Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στατιστικά ενοείς τα ratings προφανώς. Φυσικά και αλλάζουν Patch με patch , αφού το συγκεκριμένο ειδικά συνεργάζεται απο φέτος με την Pes Database οι οποία σε τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνει τα ratings των παιχτών.Kαι εμφανίσεις έχει ανανεώσει καθώς και 3rd kits.Επίσης έχει προσθέσει πάρα πολλές ομάδες. Σχεδόν όλη την Β΄Αγγλίας (μπορεί και όλη), και αρκετές ομάδες απο Λατινική Αμερική, κλπ.Δες το post μου 598 για την λίστα. Και βέβαια δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, αφου τις έχει φτιάξει τέλεια, απο τα emblems μέχρι τα προσωπα και τα ratings των παιχτών.Είναι σαν να προυπήρχαν ήδη μέσα. Απλά μαζί με τα όλα patch , -τα καλά patch- υπάρχει και ο λεγόμενος kitserver. Εκεί ρυθμίζεις κυρίως την ταχύτητα του παιχνιδιού , πολύ σημαντικό αυτό, αφού της Κοnami ήταν άθλια.Ρυθμίζεις κι'άλλα απο εκεί αλλά συνήθως είναι προεπιλεγμένα στην καλύτερη θέση και συνήθως δεν χρειάζεται κάτι περαιτέρω .

Εν κατακλείδι Konami is dead..

Βασικά εμένα δε με απασχολούν ούτε οι παίχτες, ούτε οι ομάδες, ούτε οι εμφανίσεις τους, ούτε τίποτα τέτοιο.

Από το ποστ σου κρατάω ότι το patch μπορεί να αλλάζει την ταχύτητα του παιχνιδιού. Προσωπικά εμένα μου αρέσει η ταχύτητα που έχει τώρα. Αλλάζει, όμως, κι άλλα πράγματα που αφορούν το gameplay; Ή πχ την διαχείριση που κάνουν οι προπονητές; Γιατί ειδικά στο Become a Legend, αυτό το τελευταίο είναι εφιαλτικό.

Για να μη μιλήσω για αυτή τη μπούρδα που έχουμε τόσα χρόνια στο PES με τα βελάκια σε κάθε αγώνα σε κάθε παίχτη, που είναι τυχαία και χωρίς κανένα νόημα. Λες και υπάρχει περίπτωση να παίζει τελικό C.L. η Μπαρτσελόνα και να μην παίξει ο Messi γιατί "πωπω, σήμερα ξύπνησα και είχα ένα βελάκι προς τα κάτω". Άσε μας ρε KONAMI.

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξερει κανεις σε ποιο φακελο μεσα στον kitserver μπαινουν οι φατσες απο αυτο το site http://kitserver.moddingway.com/

---------- Προσθήκη στις 03:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:46 ----------

Φιλε Slobontan στο option file το malwarebyte μου βρισκει trojan backdoor μηπως εχει προβλημα το αρχειο;

Δημοσ.
Ξερει κανεις σε ποιο φακελο μεσα στον kitserver μπαινουν οι φατσες απο αυτο το site http://kitserver.moddingway.com/

---------- Προσθήκη στις 03:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:46 ----------

Φιλε Slobontan στο option file το malwarebyte μου βρισκει trojan backdoor μηπως εχει προβλημα το αρχειο;

Φιλε μου απο οτι ξερω θελει και ενα προγραμμα δεν τις περνας τοσο ευκολα δηλαδη π.χ του μητρογλου δεν μπορεις να την βαλεις μονο εσυ μπορεις αμα κατεβασεις π.χ για το κασιγιας μια ανανεωση τα ειπα λιγο μπερδεμενα :)

Δημοσ.

Μπα σ'εμένα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το Gaming Access.com πάντως απ ότι ξέρω είναι 100% αξιόπιστο. Τώρα τι να σου πω, μην σε πάρω και στο λαιμό μου.

---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:11 ----------

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Έχω κατεβάσει το Gaming Access Comunith Patch και έχω ένα μικρό "θεματάκι". Ενώ στο Menu δείχνει κανονικά το σήμα της Bundesliga Με τις ομάδες με όλα, απο κάτω ακριβώς όμως λέει σαν τίτλο Eredivisie. Kαι στην αντίστοιχη Eredivisie λέει Other Teams A. Έχω κατεβάσει αρκετές εκδόσεις απο αυτό το Patch και συνέχεια αντιμετωπίζω αυτό. Στο We Hellas ας πούμε είναι όλα οκ κάτω απο το σήμα λέει κανονικά Bundesliga, όλα καλά.

Έχω κατεβάσει Pes Editor, Data Renamer , αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Εντάξει δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά, γενικά υπάρχει κάποια λύση ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

Δημοσ.
Μπα σ'εμένα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το Gaming Access.com πάντως απ ότι ξέρω είναι 100% αξιόπιστο. Τώρα τι να σου πω, μην σε πάρω και στο λαιμό μου.

---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:11 ----------

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Έχω κατεβάσει το Gaming Access Comunith Patch και έχω ένα μικρό "θεματάκι". Ενώ στο Menu δείχνει κανονικά το σήμα της Bundesliga Με τις ομάδες με όλα, απο κάτω ακριβώς όμως λέει σαν τίτλο Eredivisie. Kαι στην αντίστοιχη Eredivisie λέει Other Teams A. Έχω κατεβάσει αρκετές εκδόσεις απο αυτό το Patch και συνέχεια αντιμετωπίζω αυτό. Στο We Hellas ας πούμε είναι όλα οκ κάτω απο το σήμα λέει κανονικά Bundesliga, όλα καλά.

Έχω κατεβάσει Pes Editor, Data Renamer , αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Εντάξει δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά, γενικά υπάρχει κάποια λύση ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

Φιλε μου καποια πατσ το εχουνε αυτο δεν γινετε καποια διορθωση εκτος απο αυτους που φτιαχνουνε το πατσ .......Παντως για μενα κορυφαιο πατσ ειναι το champioship by armir and reza!!!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις σας πως μπορω να παιξω pro 2010 μεσω του hamachi.Δηλαδη να κανω ενα δικτυο με το προγραμμα και να παιξω με εναν φιλο.Στο 2008 γινοταν αρα λογικα υπαρχει τροπος,ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο pack με faces που να μπαινει ευκολα χωρις να κανεις μετατροπες με τον Afs μια μια καμια 300 faces....Aν καποιος το εχει κανει και μπορει ας δωσει ενα link..Eυχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το patchaki του pes 10 το οποιο εχει το ελληνικο πρωταθλημα (superleague......συνθηματα)και τα λοιπα.Το εχω το patchaki αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιω......plzzzz help:-)

Δημοσ.
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο pack με faces που να μπαινει ευκολα χωρις να κανεις μετατροπες με τον Afs μια μια καμια 300 faces....Aν καποιος το εχει κανει και μπορει ας δωσει ενα link..Eυχαριστω

http://www.pes-patch.com/category/pes-2010-faces

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για το patchaki του pes 10 το οποιο εχει το ελληνικο πρωταθλημα (superleague......συνθηματα)και τα λοιπα.Το εχω το patchaki αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιω......plzzzz help:-)

To We-Hellas ενοείς? Αν ναι πως δεν κάνεις μία ερώτηση στο forum το συγκεκριμένο. Αν και υπάρχουν ακριβείς οδηγίες εκεί.

Δημοσ.

ρε παιδες μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να παιξω το pro 10 με το patch με το ελληνικο πρωταθημα?Δηλαδη το εχω εγκαταστησει αλλα δεν ξερω τι να κανω μετα....plzzzzzzzz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...