pscrazy Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 @pscrazyΑν δεν είσαι σε θέση να μιλάς όμορφα στο Forum και να έχεις όρεξη για ήρεμη κουβέντα, τότε πάτα Log Out... Μιλάς άσχημα και λες το δικό, προσβάλλοντας... Ακριβώς όπως το είπε ο DeareN. Ο Olorin με μία απάντησή του το έλυσε το θέμα... Εσύ συνέχισε τα αρνητικά - παιδικά σχόλια του τύπου, το δικό μου αυτοκινητάκι είναι πιο ωραίο... Άντε...! Να μιλαω ομορφα! Γιατι σε εβρισα και δεν το καταλαβα! Αναφερομαι στο ποστ σου το οποιος μας δειχνουν οτι δεν εχεις καταλαβει το τι γινεται γυρω σου. Το παιχνιδι που καποτε αγαπησαμε ολοι μας και λιωναμε (ειδικα εγω απο το 1995 μεσα σε ολα τα πρωταθληματα και διαγωνισμους) βουλιαζει τα 2 τελευταια χρονια και εσυ βγαινεις και τι μας λες! Οτι ολα ειναι μια χαρα και δεν τρεχει τιποτα....Τεσπα δεν θα βγαλουμε ακρη!
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Σε προηγούμενο Post μου, πολύ όμορφα ανάλυσα πάντα με τη δική μου γνώμη και κρίση πως βλέπω το PES σε σύγκριση με το FIFA. Δεν νομίζω να είπα ότι είναι iRobot το FIFA ή να μίλησα υποτιμητικά για κάποιο από τα δύο παιχνίδια. Για παιχνίδια μιλάμε και σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει η γνώμη κάποιου, απλά δεν χρειάζεται να επιμένεις και να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς που δεν θα έπρεπε. Δεν είναι θέμα ηθικής, είναι θέμα ότι δεν υπάρχει λόγος. Φιλικά.
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σήμερα το απόγευμα κατά τις 5 με 7 (δεν ξέρω ακριβώς ώρα) θα έχουμε το πρώτο βίντεο-τρέιλερ για το pes2010 από Κονάμι στην Ε3... Για να δούμε τί θα δούμε...
teofross Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σήμερα το απόγευμα κατά τις 5 με 7 (δεν ξέρω ακριβώς ώρα) θα έχουμε το πρώτο βίντεο-τρέιλερ για το pes2010 από Κονάμι στην Ε3... Για να δούμε τί θα δούμε... Εγω νομιζω οτι καλα πραγματα θα δουμε.Εδω ακομα και φετος που και fans του δεν ειναι ευχαριστημενοι , απο το fifa που αρχικα καλυτερο το λες , στο βαθος χρονου ,ειδικα στο single player το pro ειναι πολυ μπροστα σε ΑΙ gameplay. Μολις διορθωσουν την κηνηση του και καπια αλλα μικρα λαθη θα μιλαμε για σουπερ παιχνιδακι
anamenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εγω νομιζω οτι καλα πραγματα θα δουμε.Εδω ακομα και φετος που και fans του δεν ειναι ευχαριστημενοι , απο το fifa που αρχικα καλυτερο το λες , στο βαθος χρονου ,ειδικα στο single player το pro ειναι πολυ μπροστα σε ΑΙ gameplay. Μολις διορθωσουν την κηνηση του και καπια αλλα μικρα λαθη θα μιλαμε για σουπερ παιχνιδακι αυτό είναι καθαρά δική σου άποψη , μην τους παίρνεις όλους μαζί σου...
