The Dean Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Πάντως φανταστική η in-game φωτό του Τόρρες έτσι? Ολόιδιος... Βασικά είναι CG, όχι in-game. Δεν θυμάσαι που έκαναν το ίδιο και με τον Adriano πρόπερσι, που ήθελαν να μας πείσουν ότι το παρακάτω ήταν in-game;
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Όχι είναι In game απο replay φίλε. Το έχει πει και η Κονάμι επίσημα. Αυτή που έβαλες είναι μια φωτό που είχε βγει πριν πολλά χρόνια για το pes6 και καλά...
The Dean Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Αυτή που έβαλες είναι μια φωτό που είχε βγει πριν πολλά χρόνια για το pes6 και καλά... Αυτό σου λέω. Και τότε είχαν βγάλει τη φωτό αφήνοντας τον κόσμο να πιστέψει ότι είναι in-game. Όχι είναι In game απο replay φίλε. Το έχει πει και η Κονάμι επίσημα. Αυτή που έβαλες είναι μια φωτό που είχε βγει πριν πολλά χρόνια για το pes6 και καλά... Αυτό είναι το πρόβλημα. Ξέρεις πόσα έχει πει η Konami "επίσημα"; Η πιθανότητα να είναι τα γραφικά αυτά in-game είναι μηδαμινή. Και όχι μόνο από τεχνικής αποψέως αλλά και από θέμα χρόνου. Μόνο και μόνο για να φτάσεις σε τέτοια επίπεδα rendering, για όλα τα γραφικά του παιχνιδιού, θέλεις πολύ περισσότερο από 1 χρόνο. Κοίτα πόσο της πήρε της ΕΑ. Επίσης, δεν υπάρχει πουθενά aliasing σε τόσο κοντινό επίπεδο φωτογραφίας, πράγμα αδύνατο για την τωρινή γενιά κονσολών. Εκτός φυσικά και αν είναι "πειραγμένη" η φωτό, όπως συνηθίζεται άλλωστε. Αν θυμάσαι, από aliasing έπασχαν ακόμα και τα καλύτερα μοντέλα του FIFA 09 σε real time 3D. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η φωτό να είναι in-engine και όχι in-game, που σημαίνει ότι την ώρα του gameplay δεν θα υπάρχει τέτοια λεπτομέρεια αλλά θα χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένα cut scenes, αλά MGS4. Βάζουμε και ένα στοιχηματάκι ότι δεν είναι in-game πάντως.
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ε καλά εννοείται πως όταν παίζεις δεν είναι έτσι. Αφού ούτως η άλλως από μακριά βλέπεις τους παίκτες. Μην παίρνεις και όρκο πάντως ότι αν κάνεις Pause και κάνεις κοντινό σε ριπλέι τον Τόρρες δεν θα είναι έτσι τα γραφικά. Άλλωστε η Κονάμι μας έχει συνηθίσει στα πολύ καλά πρόσωπα. Αλλά μέχρι εκεί. Όχι ότι με πολυνοιάζει δηλαδή, απλά κουβέντα να γίνεται...
teofross Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Απο προσωπα οντως ειναι καλοι.Για εμενα παντως δεν είναι το μεγαλο προβλημα τα γραφικα τους τοσο ,αλλα στο πως κινουνται…Αφυσικα. Οσο πολύ φυσικα και ωραια κανουν την κηνηση τα μοντελα όταν πλασαρουν στην εστια τοσο απαραδεκτα είναι όταν τρεχουν και πανε να αλλαξουν κατευθυνση. Τελως παντων για ανα αλλαξουν τοσο πολύ αυτά ,μαλλον από αυτά που γνωριζω ,θα πρεπει να χρησιμοποιηθει άλλη engine animation-graphics για οποιοδηποτε παιχνιδι. Πραγμα που δεν νομιζω ότι συμβαινει…αλλα παλι ποτε δεν ξερεις
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 PSM3 - Extended PES 2010 Hands on Here is some news from PSM3: * Champions League will be playable online * New tatics system called tatics slider focusing on player support | support range | compactnes | defensive line | pressing attacking style | defensive strategy. The slider works on a 0-100 scale. * New card system replacing the old player ability stars * Team mates will flood the box if Beckham for eg is about to cross the ball as opposed to a player with less skills in crossing. * Defenders can be zoned individually or instructed to push on * BAL created players can be added to master league * Player comparisons (between 2009 and 2010) are very impressive players shown Torres | Gerrard | Alonso | Messi | Eto'o | Xavi | Iniesta * There shall be no Konami ID used for 2010 * The online system used in Pro Evo 6 will be used and enhanced they have finally dropped 2008 | 2009's online system * No visible loading times * Loop headers are in * Ability to auto-select team members by condition | ability and balance * More balanced refs which also use the advantage rule * AI no longer makes automatic tackling | shooting decisions
The Dean Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο... Αυτό με τις σέντρες και τον Beckham ακούγεται πραγματικός εφιάλτης...
skanjos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο... Αυτό με τις σέντρες και τον Beckham ακούγεται πραγματικός εφιάλτης... φυσιολογικό μου ακούγετε ανάλογα με το ταλεντο του παίχτη πάνε περισσοτεροι στην μεγάλη περιοχη στα στημένα. εμένα προσωπικά με άρεσαν τα : * New tatics system called tatics slider focusing on player support | support range | compactnes | defensive line | pressing attacking style | defensive strategy. The slider works on a 0-100 scale. δεν ήμουν φαν του παλιού stradegy με τα κουμπιά και ελπίζω αυτό να δουλεύει καλύτερα * There shall be no Konami ID used for 2010 .ο λόγος που μπερδέυονται οι περισσότεροι χρήστες. * The online system used in Pro Evo 6 will be used and enhanced they have finally dropped 2008 | 2009's online system .είναι πραγματικό enhanced?ή το πήραν έτσι και το ρίξαν μέσα,Lag να μην έχει και θα είμαι ευχαριστημένος.αν και απο το φετινό χειρότερο δεν υπάρχει γιατί φετος δεν παιζόταν ονλινε. * More balanced refs which also use the advantage rule. επιτέλους ,έφευγε ο παίχτης μόνος και σφύριζε φάουλ..... * AI no longer makes automatic tackling | shooting decisions .καλό και αυτό τσάμπα κόκκινες τρώγανε και κάνανε πεναλντι....ελπίζω να βγάλουν και τους αυτόματους στρόβιλους που κάνει ο παίχτης αν κάνεις shoruyken.
Kalavrezos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Όποτε γίνεται κουβέντα για PES τότε ξαφνικά γίνεται flame για το FIFA. Όποιος ξέρει καλό PES και είναι καλός παίχτης δεν πάει σε FIFA και ας γίνει και ασπρόμαυρο το PES. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι είναι χειρότερο το PES2009 από το 2008. Στο Online είναι χειρότερο, που αλλού είναι δηλαδή? Μέσα σε 2 γραμμές, τα είπες όλα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:11 ---------- το γελοίο είναι οτι και εγω συνέχισα να παιζω λιγο στο Ps2..και οντως, ηταν καλυτερο απο τις κονσόλες καινούργιας γενειάς... Όντως ήταν καλύτερο... Επίσης, η φάση και το όλο σκηνικό όταν παίζεις τουρνουά στο pro, δεν υπάρχει σε άλλο ποδοσφαιράκι.Ποιά γραφικά που λέτε μερικοί...Αξίζει και μόνο για την AI του.Μακράν πιο διασκεδαστικό απο fifa.
