Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ.

Μπορώ να πω πως είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει εώς τώρα.

Δεν λέω καλύτερο ή χειρότερο, θέλω πολύ περισσότερο χρόνο να το κρίνω. (2 ματσάκια πρόλαβα να παίξω όλα κι όλα).

Δείχνει αρκετά βελτιωμένο όσον αφορά τον ρεαλισμό του, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά και δεν είμαι σίγουρος πως το έχω εντοπίσει ακόμη.

*Τα ελληνικά μενού πάντως είναι ΑΠΑΙΣΙΑ.

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο στο φιλο CODEC για το KeyExtender

Πως μπορουμε να κανουμε ντριπλες?

και στο περσινο και στο φετινο τα R1 R2 R3 που κανανε εξυπνες ντριπλες τωρα κανουν μια πασουλα

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Δίνοντας του άλλη μια ευκαιρία (και εννοείται με το key extender), το παιχνίδι τρώγεται. Δεν μου έκανε τρελά νερά και οι τερματοφύλακες μου θυμίζουν τους άχρηστους του PES3. Γενικά, το βλέπω καλύτερο από το περσινό.

Παρόλα αυτά, περίμενα τα βασικά προβλήματα να είχαν διορθωθεί. Still though, δεν είναι εντελώς μάπα. Τρώγεται ;)

Δημοσ.

Η δικη μου εμπειρια σε 4 αγωνες..

-περνας πολυ ευκολα τους παικτες απο το πλαι με απλη επιταχυνση..ΠΟΛΥ ευκολα..

-οι τερματοφυλακες μου φανηκαν οκ..δεν νομιζω οτι τα τρωνε ευκολα,μιας κ ειχειρησα καποια καλα σουτ,και απεκρουαν/

-μου φαινεται οτι κατι παιζει με την καθετη μπαλια.δεν μου βγαινει καμια.ειναι πολυ σιγανες,παταω παρατεταμενα το κουμπι μπας κ καθοριζεις εσυ τη δυναμη αλλα τιποτα παλι..Νομιζω πως το χουν κανει ετσι ωστε να μην μπορουν να βγαλουν ολοι οι παικτες καθετες..

-γραφικα καλα,αν και περιμενα κατι καλυτερο..

-στις συνθεσεις των ομαδων,δεν ξερω τι σημαινει το αστερακι που εχει..στην barca πχ,ειχε αναμενο το αστερακι σε ολη την ενδεκαδα εκτος απο τον victor valdes,και στην υπολοιπη ομαδα ειχε αναμενο στον gudjonsen..

αυτα απο μενα

Δημοσ.

Ρε σεις, πολύ καλό είναι αυτό. Τέρμα το φλίπερ style, και οι καταιγιστικοί ρυθμοί επίθεσης άμυνας κλπ (δεν μπορείς να αλωνίζεις το γήπεδο με ένα παίχτη, πλέον - βάλτε Top player ορισμένοι!). Collision, Physics Κλπ πολύ βελτιωμένα. Και όσον αφορά το animation είναι βήματα μπροστά. Έβαλα εχθές και το Nba2k9 (καθώς με το eurobasket σε τραβάει λίγο), που θεωρείται πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα, για να συγκρίνω και... Πολύ καλό το pro.

Βέβαια, πλέον, η ανάπτυξη είναι αρκετά, έως πολύ ζόρικη(ειδικά στο 1v1 που έπαιξα χθες). Ζόρικη ρε π@#στη. Ο παίκτης για να μεταβιβάσει ή να στρίψει την μπάλα πρέπει πρώτα να τη φτάσει!! Ρεαλιστικό, αλλά... δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι με τον καιρό.

Ή θα το συνηθίσουμε ή θα το βαρεθούμε γρήγορα!!

edit: Οι "κάθετες" έσφιξαν πολύ. Με manual pass κάτι γίνεται, τις οποίες επιτέλους οι παίκτες τις ακολουθούν..

