Hal9000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Στη Γενεύη είδαμε και το ρομπότ που κατασκευάζει η Honda, το Asimo, να παρουσιάζει το νέο της υβριδικό μοντέλο, το Insight. Στο video θα τον δείτε να σερβίρει τσάι, να τρέχει, ακόμα και να χορεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 καλός ο ΑSIMO αλλά έχει κάνει πολύ προσπάθεια για να ανέβει τις σκάλες...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 καλός ο ΑSIMO αλλά έχει κάνει πολύ προσπάθεια για να ανέβει τις σκάλες...lol Έ τι να κάνεις γέρασε και αυτός.... P.S Απο την άλλη, είναι γνωστή η ανικανότητα της honda να παράγει κάτι σωστό... είμαι σίγουρος οτι αν το πουλήσουνε στον Ross Brawn θα ανεβαίνει τα σκαλιά δύο-δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πώς παει ετσι το καημενο οταν περπαταει γρηγορα? Παντως ειναι το πλεον αναγνωρίσιμο ρομποτ ανα τον κοσμο! Βεβαια οταν το εδειξα στη καημενη τη μανα μου στην αρχη νομιζε οτι ηταν αστροναυτης, και μετα μολις της εξηγησα τι ειναι ανατριχιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παντως ειναι το πλεον αναγνωρίσιμο ρομποτ ανα τον κοσμο! Υπερβολές! Υπάρχει και ο R2D2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Έτσι περπατούσα πιτσιρικάς, όταν είχα λερώσει το βρακί μου! ..από την πίσω μεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.