Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό και όλα τα παρόμοια "suites" λέγονται 3D. Πετάχτηκε τίποτα από την οθόνη και δεν το κατάλαβα; Όπως και να το δεις 2D είναι. Το πραγματικό 3D θα είναι πώρωση, όλα τα άλλα μέχρι τότε είναι παιχνιδάκια να περνάμε τον καιρό μας.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό και όλα τα παρόμοια "suites" λέγονται 3D. Πετάχτηκε τίποτα από την οθόνη και δεν το κατάλαβα; Όπως και να το δεις 2D είναι. Το πραγματικό 3D θα είναι πώρωση, όλα τα άλλα μέχρι τότε είναι παιχνιδάκια να περνάμε τον καιρό μας.

Εδώ θα συμφωνήσω :P

Αν και το 3d το βλέπω να αργεί πολύ....

Δημοσ.
1000 φορές το stardock ;)

δεν το έχω δοκιμάσει, μου κινείς την περιέργεια όμως :)

υπόψην ότι το bumptop δείχνει να έχει διάφορα bugs

θα το χαρακτίριζα περισσότερο beta πάρα final, ειδικά στο πως χειρίζεται την διαγραφή των αρχείων από το desktop

προσοχή μην χάσετε data

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πράγματι το δοκίμασα και ήταν κουραστικό αλλα αυτο με τα σημειόματα και τα αλλα στον τοιχο ήταν λιγο χρήσιμοτερο !!! αλλα τα θέματα που έχει ειναι πολυ μουντά ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

βασικά εμένα μου αρέσει...

δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Ίσως να μην λύνει προβλήματα, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι δεν τα επιδεινώνει +μου αρέσουν οι αλλαγές! Αυτό που θα ήθελα είναι μερικά widgets ας πούμε για να παίζει μουσική, ή άλλες μαλακίες...Μπορεί και να υπάρχουν δηλαδή και να μην τα έχω δεί :P

Δημοσ.

Λέτε σύντομα να δούμε τις δυνατότητες - ή ακόμα και μεγαλύτερες - του BumpTop desktop στο Android OS της Google; Όσοι δεν θυμόσαστε το 3D desktop της εταιρείας BumpTop μπορείτε να το δείτε εδώ όπου είχε ανοίξει και σχετική συζήτηση στο forum. Η Google εξαγόρασε την BumpTop για ένα ποσό που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο αναφέρεται πως το συγκεκριμένο ποσό βρίσκεται κοντά στα $40 εκατομμύρια δολάρια.

Το BumpTop αποτέλεσε μία ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα για την αντικατάσταση του γνωστού συνηθισμένου περιβάλλοντος εργασίας (desktop) από ένα νέο 3D desktop όπου τα αντικείμενα είναι οργανωμένα με - ένα πιο φυσικό θα λέγαμε εμείς - τρισδιάστατο τρόπο, που να βολεύει τον χρήστη. Δείτε το σχετικό video για να καταλάβετε τι εννοούμε.

via

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...