κακοφαίνεται σε μερικούς επειδή κρατάει πιο arcade χαρακτήρα.ο arcade χαρακτήρας του είναι αυτο που με πορώνει όμως,να δώσω ένα παράδειγμα ,θα πρωτειμούσα να παίξω virtua striker παρα φιφα και προ αλλα δεν το συνεχίζουν πως να το κάνουμε.

PES 2009. Pros: άπιαστο singe player, AI, και γραφικά. Cons: Μέτριο gameplay, arcade στύλ, Online.

FIFA 09. Pros: Ρεαλισμός, Online, Modes. Cons: Κακό single player, κλασμένες φάτσες ποδοσφαιριστών, όλοι οι παίχτες έχουν το ίδιο feeling.

Εγώ προσωπικά παίζω και τα 2. Είμαι hardcore gamer αλλά όταν είναι να παίξω διπλό θα προτιμήσω PES, όταν θέλω να παίξω online της προκοπής θα παίξω FIFA.

Υ.Γ PES fanboy είμαι... Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε ο Seabass έδωσε τροφή για σχόλια απο τους ανύπαρκτους FIFAδες. Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι...

Δημοσ.
PES 2009. Pros: άπιαστο singe player, AI, και γραφικά. Cons: Μέτριο gameplay, arcade στύλ, Online.

FIFA 09. Pros: Ρεαλισμός, Online, Modes. Cons: Κακό single player, κλασμένες φάτσες ποδοσφαιριστών, όλοι οι παίχτες έχουν το ίδιο feeling.

Εγώ προσωπικά παίζω και τα 2. Είμαι hardcore gamer αλλά όταν είναι να παίξω διπλό θα προτιμήσω PES, όταν θέλω να παίξω online της προκοπής θα παίξω FIFA.

Υ.Γ PES fanboy είμαι... Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε ο Seabass έδωσε τροφή για σχόλια απο τους ανύπαρκτους FIFAδες. Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι...

δεν νομίζω να μπορείς να χαρακτηρίσεις π.χ τον Polaki fifaki γιατί πριν 2 χρόνια όταν κυκλοφορούσε το FIFA08 δεν φαντάζεσαι τι κόντρες γινόντουσαν εδώ μέσα...

πες για μένα ασπούμε...

*αλλά το FIFA09 έδειξε άλλα, οι reviewrs μίλησαν από τα score που έδωσαν , και ο κόσμος από την απίστευτη ανταπόκριση του...

1)το FIFA09 είναι μονίμως μέσα στην πρώτη 10αδα του live εδώ και ένα χρόνο

2)έχει ξεπεράσει και σε πωλήσεις το PRO στο PS3 που ήταν η παραδοσιακή κονσόλα που κυριαρχούσε..

3)πλέον υπάρχουν πάρα πολλές παρέες που κάνουν FIFA nights, όπως γινόταν παλαιότερα με τα PES/

4)παντού διοργανώνονται τουρνουά FIFA09...

Δημοσ.

Νέο βίντεο από το production στα γραφεία και εμφάνιση του Seabass!!!!!!!!!

http://www.jvn.com/jeux/articles/pes-2010-le-tour-des-studios-en-compagnie-de-seabass.html

Μας δείχνει τα πολύ καλά tactics που έχει, ένα ωραίο animation του messi όταν σουτάρει, και ένα gameplay βίντεο στο βάθος, όπου δεν φαίνεται η κίνηση πολύ. Φαίνονται πάντως κάτι κόκκινα δίχτυα, χωρίς sandbags επιτέλους κλπ...

ΚΟΝΑΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ GAMEPLAY για να κρίνουμε. Άσε τα ψευτοβίντεο!!

Δημοσ.
Νέο βίντεο από το production στα γραφεία και εμφάνιση του Seabass!!!!!!!!!

http://www.jvn.com/jeux/articles/pes-2010-le-tour-des-studios-en-compagnie-de-seabass.html

Μας δείχνει τα πολύ καλά tactics που έχει, ένα ωραίο animation του messi όταν σουτάρει, και ένα gameplay βίντεο στο βάθος, όπου δεν φαίνεται η κίνηση πολύ. Φαίνονται πάντως κάτι κόκκινα δίχτυα, χωρίς sandbags επιτέλους κλπ...

ΚΟΝΑΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ GAMEPLAY για να κρίνουμε. Άσε τα ψευτοβίντεο!!

ty για το βίντο ,όπως βλέπουμε απο το σουτ του μέσσι έχει mocap έτσι δεν είναι?

το tactics μου άρεσε ,φαίνεται να έχει αρκετές επιλογές με κάθε στοιχείο να μπορείς να το ρθμίσεις απο 1-99 θα μπορείς να δημιουργήσεις το Playstyle που θέλεις.αντε να μας δείξουν το πρωτο gameplay video απο κοντά και να μην χρειάζεται να στραβωνόμαστε για να βλέπουμε διαφορές χεχεχε

Δημοσ.

δυστυχως οι εποχες των πρωτων προ εχουν περασει...

οσο η ΚΟΝΑΜΙ δεν καταλαβαινει οτι το παιχνιδι θελει ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ κ οχι πασαλειμματα,εμεις θα ελπιζουμε στην ανασταση του πεθαμενου βασιλια..

η ΕΑ κ το φιφα το επιασαν το νοημα..αργησαν,αλλα καταφεραν να βγαλουν σουπερ ποδοσφαιρακι

Δημοσ.
Τα διπλά που κάναμε με το προ τόσα χρόνια όμως στο φίφα δεν τα έχω κάνει φέτος...

Σωστός.Μπορεί το Fifa να είναι πιο ρεαλιστικό αλλά το γέλιο και γενικά την απόλαυση που βγάζει το Pro στο διπλό,το Fifa ούτε καν στα πιο τρελά του όνειρα δε τη φτάνει.

Μπορώ να περιγράψω άπειρες επικές στιγμές στο Pro.Με ένα φίλο μου που το λιώνουμε που και που σε κάθε αγώνα όλο και κάτι ξεκάρφωτο συμβαίνει και λιώνουμε στο γέλιο.

Δημοσ.

ολα ειναι θεμα γουστου

αλλο το 1998,αλλο τωρα..

ολα αλλαζουν,εμεις αλλαζουμε,δεν γινεται να γουσταρουμε το ιδιο κατι που το εχουμε παιξει κ ξαναπαιξει κ ξαναπαιξει γιαιτ κακα τα ψεμματα εκτος απο γραφικα τα παιχνιδια των τελευταιων γενιων κονσολων.δεν προσφερουν κατι καινοτομο στο gameplay

Δημοσ.

άλλαξε το gameplay. το fifa έχει γίνει εκνευριστικά ρεαλιστικό που στα διπλά που παίζω εγώ και είναι 5-6 παιχνίδια όταν πάω στον κολλητό μου σπάνε πολλές φορές τα νεύρα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...