The Dean Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 φυσιολογικό μου ακούγετε ανάλογα με το ταλεντο του παίχτη πάνε περισσοτεροι στην μεγάλη περιοχη στα στημένα. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα της ομάδας. Όταν έκανε κόρνερ ο Beckham δεν πήγαιναν περισσότεροι για κεφαλιά, αφήνοντας τις υπόλοιπες θέσεις άδειες. Δεν έχει νόημα και, ακόμα χειρότερα, τον εν λόγω μηχανισμό τον προγραμματίζει η Konami... εμένα προσωπικά με άρεσαν τα : * New tatics system called tatics slider focusing on player support | support range | compactnes | defensive line | pressing attacking style | defensive strategy. The slider works on a 0-100 scale. δεν ήμουν φαν του παλιού stradegy με τα κουμπιά και ελπίζω αυτό να δουλεύει καλύτερα Καμία ιδιαίτερη εντύπωση δεν μου κάνει το εν λόγω σύστημα. Οι τακτικές στο FIFA είναι πολύ πιο εξελιγμένες και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ο λόγος αυτός που θα με κάνει να επιστρέψω στο PES. * The online system used in Pro Evo 6 will be used and enhanced they have finally dropped 2008 | 2009's online system .είναι πραγματικό enhanced?ή το πήραν έτσι και το ρίξαν μέσα,Lag να μην έχει και θα είμαι ευχαριστημένος.αν και απο το φετινό χειρότερο δεν υπάρχει γιατί φετος δεν παιζόταν ονλινε. Μην έχεις μεγάλες ελπίδες. Το online κομμάτι είναι broken. Χρειάζεται από την αρχή νέος κώδικας, κάτι που έκανε η ΕΑ και μας έδωσε ότι μας έδωσε... Η Konami εδώ βρίσκεται στην προϊστορική εποχή. * More balanced refs which also use the advantage rule. επιτέλους ,έφευγε ο παίχτης μόνος και σφύριζε φάουλ..... Το οποίο λειτουργούσε στην προπέρσινη έκδοση του PES. Βάζουν και βγάζουν τα ίδια πράγματα. Μέσα σε 2 γραμμές, τα είπες όλα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:11 ---------- Όντως ήταν καλύτερο... Επίσης, η φάση και το όλο σκηνικό όταν παίζεις τουρνουά στο pro, δεν υπάρχει σε άλλο ποδοσφαιράκι.Ποιά γραφικά που λέτε μερικοί...Αξίζει και μόνο για την AI του.Μακράν πιο διασκεδαστικό απο fifa. Η ΑΙ του PES είναι σαφέστατα κάκιστη και βασίζεται σε cheating αλγόριθμους. Η διαφορά του PES με του FIFA είναι πλέον πολύ μεγάλη και όποιος λάτρης και γνώστης του ποδοσφαίρου σέβεται τον εαυτό του δεν θα δώσει άλλα χρήματα στην Κonami μέχρι να φτιάξει έναν τίτλο της προκοπής.
skanjos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 "Καμία ιδιαίτερη εντύπωση δεν μου κάνει το εν λόγω σύστημα. Οι τακτικές στο FIFA είναι πολύ πιο εξελιγμένες και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ο λόγος αυτός που θα με κάνει να επιστρέψω στο PES." πως μπορείς να ξέρεις?ακόμα ούτε ενα gameplay video δεν έχει βγεί.δώσε και σε μένα την μαγική κρυστάλλινη μπάλα που έχεις και βλέπεις το μέλλον..... "Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα της ομάδας. Όταν έκανε κόρνερ ο Beckham δεν πήγαιναν περισσότεροι για κεφαλιά, αφήνοντας τις υπόλοιπες θέσεις άδειες. Δεν έχει νόημα και, ακόμα χειρότερα, τον εν λόγω μηχανισμό τον προγραμματίζει η Konami..." βλέπεις καθόλου ποδόσφαιρο η μπά?όταν πάει παίχτης για σέντρα με καλό πόδι πάντα πάνε περισσότερα άτομα για κεφαλιά,όταν πχ πάει ο dani alves για σουτ με δύναμη δεν βλέπεις να γεμίζουν το ίδιο την περιοχή,κάτι τέτοιο πιστέυω εννοουν. "Μην έχεις μεγάλες ελπίδες. Το online κομμάτι είναι broken. Χρειάζεται από την αρχή νέος κώδικας, κάτι που έκανε η ΕΑ και μας έδωσε ότι μας έδωσε... Η Konami εδώ βρίσκεται στην προϊστορική εποχή." κρυστάλλινη σφαίρα πάλι ε....το ονλίνε κομμάτι ήταν broken στο 09 ,στο 2010 θα δούμε. "Η ΑΙ του PES είναι σαφέστατα κάκιστη και βασίζεται σε cheating αλγόριθμους. Η διαφορά του PES με του FIFA είναι πλέον πολύ μεγάλη και όποιος λάτρης και γνώστης του ποδοσφαίρου σέβεται τον εαυτό του δεν θα δώσει άλλα χρήματα στην Κonami μέχρι να φτιάξει έναν τίτλο της προκοπής." άποψη σου ,εγώ ξέρω οτι το αι του φιφα είναι απαίσιο και καταντάει μονότονο στο single player μετα απο λίγο καιρό.........αν και η κονάμι φτιάξει προ με γραφικα uncharted 2 και απίστευτο gameplay πάλι πιστεύω οτι οι fifa fanboys δεν πρόκειται να το αγοράσουν ...... τέλος πάντον.... ανυπομονώ για το πρώτο gameplay video ,και το πρώτο Online gameplay video.
teofross Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εχει θεματα που πρεπει να βελτιωσει στο AI το προ ειδικα στον τροπο με τον οποιο αμυνονται οι παικτες που πανε για βρουβες εντελως και αφηνουν τους επιθετικους αερα αλλα οσον αφορα τον τροπο αναπτυξης της επιθεσης και του σχεδιασμου συνδιασμων στο παιχνιδι πιστευω οτι ειναι ανωτερο απο το φιφα το οποιο υστερει στο single player και κατανταει βαρετο οταν εισαι καλουτσικος παικτης. (αν και πιστευω οτι η ΕΑ θα το φτιαξει αυτο φετος καθως πραγματικα το προσπαθουν σε ολους τους τομεις με αποτελεσμα να εχουν κερδισει τους αγοραστες)
The Dean Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 πως μπορείς να ξέρεις?ακόμα ούτε ενα gameplay video δεν έχει βγεί.δώσε και σε μένα την μαγική κρυστάλλινη μπάλα που έχεις και βλέπεις το μέλλον..... Δεν ξέρω. Μιλάω όμως εκ πείρας, από τις συνεχόμενες αποτυχημένες κυκλοφορίες της Konami. βλέπεις καθόλου ποδόσφαιρο η μπά?όταν πάει παίχτης για σέντρα με καλό πόδι πάντα πάνε περισσότερα άτομα για κεφαλιά,όταν πχ πάει ο dani alves για σουτ με δύναμη δεν βλέπεις να γεμίζουν το ίδιο την περιοχή,κάτι τέτοιο πιστέυω εννοουν. Αυτό δεν γίνεται default. Εξαρτάται από τη στιγμή του αγώνα και αν έχει δώσει το οκ ο προπονητής. Αν μια ομάδα θέλει να κρατήσει το 1-0 δεν θα γεμίσει με περισσότερους παίκτες η επίθεση επειδή θα εκτελέσει φάουλ κάποιος πολύ ικανός, αφήνοντας έτσι κενή την άμυνα. Η Konami το έθεσε ως default. κρυστάλλινη σφαίρα πάλι ε....το ονλίνε κομμάτι ήταν broken στο 09 ,στο 2010 θα δούμε. Δεν ήταν μόνο στο 09. Επίσης, όλα τα τελευταία PES είναι απαράδεκτα στο online κομμάτι, για αυτά που προσφέρουν και από θέμα απόδοσης. Η διαφορά με το FIFA σε αυτό το κομμάτι είναι έτη φωτός. άποψη σου ,εγώ ξέρω οτι το αι του φιφα είναι απαίσιο και καταντάει μονότονο στο single player μετα απο λίγο καιρό.........αν και η κονάμι φτιάξει προ με γραφικα uncharted 2 και απίστευτο gameplay πάλι πιστεύω οτι οι fifa fanboys δεν πρόκειται να το αγοράσουν ...... τέλος πάντον.... Άποψή μου ότι το ΑΙ του PES χρησιμοποιεί cheating αλγόριθμους; Εδώ έχει βουήξει ο τόπος τόσα χρόνια. Επίσης, δεν το έχεις καταλάβει παίζοντας; Μου κάνει εντύπωση. Το ΑΙ κλέβει από την εποχή που ακόμα χρησιμοποιούνταν τα "6 αστέρια" σαν επίπεδο δυσκολίας. Επίσης, σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερο fanboy από εμένα στο PES δεν υπήρχε. Τα χρόνια όμως πέρασαν, μεγάλωσα και σε ηλικία, και αποφάσισα να κοιτάξω γύρω μου και να μην δεχτώ άλλο τις κοροϊδίες της Konami. Σου προτείνω να το δοκιμάσεις κι εσύ. Το FIFA 09 είναι έτη φωτός μπροστά, μηχανικά και τεχνολογικά, από οποιοδήποτε PES της νέας γενιάς (αν και αγαπημένο ποδοσφαιράκι -και καλύτερο από όλη την PES σειρά- παραμένει το Final Evolution στο GameCube).
skanjos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μας έχετε πρήξει με το φιφα09 ,εδώ είναι το προ thread και μιλάμε για προ ,πάντε στο θέμα pro vs fifa και πείτε τις απόψεις σας εκει.εδώ προ γουστάρουμε και προ θα παίζουμε,το βρίσκουμε καλύτερο,μας αρέσει και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.