Δημοσ.
Ρε σεις, πολύ καλό είναι αυτό. Τέρμα το φλίπερ style, και οι καταιγιστικοί ρυθμοί επίθεσης άμυνας κλπ (δεν μπορείς να αλωνίζεις το γήπεδο με ένα παίχτη, πλέον - βάλτε Top player ορισμένοι!). Collision, Physics Κλπ πολύ βελτιωμένα. Και όσον αφορά το animation είναι βήματα μπροστά. Έβαλα εχθές και το Nba2k9 (καθώς με το eurobasket σε τραβάει λίγο), που θεωρείται πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα, για να συγκρίνω και... Πολύ καλό το pro.

Βέβαια, πλέον, η ανάπτυξη είναι αρκετά, έως πολύ ζόρικη(ειδικά στο 1v1 που έπαιξα χθες). Ζόρικη ρε π@#στη. Ο παίκτης για να μεταβιβάσει ή να στρίψει την μπάλα πρέπει πρώτα να τη φτάσει!! Ρεαλιστικό, αλλά... δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι με τον καιρό.

Ή θα το συνηθίσουμε ή θα το βαρεθούμε γρήγορα!!

edit: Οι "κάθετες" έσφιξαν πολύ. Με manual pass κάτι γίνεται, τις οποίες επιτέλους οι παίκτες τις ακολουθούν..

Οι μακριές μπαλιές έχουν βελτιωθεί. Με τον Gerrard που το δοκίμασα να τροφοδοτήσω τον Torres, το 80% είχε επιτυχία.

Δημοσ.

Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου.

Επαιξα το ντεμο στην 40αρα μου σε 1080p.

Στην αρχη εχασα την μπαλα με τα εκπληκτηκα μοντελα ,στον τομεα των γραφικων το παιχνιδι εχει ξεφυγει ,με μια λεξη εκπληκτικο!!!!

Σεντρα και παμε.

Εκει που ειμαι στα ουρανια με το που ξεκιναει αρχιζει σιγα σιγα η πτωση.

1)Αντιδραση παικτων στις εντολες του gamepad απλως τραγικες,χειροτερες και απο το fifa 2008,πατας πασα και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα κανει την κινηση του με αποτελεσμα να σου σπανε τα νευρα.....

2)Ανιμασιον πραγματικα αστεια,παρατηρησε κανεις πως οταν τρεχει ο παικτης ξαφνικα εκει που παει κανονικα τα ποδια του κινουνται πιο γρηγορα σαν να χανει βηματισμο?

Οι παικτες τρεχουν σαν χεσμενοι και οι τερματοφυλακες ειναι για τα μπαζα.

Κατι αλλο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι μερικες φορες σε σχετικα κοντινη και αδυναμη πασα η μπαλα χτυπαει πολυ δυνατα τον παιχτη και εξαφανιζεται.

3)Ροη του παιχνιδιου πολυ καλη ως αριστη,Δεν ειναι ουτε γρηγορο αλλα ουτε αργο,αλλα μου φαινεται να απουσιαζει η ενταση απο το παιχνιδι.

Δυστηχως φετος το προ εχει χασει αυτο που το εκανε τοσα χρονια Βασηλια.Η ελευθερια κινησεων του παιχτη η ταχυτητα αντιδρασης και η ενταση του παιχνιδιου.

Ολα αυτα εχουν παει περιπατο.

Δημοσ.

Δυστηχως φετος το προ εχει χασει αυτο που το εκανε τοσα χρονια Βασηλια.Η ελευθερια κινησεων του παιχτη η ταχυτητα αντιδρασης και η ενταση του παιχνιδιου.

Ολα αυτα εχουν παει περιπατο.

Εδώ και χρόνια...

Δημοσ.

Πολλά λέτε για το Pro και όταν βγει η τελική έκδοση πιστεύω πολλοί θα μετανιώσουν..Ειδικά στο PS3 και για Pc..

Δημοσ.

Πάντως όσοι με κράζουν που κράζω το Pro, θα χαρούν να μάθουν ότι το πρώτο παιχνίδι που έβαλα στο νέο μου λάπτοπ (Dell 1555 με την HD4570/512MB, 7 ώρες το έχω) ήταν το demo του PES2010. Και μάλιστα παίζει μια χαρά στα 1280x720 με high settings, δεν κολλάει καθόλου.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...