Alexisssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε να κατεβασεις παλιοτερους drivers. ---------- Προσθήκη στις 22:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ---------- μαλακια ειπα... Μηπως εννοεις οτι το παιχνιδι παγωνει για ελαχιστα και μετα επιταχυνεται για λιγο και φτανεις στο σημειο που ησουν;;
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σαν να έχει lag το παιχνίδι, κάπως έτσι μοιάζουν τα κολληματάκια που έχω. Θα ανεβάσω αύριο βιντεάκι για να τα δείτε κι εσείς. Τα κάνει και στο online και στο single player.
explorer21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις την επιλογή που είναι πάνω από το v-sync στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού;
Inler Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πως τοποθετουνται τα faces; πρεπει να μπαινουν με τον AFSExplorer αλλα δεν θυμαμαι την διαδικασια την ειχα κανει στο 8 και 9 αλλα αν μπορει ας βοηθησει καποιος....Νομιζω φορτωνεις το αρχειο που ειναι μεσα στο pro και το αντικαθιστας με το αντιστοιχο καινουργιο...
chakra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παιδες αντιμετωπιζω προβλημα με το online....Εχω κανει κανονικα τις εγγραφες konami ID , game ID.. Παταω online στο παιχνιδι να ξεκινησω, βαζω το ID παιχνιδιου, τον κωδικο ΙD παιχνιδιου και στον κωδικο εγγραφης τι βαζω???Εχει εναν προεπιλγεμενο κωδικο αλλα δεν κανει αυτος μου βγαζει πως ειναι λαθος.........
antonl Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Απ ό,τι θυμάμαι, αν κάνεις login εδώ ορίζεις κάποιο password για το pro.
chakra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οχι αυτα ειναι για τους κωδικους του konami id και του game id..
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι να πω. Πάνε κάτι μήνες αλλά απ αυτή τη σελίδα θυμάμαι να κανα ό,τι χρειαζόταν για να παίξω Online. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που θυμάται καλύτερα.
HankMoody Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια εχω κι εγω ενα παραξενο προβλημα. Ενω το παιχνιδι παιζει κανονικοτατα χωρις προβληματα, καποιες φορες γυρω στο 70ο λεπτο, με πεταει εξω και δειχνει γκρι οθονη. Ο ηχος συνεχιζει να ακουγεται κανονικα.. Διαβασα στις πρωτες σελιδες μια λυση για το ζητημα αλλα ειναι για καρτα γραφικων Nvidia. Εγω εχω την ati radeon hd5770 Kαμια λυση?
fortenick Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ είσαι.http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Grey-screen-and-vertical-line-corruptions.aspx
HankMoody Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Nμιζω πως τωρα ειμαι Οκ Σ'ευχαριστω πολυ
leftse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 θανος.μετα γραψε εδω το link για το φιξ σου. σε παρακαλω
nextlive Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τέλειο παιχνίδι ε; :Ρ Πολύ ωραία γραφικά!
konandrio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Οταν παιζω στο monitor 1440x900 συνηθως κερδιζω, οταν παιζω στην tv 1920x1080 συνηθως χανω, υπαρχει εξηγηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα