Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ξεκινάμε λοιπόν μια ακόμη χρονιά με ένα ακόμη pro. Ελπίζουμε φέτος η Κονάμι να κατάλαβε τα λάθη της. Ορίστε και το 1ο press release:

http://ps3.ign.com/articles/970/970869p1.html

Αντε να δούμε τί θα δούμε. Περιμένουμε και την απάντηση από το φιφα 2010...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ξεκινάμε λοιπόν μια ακόμη χρονιά με ένα ακόμη pro. Ελπίζουμε φέτος η Κονάμι να κατάλαβε τα λάθη της. Ορίστε και το 1ο press release:

Καλα , ειμαι συγκλονισμενος. Τι ειπανε τα ατομα. Προφανως τα καταλαβανε ολα.

enhancing the excitement of matches between players, making for a truly challenging experience that will constantly test the player

major visual revamp, with its celebrated player likenesses and animations now even closer to those of real-life players

Animations now dovetail into each other seamlessly, with dribbling and shots on goals worked into dribbling animations

Ειναι πολυ μπροστα οι τυποι...

Aν περιμενετε απο τετοια site και τετοιες copy-paste ανακοινωσεις να καταλαβετε κατι , τι να πω...

Η περιγραφη του PES 2009

The 2009 installment of the award-winning sports franchise brings a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.
Ναι , τιγκα στον realism ηταν , οπως τα λενε.
Δημοσ.

Μην προτρέχουμε να κράξουμε. Πλέον είμαστε όλοι υποψιασμένοι με τον απατεώνα τακατσούκα. Ελπίζω να μας διαψεύσει...

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει για να το ανακοίνωσαν τόσο γρήγορα.Όποιος πιστεύει αυτά που λένε στο site να σηκώσουν το χέρι.:lol:

Δημοσ.

xmm παντως το πολυ ανησυχητικο ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα να λεει για νεα engine , "from ground up" , αρα μαλλον δεν αρχισαμε καλα

Δημοσ.

προολακι θα σε ονομάσω φετος... Αν δεν σε πειράζει...είμαι έτοιμος για μάχη φιλε μου.. Και θα ακολούθω κοντά κοντα τις συζητησεις σου. Λολ. Σε πεθύμησα...και περιμένω πόλεμο φέτος.. ΑΛΛΑ ειμαι σε δυσάρεστη θεση να σου πω..πως την ιδία παπαρια διαβάσαμε και πέρυσι και προ πέρυσι. Και δεύτερων...αν δεν αλλάξουν την μηχανή, δύστυχος κάποια εχτρα TWEAKS θα δεις, και τίποτα περισσότερο. ΜΑΡΚ ΜΥ WORDS.

τώρα θα πρέπει να έχουμε υπομονή!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΆ!!!!

Δημοσ.

Μα dpapa δεν είπαμε κάτι διαφορετικό. Και εγώ στο φίφα έχω περάσει και είμαι πολύ επιφυλακτικός από την Κονάμι πλέον. Μόνο αν μου δώσουν το super θα ξαναγυρίσω πίσω...

Δυστυχώς δεν έχει πόλεμο φέτος, χεχε!

Δημοσ.

Τα ιδια παντελακη μου...Καθε χρονο, η ΙΔΙΑ ανακοινωση, με λιγες διαφορες(που στα παιχνιδια δε φαινονται)...

Πραγματικα χωρις να υπερβαλλω, οποιος δεν εχει παιξει PES 2009 στο Wii για να δει αλλαγες, τοτε δυστυχως τοσα χρονια παιζει το PES 5 με λιιιιγο καλυτερα γραφικα καθε φορα.

Δημοσ.

Έγω πάντως παιδιά θα πρότεινα στους PESάκηδες να δοκίμαζαν στο μεταξύ το FIFA 09 μέχρι να βγει το νέο PES. Έτσι για άλλαγη. Ιδιαίτερα τώρα που έπεσε η τιμή στο PS3 είναι καλή ευκαιρία.

Δημοσ.

FIFA 2009 και ξερό ψωμί... καμία σχέση με τις προηγούμενες του FIFA π@π@ρο-εκδόσεις που υπήρχαν.

Το τελευταίο PES 2009 πάντως ήταν πολύ απογοητευτικό...

Μέχρι την επόμενη έκδοση που θα βγει εγώ θα είμαι με το FIFA09 μου και θα παίζω με τα φιλαράκια μου (που συμφωνούν μαζί μου).

Δημοσ.
Μα dpapa δεν είπαμε κάτι διαφορετικό. Και εγώ στο φίφα έχω περάσει και είμαι πολύ επιφυλακτικός από την Κονάμι πλέον. Μόνο αν μου δώσουν το super θα ξαναγυρίσω πίσω...

Δυστυχώς δεν έχει πόλεμο φέτος, χεχε!

lol..μα το ξερω, απλα σε προετοιμάζω για τον πόλεμο..επειδή, δεν γίνετε να μην έχουμε πολεμο πριν βγουν και τα 2...είμαστε λεμε η ambassadors τον παιχνιδιών. Δυστυχώς..λολ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παιδιά σε 360 που είχα Pro2007 και Pro2008 τα προσπέρασα ενώ μέχρι και εποχές xbox kai ps2 ήμουν κολλημένος με το προ γιατί το φιφα ήταν ‘λίγο‘ τότε.

Πέρσι ,πρόπερσι στο 360 fifa και φέτος ειδικά που ήταν και το καλύτερο fifa στην ιστορία πάλι φιφα.To έχω λιώσει σε μεγάλο βαθμό και μπορώ να έχω αποψη.Πολυ καλό παιχνίδι άλλα έχει ένα μείον πολύ μεγάλο όσον άφορα το offline. Άμα το μάθεις κάλα όπως εγώ (στο legendary) καταντάει πααααρα πολύ βαρετό και μονοτονο.Επισης δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει αυτό διότι το CPU AI πάσχει πολύ ειδικά όσον άφορα τον τρόπο που επιτιθεται.Στο διπλό και online είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.

Για πρώτη φορά (έκτος του ντεμο στις αρχές) ασχολήθηκα με το Pro09 το έχω εδώ και 10 μέρες και ένα πράγμα λεω.Οσον αφορά το single player.

Μπορεί να είναι το φιφα σχεδόν καλύτερο σε όλους τους τομείς ,αλλά το CPU ΑΙ στο Pro ακόμα και στο Regular level είναι κυριολεκτικά και 3 φορές πιο έξυπνο και ανώτερο από το αντίστοιχο legendary του φιφα09. Ειλικρινά όσον αφορά το single player το προ είναι πααααααρα πολύ μπροστά από το φιφα μόνο και μόνο για τον τρόπο με τον οποίο σε παίζει το CPU και ας μην έχει καλύτερο animation ,κίνηση παικτών κλπ. Είναι πολύ πιο challenging. Το φιφα το ΑΙ στην επίθεση είναι χαλια.Σαν να τους νοιάζει μόνο να μην φάνε γκολ ,σχεδόν καμιά δημιουργία φάσεων.

Στο προ είναι σαν να παίζεις με human...με αποτελεσμα ειδικα στο splayer να ειναι χαλαρα καλυτερο το προ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...