teofross Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 αυτό είναι καθαρά δική σου άποψη , μην τους παίρνεις όλους μαζί σου... δεν ακουμπησα καθολου το προ περσυ.Ελιωσα το Εuro και το fifa08 και τωρα μεχρι πριν απο κανα 2μηνο ασχολθηθκα παρα παρα πολυ με το πολυ καλο φιφα 09 και στο manager mode οπου ξεκηνησα απο 2η κατηγορια ισπανιας και πηρα πρωταθλημα στην 1η Ισπανιας στο Legendary level, και περιπου 200 on line ματσακια. 2 μηνες εχω το προ και εχω παιξει αρκετα. (το φιφα βεβεα περισσοτερο). Εχω ολοκληρωμενη αποψη και για τα 2 και αν και συμφωνω οτι ο καθενας εχει και διαφορετικα γουστα για μενα ειναι 100% καθαρο οτι το φιφα αρχικα φενεται καλυτερο παιχνιδι και οντως ειναι πολυ καλο αλλα στο προ καθε μα καθε αγωνας ειναι κατι εντελως διαφορετικο οσον αφορα την εξελιξη του.το φιφα μετα απο καποιο σημειο ειναι λιγο βαρετο και παρα πολυ προβλεψιμο ακομα και στο πιο δυσκολο επιπεδο. Εγω περιμενω απο το προ να φτιαχτει καλυτερη φυσικη κηνηση παικτων - αλλαγες ποριας , συγκρουσεις κλπ καθως και καλυτερη κηνησης της μπαλας (να κιλαει περισσοτερο στο χορτο) καθως και καλυτερη συμπεριφορα στην αμυντικη διαταξη. Και εγω στην αρχη υπερ του φιφα ημουν αλλα οταν περνα ο καιρος το προ εξακολουθεις να το παιζεις λογω ΑΙ ενω το αλλο το βαριεσαι. Εκτος και αν ειναι καποιος μετριος πολυ που οπως ενας κολλητος μου ουτε και στο professional level του fifa δυσκολευεται. Και μιλαω παντα για assistanse στο semi.
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Βγήκε το teaser του pro2010 καθώς και 4 εικόνες!!!!!!!!! http://winningelevenblog.com/ Μπείτε και δείτε! Μικρό το βίντεο, δεν μας δείχνει πολλά. Από τα λίγα που είδα, δεν υπάρχει καμία επανάσταση στα γραφικά, και υποψιάζομαι ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ ο τρόπος τρεξίματος και φοβάμαι... Μήπως πάμε για μεγάλη ξεφτίλα πάλι? Είδωμεν... Αν δείτε στις εικόνες, τα χέρια των παικτών είναι πάλι γωνιακά, στο στυλ του προηγούμενου ρομποτικού τρεξίματος του pes2009... Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στην συνέχεια...
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Από τις φωτογραφίες μου φαίνεται πως έχει φύγει η πλαστικούρα από τα πρόσωπα.Ο φωτισμός δεν μου φαίνεται τόσο καλός όσο στην πρώτη φώτο που μας είχαν δώσει.Σαν γενική εικόνα όμως,μακάρι οι φωτογραφίες να μην αντικατοπτρίζουν την τελική εικόνα του παιχνιδιού. Από το βίντεο τώρα δεν νομίζω να μπορεί να βγάλει κάποιος κάποιο συμπέρασμα.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Πάλι τα ίδια χοντρά μπούτια, και τα σορτσάκια βερμούδες...
skanjos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Πάλι τα ίδια χοντρά μπούτια, και τα σορτσάκια βερμούδες... lol ρε σεις τι αλλο θα ακουσουμε δλδ για το προ..... εμένα με άρεσε ο ιδρότας στο πρόσωπο του ετο που γυαλίζει.αν δεν δουμε όμως gameplay δεν μπορούμε να πούμε. αυτές οι μπάρες με εντυποσίασαν αρκετά πάντος,βλέπω το προ 2010 να έχει αρκετά καινούριο gameplay.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 lol ρε σεις τι αλλο θα ακουσουμε δλδ για το προ..... εμένα με άρεσε ο ιδρότας στο πρόσωπο του ετο που γυαλίζει.αν δεν δουμε όμως gameplay δεν μπορούμε να πούμε. αυτές οι μπάρες με εντυποσίασαν αρκετά πάντος,βλέπω το προ 2010 να έχει αρκετά καινούριο gameplay. Γιατί ψέμματα είναι? Σύγκρινε τα σώματα FIFA-PES, εγώ δεν χρειάζεται να πω περισότερα. Πιστεύω οτι συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εντάξει,υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν στο pro από τα μπούτια και τα σορτσ.
Fronimitis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Κι εγώ πάντως ξεκίνησα ενθουσιασμένος φέτος με το ΦΙΦΑ 2009 αλλά το γύρισα στο Προ 2009 2 μήνες τώρα αφού τελικά είναι σαν κάτι να του λείπει που με τον καιρό το βαριέσαι...Ίσως να του λείπει το "arcade" του Προ που το κάνει πιο διασκεδαστικό και πιο playable.Βέβαια αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και μιλάω μόνο για μένα.
polakis21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αν διορθώσουν τις ρομποτικές κινήσεις και στροφές, αλλά και τα σλάλομ με κάθε παίκτη, εγώ pro θα παίξω... Δύο χρόνια αυτό περιμένω όμως...
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μακάρι να μας ετοιμάζουν κάποια ευχάριστη έκπληξη εκεί στην konami,όπως κατάργηση των 8 κατευθύνσεων (πολλά ζητάω?)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.