magicofungo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παιδια μια βοηθεια pls καινουρειο pc Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box) Asus Rampage II Gene (s1366, DDR3, X58) OCZ Platinum 2GB DDR3-1333 Ram Kit (PC3-10666, 7-7-7-20, OCZ3P13332GK) Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB) Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit Greek/Eng OEM κατα την διαρκεια του παιχνιδου οταν η μπαλα φευγει γρηγορα κολλανε τα γραφικα...εχει κανενας ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
Rubin074 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Όταν λες "κολλάνε"; Παγώνει η εικόνα ή απλά ψιλοκαθυστερούν/σπάνε; Αν είναι το δεύτερο δοκίμασε να παίξεις με την επιλογή "wait for V-sync" που θα βρεις στο settings προγραμματάκι του παιχνιδιού μπας και...
magicofungo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Όταν λες "κολλάνε"; Παγώνει η εικόνα ή απλά ψιλοκαθυστερούν/σπάνε; Αν είναι το δεύτερο δοκίμασε να παίξεις με την επιλογή "wait for V-sync" που θα βρεις στο settings προγραμματάκι του παιχνιδιού μπας και... το δευτερο ειναι θα το κοιταξω αυτο που λες την επιλογη αυτη που την βρισκω?
pagratios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το v-sync δεν το έχω πολυ καταλάβει. Είναι για την ομαλή εικόνα?Καλύτερο γενικά είναι να το έχουμε ή όχι?
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το v-sync δεν το έχω πολυ καταλάβει. Είναι για την ομαλή εικόνα?Καλύτερο γενικά είναι να το έχουμε ή όχι? Όταν τα fps είναι μεγαλύτερα απ το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (έχω την εντύπωση ότι αυτός ο όρος ίσχυε μόνο για τις CRT αλλά αντίστοιχο φαινόμενο παρατηρείται και στις TFT), τότε είναι πιθανό να υπάρχουν «σπασίματα» και «κύματα» στα γραφικά. Ενεργοποιώντας το, τα max fps περιορίζονται και γίνονται ίσα με το ρυθμό ανανέωσης (V-sync) για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου. Αν έχεις πρόβλημα, το βάζεις on αλλιώς τ αφήνεις ως έχει.
pagratios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως χρειάζεται αν έχεις κατώτερη κάρτα γραφικών από τις προδιαγραφές ή πρέπει να είναι αρκετά δυνατή για να το κάνει?
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Για να σου βγάζει πολλά fps (τουλάχιστον >60) πρέπει να έχεις σχετικά ισχυρή κάρτα γραφικών.
pagratios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Άρα το v-sync το χρησιμοποιούν συνήθως οι χρήστες με δυνατές κάρτες γραφικών. Σωστά τα λέω?
Rubin074 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Αν πας στον φάκελο του PES 2010 από το μενού "Έναρξη" των Windows, θα δεις ότι εκτός του παιχνιδιού έχει κι ένα config προγραμματάκι. Ε, εκεί θα το βρεις.
XxSaMaRaSxX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχω κατεβασει το patch για το ελληνικο πρωταθλημα απο το wehellas στο pro 10 αλλα δεν ξερω πως να το β;λω να παιξει plzzzz καποιος!!!!!!!!
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, είχα τα xp με sp3 και έβαλα χτες τα windows 7, με αποτέλεσμα το pro να μου κάνει κολληματάκια. Πριν με τα xp δεν είχα κανένα πρόβλημα, τα άλλα τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά (call of duty modern warfare 2, left 4 dead 2). Το σύστημα μου είναι στην υπογραφή μου.
Alexisssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 drivers?? Ποιους εχεις βαλει;;; ---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ---------- σε μενα δεν κολαει καθολου. Το παιδι εγραψε το προβλημα του για να τον βοηθησουμε οχι για να του πουμε αν παιζει σε εμας ή οχι.. Και σε μενα μια χαρα παζει...και τι με αυτο;;;
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τους τελευταίους, 10.1. Θυμάμαι το ίδιο πράμα μου έκανε και την πρώτη φορά που τα είχα κάνει εγκατάσταση, γιαυτό γύρισα στα XP. Αλλά τότε μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα με τo pro 2009. Τα fps όταν παίζω είναι υψηλά, γύρω στα 60.
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Aν δεν έχεις framedrops, τι κολληματάκια βλέπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα