Hal9000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αν και η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με τεράστιους ρυθμούς τα τελευταία 20 χρόνια, κάτι που δείχνει να μένει το ίδιο είναι το δισδιάστατο περιβάλλον εργασίας ενός λειτουργικού συστήματος. Το BumpTop προτείνει να αλλάξετε πλήρως το τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε έναν υπολογιστή φέρνοντας το desktop σας στις τρεις διαστάσεις και κάνοντας το τόσο οικείο όσο το γραφείο σας. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και η χρήση του μπορεί να γίνει είτε με το ποντίκι είτε με τα δάκτυλα φτάνει να υπάρχει υποστήριξή touch στο hardware σας (πχ tablet pc). [caption]BumpTop[/caption][caption]BumpTop[/caption] Μερικές από τις δυνατότητες του BumpTop είναι η εύκολη ομαδοποίηση αρχείων και καταλόγων, η εντυπωσιακή εμφάνιση φωτογραφιών καθώς και το εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών σε γνωστά social media όπως το facebook και το twitter. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε αρκετές από τις δυνατότητες του BumpTop και το τρόπο χειρισμού του ενώ οι χρήστες Windows XP/Vista μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος και να τη δοκιμάσουν. Video: BumpTop Preview Download: BumpTop 1.0 Site: BumpTop
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Είχα δοκιμάσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα,αλλά το έβγαλα γιατί δε με βόλευε.Τώρα λέω να ξαναδοκιμάσω
firewalker Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 με το ποντίκι δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι. Με το χέρι πάντως θα βολεύει.
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) με το ποντίκι δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι. Με το χέρι πάντως θα βολεύει. Όντως.Με touch οθόνη θα είναι πολύ γ@μάτο μάλλον. Τώρα για το ΑΝ σέρνεται ο υπολογιστής,δε ξέρω... Θα το δοκιμάσω και θα ριξω γνώμη. Edit:Το δοκίμασα και...Το έβγαλα.Δε με βόλεψε.Π.χ.μου έκρυβε αν έκανα διπλό κλικ τα yahoo widgets μου κ.λπ. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2009 από giorgos147
tritonas00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Είναι ελαφρύ η θα σέρνεται το pc; https://bumptop.pbwiki.com/BumpTop-Frequently-asked-Questions-(FAQ)
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 I like it μέχρις ώρας, βοηθάει πολύ το pilling! Αν θα το κρατίσω δεν ξέρω, αλλά δεν είναι ενοχλητικό και αν το συνιθίσει κάποιος νομίζω ότι θα του είναι πολύ βολικό
ahristos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αν το συνιθίσει κάποιος νομίζω ότι θα του είναι πολύ βολικό Δίκοπο μαχαίρι είναι αυτό. Είχα βάλει παλιά κάτι παρόμοιο στα XP και μετά χανόμουνα όταν καθόμουνα σε άλλους υπολογιστές. Εννοώ ότι δεν μπορούσα να δουλέψω γρήγορα, γιατί αλλού τα περίμενα τα πράγματα και αλλού ήταν. Προς το παρόν έχω βάλει τη γραμμή εργασιών στο δεξί μέρος στα Windows 7 και τώρα που το συνήθησα είναι εκνευριστικό να κάθομαι σε στάνταρ επιφάνεια εργασίας. Πόσο μάλλον να συνήθιζα και το BumpTop.
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 κάτι ανάλογο που είχα δοκιμάσει παλιότερα ήταν όλο εφέ και από ουσία τίποτα... αϊ να τερούμε και αούτο
onty Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μεγαλη παπαρια το προγραμματακι...2 λεπτα με επεισαν οτι ειναι αβολο-αχρηστο
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ΟΟΟ ναι... το ίδιο πράγμα με αυτό που είχα δοκιμάσει είναι... τζάμπα η δοκιμή...
jimpe Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Είναι ελαφρύ η θα σέρνεται το pc; Έμένα πάντως 110Μβ μνήμης μου δέσμευσε στα xp. Αν ήταν ελαφρύ ίσως και να το κρατούσα..
sam sam Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) ακομα δεν το δοκιμασα, αλλα απο οτι ειδα στο βιντεο, αν ηταν και τα εικονιδια τρισδιαστατα θα ηταν πιο ωραιο... ναι δω τα bora bora που εχω τωρα σαν εικονα στο desktop μου τρισδιαστατα να τρελαθω ακομα περισσοτερο με αυτο το μερος. ( αλλα μεχρι να γινει... ) ____ εντυπωσεις τωρα που το κατεβασα... δεν μου αρεσε η χρηση του "δεξι κλικ". αυτο που μπορεις να τα τοποθετεις οπου και με μια σχετικη κλιση τα αντικειμενα πολυ ωραιο. ( θα το ηθελα να το ειχα και στο κανονικο... ! ) ωραιο θα ηταν να μπουσαμε να αλλαζουμε τη κλιση του "τοιχου" ή του δαπεζου. ή να ειχε μια πορτα-ενα παραθυρο και να το ανοιγαμε και να εμφανιζονταν κρυμενα πραγματα... οραιο αλλα...κατι του ελειπε...( δεν ξερω τι... ) για την ωρα θα μεινω στη κλασικη επιφανια εργασιας... και βλεπουμε Επεξ/σία 9 Απριλίου 2009 από sam sam
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) εμένα μου τρώει κάτω από 50μβ μνήμης, οπότε το συγκαταλέγω στα ελαφρία του λείπουν features και έχει μικρά bugs, αλλά αυτό δεν το κάνει ούτε άχρηστο είναι πιθανά η μεγαλύτερη αλλαγή στο desktop τα τελευταία χρόνια (και όχι, το BERYL δεν είναι αλλαγή στο desktop!) το μεγάλο θέμα δεν είναι στο 3d, είναι στο piling από εκεί και πέρα είναι θέμα πως λειτουργεί ο καθένας, προσωπικά το βρίσκω μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσπάθεια και ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι τα projects που θα ξεκινήσουν από αυτό όσο για τη συνίθεια: άμα έχει keyboard μπροστά μου όλο και κάτι θα κάνω είναι σαν να μου λες ότι αμα καθήσεις σε mac δεν θα μπορείς να δουλέψεις θες μερικά δευτερόλεπτα να τσεκαρεις που είναι τι και μετα είσαι έτοιμος Επεξ/σία 9 Απριλίου 2009 από dimitris2006
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα