Rubin074 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οχι απολυτως καμια. Άρα δηλαδή έχουμε δύο patches για το ελληνικό πρωτάθλημα στο Pro πλέον, έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν υπάρχει το γνωστό κόλλημα που έχουν οι WeHellas να βάζουν τις 3 ομάδες των Αθηνών ίσα και όμοια με κάτι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, και να κάνουν τις υπόλοιπες ομάδες εντελώς κουτσές, ωραία θα είναι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε που ο Αλωνεύτης έπαιζε στη Λάρισα, είχε ταχύτητα απλώς καλή (ενώ βέβαια ήταν τότε ο πιο γρήγορος παίχτης του ελληνικού πρωταθλήματος). Λες και όταν ένας παίχτης παίζει στη Λάρισα, αποκλείεται να μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα από τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού. Επίσης, θυμάμαι ότι καμία από τις 3 ομάδες δεν κέρδιζε με λιγότερο από δύο γκολ διαφορά (για ισοπαλία δεν το συζητάμε, μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια).
--Shady-- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Βγήκε Kitserver 9.2 με υποστήριξη για το patch 1.3 της KONAMI και επιπλέον εμφανίσεις.
AOK G4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν υπάρχει το γνωστό κόλλημα που έχουν οι WeHellas να βάζουν τις 3 ομάδες των Αθηνών ίσα και όμοια με κάτι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες, και να κάνουν τις υπόλοιπες ομάδες εντελώς κουτσές, ωραία θα είναι. Τα στατιστικα ειναι απο το FM και δεν τα εχουμε πειραξει καθολου. Και ναι ο Ολυμπιακος φερνει και Χ Άρα δηλαδή έχουμε δύο patches για το ελληνικό πρωτάθλημα στο Pro πλέον, έτσι; Ακριβως.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τέλεια άμα είναι από το FM! Καλύτερα δε γίνεται! Πάντα απορούσα γιατί δεν κάνουν το ίδιο και οι άλλοι. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε, και όπως και να 'χει, συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας!
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Κάποια από τις ομάδες που κάνει αυτά τα patch το διαφήμιζε πέρσι- πρόπερσι ότι τα ποσοστά των παικτών τα παίρνει από το fm. Μετά πήρα xbox και παράτησα το pc
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παίδες..μην πέσετε να με φάτε,αλλά κάτι παρατηρήσεις θέλω να κάνω.. Πώς μπορείτε και το παίζετε; Παίζαμε τις γιορτές στο ps3 ενός φίλου(τουλάχιστον εγω προσπαθούσα)..Πως καταφέρνετε να δώσετε πάσα;Πώς καταφέρνετε να κοντρολάρετε τον παίκτη;Για φάουλ-πέναλτι μην πω,τα θυμάμαι από παλιά πως ήταν δυσκολούτσικη..Ο τερματοφύλακας γιατί είναι τόσο για τα κλάματα; Μου φάνηκε τελείως δύσκολο και εκνευριστικό να μπορέσω να κάνω κινήσεις..το περσινό δεν το είχα παίξει καθόλου.. Αλλά βλέποντας και τα παιδιά που έπαιζαν συνεργατικό μαζί,βρίζανε τα botακια και τους χαρακτήρες που κινούσαν..Δηλαδή οι τυπάδες παίζουν αποκλειστικά προ,και φώναζαν και έβριζαν τις κινήσεις-εγω το έβρισκα πρόβλημα του παιχνιδιού και όχι των στατιστικών των παιχτών. Τέλος πάντων έπαιξα στις γιορτές 10-15 παιχνίδια,αλλά δεν μπόρεσα να το συνηθίσω,θυμόμουν κάποια πράγματα αλλά ως εκεί,μετά μου σπουσανε τα νεύρα. Τί γίνεται;Ρωτάω εσας που το παίζεται να μου πείτε που είχα λάθος..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Άμα δε σε δούμε να παίζεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε! Πάντως κι εμένα με έχει εκνευρίσει πολλές φορές το φετινό PES2010. Καμία σοβαρότητα. Γίνονται τόσες πολλές γκέλες που έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς.
konandrio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Άμα δε σε δούμε να παίζεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε! Πάντως κι εμένα με έχει εκνευρίσει πολλές φορές το φετινό PES2010. Καμία σοβαρότητα. Γίνονται τόσες πολλές γκέλες που έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς. Με καμια 200 games on line, πιστευω οτι ειναι μια χαρα και επιτελους στο online κερδιζει ο καλυτερος και οχι το lag. Δυστηχως για pc ειναι μονοδρομος το pro, εχω δοκιμασει fifa ,3 χρονια και δεν αντεξα ουτε ολοκληρο αγωνα.
pagratios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω πως κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όλα χάλια εκτός από την κίνηση των παιχτών, τα γραφικά και κάποιες καινούριες επιλογές στα διάφορα μενού. Έλεος αυτοί οι τερματοφύλακες τρώνε ότι χαζό γκολ υπάρχει. Ο διαιτητής δεν σφυρίζει τπτ σε κλαδεύουν και το παιχνίδι συνεχίζεται. Τα πέναλτι δεν μπαίνουν με τπτ αν και τα βάζω στο κέντρο . Υπάρχει τρόπος να τα διορθώσουμε με δικό μας τρόπο?
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Άμα δε σε δούμε να παίζεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε! :lol: παίζω με πολύ πάθος πια,τί να σου πω ,τρελό κέφι... Πάντως θα κάνω προσπάθιες να το ξαναπαίξω,αλλά δεν ξέρω.
Bomber-21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πάντως κι εμένα με έχει εκνευρίσει πολλές φορές το φετινό PES2010. Καμία σοβαρότητα. Γίνονται τόσες πολλές γκέλες που έχω σκεφτεί ουκ ολίγες φορές πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς. Μακράν το χειρότερο από όλα,είναι τα κλαδέματα που δε τα σφυρίζει... Είναι απίστευτα εκνευριστικό να βγαίνω τετ α τετ,να μου παίρνει μόνο πόδια ο αντίπαλος και ο διαιτητής να μη σφυράει τίποτα! :mad:
Rubin074 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ρε άνθρωπε, εγώ έχω κρατήσει replay λέμε με το πόδι του αμυνόμενου σε τάκλιν να φτάνει στο γόνατο του επιτιθέμενου (!!!!!1) και να μη δίνει τίποτα το κοράκι. Έχω παίξει πρωταθλήματα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Γαλλίας (με patch προφανώς) και σε 10-15λεπτα ματς δεν έχω πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πέναλτι, τι να λέμε τώρα!
pagratios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Έχω σε replay γκολ που έβαλα και είμαι offside όσο δεν πάει
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Έχω σε replay γκολ που έβαλα και είμαι offside όσο δεν πάει καλά αυτά συμβαίνανε και πάντα θα συμβαίνουν..Η κίνηση και η αντιδράσεις των παιχτών να φτιάξουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα