adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δε νομιζω οτι βοηθαει καπου Εδω κοιταμε να εχουμε οσο πιο απλη επιφανεια εργασιας και θα κανουμε κατι αντιστοιχο με το αχουρι που ειναι ενα ακατασταστο γραφειο ? Εικονικο αχουρι δηλαδη?
hkosmidi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μεγαλη παπαρια το προγραμματακι...2 λεπτα με επεισαν οτι ειναι αβολο-αχρηστο Ντροπή μ' αυτά που λές... Πως θα πουλάει η βιομηχανία των Η/Υ RAM & κάρτες γραφικών, μου λες;;;
PCharon Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Άλλο ένα (-) από μένα. Όσες φορές έβαλα τέτοια για δοκιμή, σε 2 λεπτά τα είχα στείλει από εκεί που ήρθαν. Η προοπτική σε 2D επιφάνεια βολεύει στο μάτι αλλά καθόλου στο χειρισμό. Άσε που δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τέτοιους μπελάδες (το desktop μου είναι καθαρό και δε με απασχολεί). Περισσότερο με παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου μου φέρνει, παρά με κάτι χρηστικό.
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δε νομιζω οτι βοηθαει καπου Εδω κοιταμε να εχουμε οσο πιο απλη επιφανεια εργασιας και θα κανουμε κατι αντιστοιχο με το αχουρι που ειναι ενα ακατασταστο γραφειο ? Εικονικο αχουρι δηλαδη? Νομίζω πως έχει ένα point το παλικάρι... Εδώ άλλοι δεν έχουν ούτε τον κάδο ανακύκλωσης στο desktop:p
Dark Dominion Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλή μουφίτσα το προγραμματάκι. Προτιμώ ubuntu & compiz fusion για σοβαρό 3D desktop με πολύ λιγότερη κατανάλωση σε πόρους.
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 είστε σίγουροι ότι το κοιτάξατε? εγώ δεν είχα ποτέ πιο οργανομένο desktop (και είναι στην φύση μου να μην έχω οργανομένο desktop) και για πες μου, με πιο τρόπο το beryl (compiz fusion) είναι πρακτικό? μόνο εφε ειναι! εδώ δεν μιλάμε για εφέ, μιλάμε για το πρακτικό του θέματος
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 εσύ να μας πεις πως το οργάνωσες... ακόμα και χάος να είναι με το κλασσικό κάνει 2-3 στήλες κάθετες ή οριζόντιες... κάτι γίνετε με αυτό τι έκανες; γέμισες αφίσες τους τοίχους;
nukem111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το εβαλα πριν λιγο... την σπασμενη εκδοση κι ειχα ολες τις δυνατοτητες και μου αρεσε. 40-50ΜΒ πιανει στην μνημη, μου αρεσε το pile που στοιβαζει ολα τα ιδιου-τυπου αρχεια σε ενα, το 3D περιβαλλον ειναι κατι διαφορετικο(ξεφευγεις απο τα συνηθισμενα ρε αδερφε!). Αλλα πιστευω θα ειναι must σε πισια με touch οθονες..εκει θα ειναι τρελα να παιζεις με αυτο το desktop!
mourlos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 οντως σε touchscreen pc εχει αλλες δυνατοτιτες....αλλα μεχρι να παρω ενα....δεν θα το εγκαταστησω μιας και το βρισκω εξαιρετικα αβολο και τα γραφικα λιγο ψιλομουφα..αυτα
nick#18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 με touch θα ηταν πολυ καλο...αλαλ ετσι δεν κανει κατι παραπανω απο το να σου σπαει τα νευρα...εφαγε σουτ στο 2λεπτο κλασσικα..
abakas7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο και πρακτικό. Σε Vista Bussiness πιάνει 30-35 ΜΒ στη RAM. Ελπίζω να είναι το πρώτο βήμα για τη μετάβαση από το μονότονο 2D Desktop σε κάτι πιο... 3D
michael92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Χώρια του ότι είναι άβολο και δυσχρηστο, είναι ΓΥΦΤΙΑ, it is a total mess, ο χαμός του χαμού, σαν να πετάς τα πάντα όπως να ναι στο γραφείο σου...
nickarmy Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 to βρισκω βολικο όταν εχεις να πετάξεις πολλά όπως τα ρουχα στην ντουλάπα
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 εσύ να μας πεις πως το οργάνωσες... ακόμα και χάος να είναι με το κλασσικό κάνει 2-3 στήλες κάθετες ή οριζόντιες... κάτι γίνετε με αυτό τι έκανες; γέμισες αφίσες τους τοίχους; τα έκανα piles! όλες οι multimedia εφαρμογές (mpc, vlc, winamp, lastfm, mpc64) είναι ένα pile τα lightroom, premiere, acdsee, encore άλλο pile τα εικονίδια που θέλω είναι σε κανονικό μέγεθος και αυτά που θέλω πιο σπανια είναι σε μικρότερο (putty, filezilla κτλ) όλα αυτά είναι πράγματα που τα είχα στο desktop μου έτσι και αλλιώς, απλά τώρα πιο οργανομένα και έχω και ενα piled folder του battlestar galactica (shortcut σε άλλο δίσκο) που κάθε μέρα βλέπω από ένα επισόδιο στον επάνω τοίχο έχω μόνο τα notes, είναι πιο βολικά εκεί από το να στηρίζω καρτελάκια στα F1->F4 στο keyboard μου see screenshot for info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα