Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με τεράστιους ρυθμούς τα τελευταία 20 χρόνια, κάτι που δείχνει να μένει το ίδιο είναι το δισδιάστατο περιβάλλον εργασίας ενός λειτουργικού συστήματος.

Το BumpTop προτείνει να αλλάξετε πλήρως το τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε έναν υπολογιστή φέρνοντας το desktop σας στις τρεις διαστάσεις και κάνοντας το τόσο οικείο όσο το γραφείο σας. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και η χρήση του μπορεί να γίνει είτε με το ποντίκι είτε με τα δάκτυλα φτάνει να υπάρχει υποστήριξή touch στο hardware σας (πχ tablet pc).

post-331-129062995243_thumb.jpg[caption]BumpTop[/caption]post-331-129062995267_thumb.jpg[caption]BumpTop[/caption]

Μερικές από τις δυνατότητες του BumpTop είναι η εύκολη ομαδοποίηση αρχείων και καταλόγων, η εντυπωσιακή εμφάνιση φωτογραφιών καθώς και το εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών σε γνωστά social media όπως το facebook και το twitter.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε αρκετές από τις δυνατότητες του BumpTop και το τρόπο χειρισμού του ενώ οι χρήστες Windows XP/Vista μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος και να τη δοκιμάσουν.

Video Video: BumpTop Preview

File.png Download: BumpTop 1.0

Link.png Site: BumpTop

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
με το ποντίκι δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι. Με το χέρι πάντως θα βολεύει.

Όντως.Με touch οθόνη θα είναι πολύ γ@μάτο μάλλον.

Τώρα για το ΑΝ σέρνεται ο υπολογιστής,δε ξέρω... :-(

Θα το δοκιμάσω και θα ριξω γνώμη.

Edit:Το δοκίμασα και...Το έβγαλα.Δε με βόλεψε.Π.χ.μου έκρυβε αν έκανα διπλό κλικ τα yahoo widgets μου κ.λπ.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

I like it μέχρις ώρας, βοηθάει πολύ το pilling!

Αν θα το κρατίσω δεν ξέρω, αλλά δεν είναι ενοχλητικό και αν το συνιθίσει κάποιος νομίζω ότι θα του είναι πολύ βολικό

Δημοσ.
αν το συνιθίσει κάποιος νομίζω ότι θα του είναι πολύ βολικό

Δίκοπο μαχαίρι είναι αυτό. Είχα βάλει παλιά κάτι παρόμοιο στα XP και μετά χανόμουνα όταν καθόμουνα σε άλλους υπολογιστές. Εννοώ ότι δεν μπορούσα να δουλέψω γρήγορα, γιατί αλλού τα περίμενα τα πράγματα και αλλού ήταν.

Προς το παρόν έχω βάλει τη γραμμή εργασιών στο δεξί μέρος στα Windows 7 και τώρα που το συνήθησα είναι εκνευριστικό να κάθομαι σε στάνταρ επιφάνεια εργασίας. Πόσο μάλλον να συνήθιζα και το BumpTop.

Δημοσ.

κάτι ανάλογο που είχα δοκιμάσει παλιότερα ήταν όλο εφέ και από ουσία τίποτα... αϊ να τερούμε και αούτο

Δημοσ.
Είναι ελαφρύ η θα σέρνεται το pc;

Έμένα πάντως 110Μβ μνήμης μου δέσμευσε στα xp.

Αν ήταν ελαφρύ ίσως και να το κρατούσα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα δεν το δοκιμασα, αλλα απο οτι ειδα στο βιντεο, αν ηταν και τα εικονιδια τρισδιαστατα θα ηταν πιο ωραιο...

ναι δω τα bora bora που εχω τωρα σαν εικονα στο desktop μου τρισδιαστατα να τρελαθω ακομα περισσοτερο με αυτο το μερος. :confused: ( αλλα μεχρι να γινει... :-()

____

εντυπωσεις τωρα που το κατεβασα...

δεν μου αρεσε η χρηση του "δεξι κλικ".

αυτο που μπορεις να τα τοποθετεις οπου και με μια σχετικη κλιση τα αντικειμενα πολυ ωραιο. ( θα το ηθελα να το ειχα και στο κανονικο... ! )

ωραιο θα ηταν να μπουσαμε να αλλαζουμε τη κλιση του "τοιχου" ή του δαπεζου. ή να ειχε μια πορτα-ενα παραθυρο και να το ανοιγαμε και να εμφανιζονταν κρυμενα πραγματα...

οραιο αλλα...κατι του ελειπε...( δεν ξερω τι... )

5hix65muzy3nsoconndd_thumb.jpgk6opdqace2gc7e89ihwc_thumb.jpgjjnog6sjvrebz6gqfwpy_thumb.jpg για την ωρα θα μεινω στη κλασικη επιφανια εργασιας... και βλεπουμε :-(

Επεξ/σία από sam sam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα μου τρώει κάτω από 50μβ μνήμης, οπότε το συγκαταλέγω στα ελαφρία

του λείπουν features και έχει μικρά bugs, αλλά αυτό δεν το κάνει ούτε άχρηστο

είναι πιθανά η μεγαλύτερη αλλαγή στο desktop τα τελευταία χρόνια (και όχι, το BERYL δεν είναι αλλαγή στο desktop!)

το μεγάλο θέμα δεν είναι στο 3d, είναι στο piling

από εκεί και πέρα είναι θέμα πως λειτουργεί ο καθένας, προσωπικά το βρίσκω μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσπάθεια και ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι τα projects που θα ξεκινήσουν από αυτό

όσο για τη συνίθεια: άμα έχει keyboard μπροστά μου όλο και κάτι θα κάνω :)

είναι σαν να μου λες ότι αμα καθήσεις σε mac δεν θα μπορείς να δουλέψεις

θες μερικά δευτερόλεπτα να τσεκαρεις που είναι τι και μετα είσαι έτοιμος ;)

Επεξ/σία από dimitris2006

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...