teofross Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κι εγώ πάντως ξεκίνησα ενθουσιασμένος φέτος με το ΦΙΦΑ 2009 αλλά το γύρισα στο Προ 2009 2 μήνες τώρα αφού τελικά είναι σαν κάτι να του λείπει που με τον καιρό το βαριέσαι...Ίσως να του λείπει το "arcade" του Προ που το κάνει πιο διασκεδαστικό και πιο playable.Βέβαια αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και μιλάω μόνο για μένα. Φιλε μου ακριβως το ιδιο πραγμα και εγω.Να φανταστεις οτι οταν ειχα το λιωσει το φιφα 09 και επαιζα το ντεμο του προ ελεγα : ρε τι να συγκρινεις τωρα προ με φιφα.Μπροστα το φιφα μακραν.Και αυτο κατα μεγαλυτερο βαθμο στην διαφορα που εχουν στην φυσικοτητα κηνησης των παικτων στις φασεις που στο φιφα είναι μακραν ανωτερες και κανει το παιχνιδι να φενεται πο ωραιο. Αλλα δυστηχως στο single player το βαριεσαι ,όχι για άλλο λογο διοτι τεχνικα είναι ανωτερο παιχνιδι από το προ στα παντα, ΕΚΤΟΣ από το AI του cpu.Καμια σχεση με το προ. Οποτε καταληγω να παιζω προ το οποιο παρα τα μεινεκτηματα του ,εχει τοσο πολύ καλυτερο και challenging AI ,αλλα όχι μονο challenging αλλα και πολυ random γενικοτερα και καθε φορα βλεπεις διαφορετικο αγωνα . Για μενα σε συγκριση με το προ, το φιφα στο ΑΙ εχει ότι και το προ στην κηνηση παικτων.Ειναι ‘ρομποτικο’ το ΑΙ. Αν καποιος θελει να παιζει διπλο το φιφα είναι οντως ανωτερο παιχνιδι αυτην την στιγμη.Στο single player χανει λογω ΑΙ.Ελπιζω οσο τιποτα άλλο το προ να φτιαξουν την κηνηση σε στυλ φιφα.οπως και το φιφα να φτιαξουν το ΑΙ σε στυλ προ μπας και ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρακια με την ψυχη μας
polakis21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σωστός ο teofross. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το fifa09 είναι μόνο για διπλό γιατί στο μονό είναι τρελά βαρετό. Το pes2009 είναι πιο καλό στο μονό, αλλά λόγω των τραγικών animation και κινήσεων δεν αντέχω να το παίξω. Αν φτιάξουν στο pro τις κινήσεις και γίνουν ανθρώπινες, αλλά και διατηρήσουν το AI σε υψηλά επίπεδα, τότε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος pro θα παίξει. Αυτή την στιγμή νομίζω όμως, κι επειδή το ποδοσφαιράκι είναι παιχνίδι για διπλό, ότι το 80% του κόσμου παίζει fifa09 διπλό... Τα πάντα εξαρτώνται από την Κονάμι και οχι από την ΕΑ φέτος, πιστεύω...
anamenos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σωστός ο teofross. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το fifa09 είναι μόνο για διπλό γιατί στο μονό είναι τρελά βαρετό. Το pes2009 είναι πιο καλό στο μονό, αλλά λόγω των τραγικών animation και κινήσεων δεν αντέχω να το παίξω. Αν φτιάξουν στο pro τις κινήσεις και γίνουν ανθρώπινες, αλλά και διατηρήσουν το AI σε υψηλά επίπεδα, τότε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος pro θα παίξει. Αυτή την στιγμή νομίζω όμως, κι επειδή το ποδοσφαιράκι είναι παιχνίδι για διπλό, ότι το 80% του κόσμου παίζει fifa09 διπλό... Τα πάντα εξαρτώνται από την Κονάμι και οχι από την ΕΑ φέτος, πιστεύω... θα δείξει... ακόμη δεν είδαμε τπτ , μόνο κάποια screenshots και μερικές ανακοινώσεις, αλλά έχω και εγώ αρκετές επιφυλάξεις για το τι θα βγάλει η EA φέτος. Το αληθινό FIFA10 ή το FIFA09 καμουφλαρισμένο με κάποια καινούρια animations και καινούρια modes. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολά μέχρι την τελική ημέρα κυκλοφορίας και των 2 παιχνιδιών...
polakis21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλά το FIFA09 καμουφλαρισμένο με κάποια καινούρια animations και καινούρια modes και καλύτερο ΑΙ στην άμυνα δεν θα μας χαλάσει...
teofross Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλά το FIFA09 καμουφλαρισμένο με κάποια καινούρια animations και καινούρια modes και καλύτερο ΑΙ στην άμυνα δεν θα μας χαλάσει... και πολυ καλυτερο ΑΙ το cpu στην επιθεση και τροπο αναπτυξης παιχνιδιου και φασεων ρε παιδια...εδω στο legendary και κοντευει να σε παρει ο υπνος στο μονο αμα ξερεις λιγο το παιχνιδι.ουτε και οι παικτες να τρεχουν ανα 2 ντου πανω σε οποιον εχει την μπαλα ασταματητα αμα πατας το τουρμπο και το doule team κουμπι σαν να εχουν νεφτι στον κωλο και σαν ρομποτακια πανε ειτε τους στελνεις με πασα αλλαγη - παιχνιδιου ,αυτοι να τρεχουν και να τρεχουν και να τρεχουν.αφυσικα πραγματα
kistos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η επίσημη ιστοσελίδα του PES 2010. Τι θα γίνει σε δύο μέρες;;; ΟΕΟ;;; http://www.konami-pes2010.com/
polakis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Τί άραγε οεο? Βλέπω να λένε κανα release date και να ξενερώνουμε...
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Η επίσημη ιστοσελίδα του PES 2010. Τι θα γίνει σε δύο μέρες;;; ΟΕΟ;;;http://www.konami-pes2010.com/ PES WANTS YOU! Μήπως κανα beta testing?
supermario29 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 PES WANTS YOU! Μήπως κανα beta testing? Παλι;;;; Beta testing καναμε και με το 08 και με το 09. Ακομα στο beta testing βρισκονται;;;
kistos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Και εγώ για κανα beta testing την κόβω την δουλειά...
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Άντε λίγες ώρες έμειναν. Απόψε τα μεσάνυκτα ανοίγει το site! Να δούμε θα δείξουν τίποτα επαναστατικό ή θα γίνουν ρόμπα όπως με το 1ο τρέιλερ στην Ε3?
B.F. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Άντε λίγες ώρες έμειναν. Απόψε τα μεσάνυκτα ανοίγει το site! Να δούμε θα δείξουν τίποτα επαναστατικό ή θα γίνουν ρόμπα όπως με το 1ο τρέιλερ στην Ε3? Απ οτι φενεται και φετος θα στα δειξει ολα η konami μολις τους τα σκασεις παλι τον Οκτωβρη! Ακομα περιμενω μια κινηση να με ξεσηκωσει τα τελευταια 3 χρονια, αλλα τιποτα.....ισως ειναι ακομα νωρις για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας...περιμενουμε νεοτερα! Δοξα τω Θεω που δε παιζει μονη της μπαλα τα τελευταια χρονια η konami.....!
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Για μια ακόμη φορά απογοήτευση από Κονάμι...
kistos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κλαιν μαιν δηλαδή η αναμονή... Υπομονή τέσσερις μήνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.