Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R: Call Of Pripyat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Limit της μητρικής μου (βλέπε πρώτο revision της N680i SLI), δεν πάει παραπάνω με τους quadcores :cry:

ίσως πρέπει να πάρεις κανά φτηνό p45...(μέχρι πριν λίγες μέρες είχε dfi στο πλαίσιο με σαραντακάτι ευρώ καινούργια)...και εμένα μια evga 650iultra που είχα μου είχε σπάσει τα νεύρα(μέχρι που ευτυχώς κάηκε και μου δώσαν μια asus p5q)α!και άλλαξε την υπογραφήσου:P offtopic ends:-)

Δημοσ.

Δεν σκάω λεφτά μέχρι την επόμενη αναβάθμιση (ίσως όταν έρθει το Fermi μαζί με ένα νέο fullHD monitor για το 3D Vision μου :P). Εντωμεταξύ την υπογραφή λέω εδώ και μήνες να την αλλάξω αλλά όλο το ξεχνάω :lol:

Δημοσ.

Δοκίμασε με download manager, την πρώτη φορά μου πέταξε time out error αλλά μετά μου το κατέβασε κανονικά με τον IE8. Μερικές επιπλέον εικόνες:

xrengine201002111813365.jpg

xrengine201002120235033.jpg

xrengine201002111846333.jpg

xrengine201002111847595.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιατί μου πετάει σφάλμα συνέχεια όταν παω να κατεβάσω το: Argus Textures Pack;

Eίναι 7zip (.7z) αρχείο και απ' ό,τι κατάλαβα είναι κατευθείαν link οπότε για να το κατεβάσεις κάνε πάνω στο λινκ δεξί κλικ και save as :-)

Πάντως ευχαριστώ τον John2gr για τα λινκς, γιατί μόλις μπήκα στην πρώτη οθόνη του παιχνιδιού και είδα τα γραφικά τρόμαξα από την ασχήμια και γυμνίλα.. και αυτά με όλα στο full και με GTX295 !!!!

Tώρα τα κατεβάζω, τα περνάω και ποστάρω εντυπώσεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε επιτέλους το πολυαναμενόμενο Complete Mod για το S.T.A.K.E.R.: Call of Pripyat.

http://www.moddb.com/mods/call-of-pripyat-complete

Call of Pripyat Complete is the third entry in the Complete mod series, which is a set of modifications created by professional artists dedicated to enhancing the production quality of the S.T.A.L.K.E.R. game series. The Complete mods emphasize on improving the original graphics, sound, and atmosphere of each game while preserving the core game elements.

Built upon the success of Stalker Complete 2009, which was downloaded by one in every five S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl players, this entry in the Complete mod series is the cumulative culmination of the series’ achievements in aesthetically updating the game without introducing unnecessary or gameplay-redefining features.

Designed to meet the desires of new players and veterans alike, Call of Pripyat Complete unleashes the full potential of the latest, climactic chapter in the S.T.A.L.K.E.R and the Complete mod series.

Δημοσ.

Downloading κιολας. Χωρις να κοιταω καν τι ειναι. Εψαχνα καιρο δικαιολογια για να ξανακανω install το Call of prypiat για δοκιμες και δεν εβρισκα καμια καλη. Τωρα νομιζω ειναι το κατι αλλο.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις πόση διαφορά κάνει στο παιχνίδι, είχα αγοράσει πρίν λίγους μήνες από Steam το πακέτο Shadow of Chernobyl και Call of Pripyat.

Έβαλα το Complete mod που είχε βγάλει η ομάδα για το Shadow of Chernobyl και οι διαφορές στα γραφικά, τα όπλα και γενικότερα στο gameplay ήταν απίστευτες.

Όταν με το καλό το τερμάτισα και ξεκίνησα το Call of Pripyat, τα γραφικά ήταν τόσο πολύ κατώτερα, που το άφησα στην άκρη μέχρι να βγεί το complete mod του.

Τώρα επιτέλους θα το παίξω.

Δημοσ.

Καταλαβα. Δεν ασχοληθηκα με κανενα Stalker για πολυ καιρο (και δεν τερματισα κανενα) αλλα αυτο σαν να μου φενεται οτι ειναι κατι που θα ηθελα να παιξω αυτην την περιοδο και με αυτο το mod νομιζω πως ειναι και η καταλληλη δικαιολογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...