Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους... εχω λιγες μερες που κατεβασα το patch και παιζω οnline pro evolution 2010.. εχω ενα προβληματακι.. δεν ξερω πως μπορω να μιλησω δηλαδη να γραψω στο chat.. οποιος παιζει η ξερει ας μου απαντησει και αν θελει ας με κανει και add.. dr.evil1994..

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@jeronimo007 πολυ απλο για κοιτα τα system requirements:

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP SP3, Vista SP1

Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor

1GB RAM - 2GB FOR VISTA/7

8GB free hard disk space

4x DVD-ROM Drive

DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)

DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc)

Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher

Windows compatible keyboard

800 x 600 monitor resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP SP3, Vista SP1

Intel Core2 Duo 2.4GHz or equivalent processor

2GB RAM - 3GB FOR VISTA/7

8GB free hard disk space

8x DVD-ROM Drive

DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)

DirectX 9.0c compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc)

Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection

Windows compatible USB Gamepad

1280 x 720 monitor resolution

Στα ΧΠ θελει 2gb ενω στα βιστα/7 θελει 3gb

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους σας! εχω ενα προβληματακι με το pes10.. μπαινω και παιζω online αλλα δεν ξερω πως μπορω να γραψω στο chat... αν ξερει καποιος σας παρακαλω να μου πει.. το πεδευω ολη μερα και δεν μπορω να το βρω.. οποιος παιζει κιολας online pro ας με κανει add.. dr.evil1994

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

καλησπερα σε ολους σας! εχω ενα προβληματακι με το pes10.. μπαινω και παιζω online αλλα δεν ξερω πως μπορω να γραψω στο chat... αν ξερει καποιος σας παρακαλω να μου πει.. το πεδευω ολη μερα και δεν μπορω να το βρω.. οποιος παιζει κιολας online pro ας με κανει add.. dr.evil1994

το ρωτησα και πιο πανω..

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους... εχω λιγες μερες που κατεβασα το patch και παιζω οnline pro evolution 2010.. εχω ενα προβληματακι.. δεν ξερω πως μπορω να μιλησω δηλαδη να γραψω στο chat.. οποιος παιζει η ξερει ας μου απαντησει και αν θελει ας με κανει και add.. dr.evil1994..

Aν και έχω σταματήσει αρκετό καιρό να παίζω pro online,νομίζω ότι πρέπει να πιέσεις τον δεξί αναλογικό μοχλό, στη συνέχεια να πατήσεις το 2(για το cordless της logitech που έχω)ή το Α και αφού γράψεις αυτό που θέλεις πατάς πάλι το 2(ή το enter).

Ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά και να βοήθησα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.Λοιπον εχω το εξης προβλημα με το προ10.Πριν 1 εβδομαδα πιρα προ10 για υπολογιστη και το USB για να συνδες το τηλεχιστιριο του PS2.Μετα την εγκατασταση διαπιστωσα πως τα κουμπια ηταν σε λαθος τοποθετηση.Πηγα λοιπον να τα φτιαξω.Στη συνεχεια αφου εκανα save τα settings προσπαθησα να παιξω αλλα δυστοιχως κατι γινοταν παλι με τα settings αν και τα εχς τοποθετησει σωστα.Καποια ιδεα του τι φταιει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκανα φορματ στο υπ/στη, περασα παλι τα vista και τοΥς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς DRIVERS για την msi 4850.

παω να παιξω ονλινε αλλα με σκιζει στα κοληματα και στο λαγκ.Οταν ξεκιναω μετα στο 2τερο ημίχρονο καρακολαει, οταν ειναι στο τερματοφυλακα η μπαλα και θελει να διωξει παλι κολαει... με αποτελεσμα να μου κλεβουν μπαλα και σκορ για τον αντιπαλο. Μου εχει σπασει τα νευρα. Ενεργοποίησα το vsyng to απενεργεποιησα, το ιδιο εκανα και με την χρηση παραλειψης καρε και με το LB που εχει για τις διαστασεις της οθονης, μονο στο ATI CATALYST ΔΕ ΒΡΗκα το vsyng να δω αν ειναι ενεργοποιημενο.Πως το βρησκω.. ξέρετε που ειναι? Ας ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσ.

εκανα φορματ στο υπ/στη, περασα παλι τα vista και τοΥς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς DRIVERS για την msi 4850.

παω να παιξω ονλινε αλλα με σκιζει στα κοληματα και στο λαγκ.Οταν ξεκιναω μετα στο 2τερο ημίχρονο καρακολαει, οταν ειναι στο τερματοφυλακα η μπαλα και θελει να διωξει παλι κολαει... με αποτελεσμα να μου κλεβουν μπαλα και σκορ για τον αντιπαλο. Μου εχει σπασει τα νευρα. Ενεργοποίησα το vsyng to απενεργεποιησα, το ιδιο εκανα και με την χρηση παραλειψης καρε και με το LB που εχει για τις διαστασεις της οθονης, μονο στο ATI CATALYST ΔΕ ΒΡΗκα το vsyng να δω αν ειναι ενεργοποιημενο.Πως το βρησκω.. ξέρετε που ειναι? Ας ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσ.

Οσοι εχουν τρελα με το Προ μπορουν να επισκεπτουν την ιστοσελιδα http://www.wehellas.gr να κανουν εγγραφη και να ενημερωθουν για τα Πατς του προ. Καλυτερη εικονα και ολες τις ελληνικες ομαδες. :-D:-D

Δημοσ.

τελικα το βρήκα απ το menu setings 3D tou ATI CATALYST Και βελτιωθηκε το πράγμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πιέζεις το δεξιά analog button, (νομίζω enter), γράφεις, enter.

analog button? ποιο ειναι?? ειμαι και λιγο ασχετος,, μηπως το κουμπι πανω ή κατω απο το κεντρικο enter...?

σε ευχαριστω για την απαντηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...