jimmy900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Όπως καταλάβατε και απ' τον τίτλο ο υπολογιστής μου κλείνει αυτόματα κάθε μέρα. Ξυπνάω το πρωί τον αφήνω να κατεβάζει και φεύγω για το σχολείο. Το μεσημέρι που έρχομαι τον βρίσκω σε λειτουργία Sleep (κανονικά εκτός λειτουργίας). Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα και μάλλον το μυαλό μου πηγαίνει σε καμιά καταλάθως ρύθμιση που μπορεί να έκανα, γιατί τις άλλες ώρες της ημέρας δεν το κάνει καθόλου. Γενικά δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πρόβλημα με το pc μου. Προάλλες κατέβασα ένα τέτοιο πρόγραμμα (Auto Power-on & Shut down. Σήμερα επίτηδες το έκλεισα για να δω μήπως το έχω κάνει καμιά λάθος ρύθμιση και πάλι τα ίδια. Μήπως υπάρχει κανένας που να έχει το ίδιο πρόβλημα ή είναι γνώστης; Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. : Έχω (s)vista:-)
j11h Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δοκιμασες να βγαλεις το προγραμμα που εγκατεστησες?Ειδες τις ρυθμισεις στο μενου «παροχης ενεργειας»» στον πινακα ελεγχου?
jimmy900 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Τελικά πρέπει να ήταν οι ρυθμίσεις στον πινακα ελέγχου (παροχή ενέργειας). Ήταν επιλεγμένο το μεσαίο που έλεγε αναστολή λειτουργίας σε μια ώρα! Να σαι καλά:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.