vocals_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Aν ειναι το φετινο για πεταμα το περσινο δεν επρεπε καν να ειχε κυκλοφορησει!!! Ποιος είπε το αντίθετο ??
pagratios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Έβαλα το patchaki 1,03 αλλά όπως σφύραγε σφυράει ο διαιτητής και όπως χαζοδώς έτρογε τα γκολ τα τρώει ακόμα ο τερματοφύλακας
Rubin074 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 το φετινο pro ειναι για πεταμα. Δεν μπορω να καταλαβω τι ασχολειστε μαζι του. Μας κοψανε την μπαλα τα παλιοκινεζια!!! Αγαπητέ μου, αν μιλάς για τις κονσόλες τότε δεν τίθεται θέμα: το FIFA 10 είναι κλάσεις ανώτερο από το PES 2010. Αν όμως μιλάς για τα PC, τότε δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Όχι το PES 2010 εκεί είναι ανώτερο από την έκδοση για Xbox360/PS3, απλά δεν υπάρχει αντίπαλος -και εδώ που τα λέμε δεν είναι και (τελείως) για πέταμα. Οπότε θέλοντας και μη, ο ποδοσφαιρόφιλος στα PC, PES 2010 θα παίξει...
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αγαπητέ μου, αν μιλάς για τις κονσόλες τότε δεν τίθεται θέμα: το FIFA 10 είναι κλάσεις ανώτερο από το PES 2010. Αν όμως μιλάς για τα PC, τότε δεν νομίζω πως έχεις δίκιο. Όχι το PES 2010 εκεί είναι ανώτερο από την έκδοση για Xbox360/PS3, απλά δεν υπάρχει αντίπαλος -και εδώ που τα λέμε δεν είναι και (τελείως) για πέταμα. Οπότε θέλοντας και μη, ο ποδοσφαιρόφιλος στα PC, PES 2010 θα παίξει... Εξακολουθω να λέω ότι το pes09 που άρχιζα να παιζω απο το μαρτιο του 2009 ειναι πολυ ποιο καλο απο το 2010, δε ξέρω αν βγάλουν αλλα patch αργότερα και γίνει ποιο αληθοφανη το game, τωρα βεβαια είναι για κλαματα. Το ΑΙ του παιχνιδιου ειναι για τα σκουπιδια, στο 09 εκανες σεντρα λιγο ποιο μπροστα απο το κέντρο του γηπέδου και πηγαινε λομπα η μπαλα και πλασαρε ο επιθετικος- εβρισκες τον επιθετικο τελος πάντων, στο 2010 η μπαλα πάει βολιδα αν κάνεις την ίδια σέντρα και ή σε αμυντικο θα πάει ή αουτ, ή θα προσπαθησεις να την κοντρολάρεις και θα στην πάρουν ή θα σου φυγει απο τα πόδια, γκολ βαζεις απο τυχη στο προ 2010 τις περισοτερες φορες.Και τι κερδισαν δλδ να το κανουν ετσι, να μην απολαμβάνεις τίποτα.. να μην γινονται ευκαιριες.τεράστια κενα απο πλαγια μπαινουν και οι γιαγαδες να κάνουν σέντρα, ανυπαρκτη αμυνα 8α έλεγα. Ηταν για κλότσιες το συστημα διευθηνσης τωρα εγινε τρεις χειροτερο, δε στρίβουν με την καμία οι παικτες, θέλαν οι μαμακες ΟΙ (μαμακοΚΙΝΕΖΟΙ) να βάλουν συστημα διεύθηνσης των παικτων 360 μοιρων και εγινε τρις χειροτερο τωρα, χιλιες φορες ετσι οπως ηταν πριν με 8 κατευθηνσεις, τωρα μιλαμε δε στριβει με τιποτα.κλειστη τριπλα κατα τυχη κάνεις, μου θυμιζει ενα συστημα ευσταθειας που ειχε βαλει η BMW Στα αυτοκινητα πριν 10 χρονια και φευγαν ολοι εξω απο τον δρόμο και τσακιστηκε αμέσως να το διορθωσει και να αποσυρει τα μοντέλα.εχει πλακα παντος το νεο προ- φλιμπερακι που εχει βγάλει η KONAMI, H Mπαλα αν χτυπηση στο μαγνητη ξαναγυριζει πισω.
--Shady-- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εξακολουθω να λέω ότι το pes09 που άρχιζα να παιζω απο το μαρτιο του 2009 ειναι πολυ ποιο καλο απο το 2010, δε ξέρω αν βγάλουν αλλα patch αργότερα και γίνει ποιο αληθοφανη το game, τωρα βεβαια είναι για κλαματα.Το ΑΙ του παιχνιδιου ειναι για τα σκουπιδια, στο 09 εκανες σεντρα λιγο ποιο μπροστα απο το κέντρο του γηπέδου και πηγαινε λομπα η μπαλα και πλασαρε ο επιθετικος- εβρισκες τον επιθετικο τελος πάντων, στο 2010 η μπαλα πάει βολιδα αν κάνεις την ίδια σέντρα και ή σε αμυντικο θα πάει ή αουτ, ή θα προσπαθησεις να την κοντρολάρεις και θα στην πάρουν ή θα σου φυγει απο τα πόδια, γκολ βαζεις απο τυχη στο προ 2010 τις περισοτερες φορες.Και τι κερδισαν δλδ να το κανουν ετσι, να μην απολαμβάνεις τίποτα.. να μην γινονται ευκαιριες.τεράστια κενα απο πλαγια μπαινουν και οι γιαγαδες να κάνουν σέντρα, ανυπαρκτη αμυνα 8α έλεγα. Ηταν για κλότσιες το συστημα διευθηνσης τωρα εγινε τρεις χειροτερο, δε στρίβουν με την καμία οι παικτες, θέλαν οι μαμακες ΟΙ (μαμακοΚΙΝΕΖΟΙ) να βάλουν συστημα διεύθηνσης των παικτων 360 μοιρων και εγινε τρις χειροτερο τωρα, χιλιες φορες ετσι οπως ηταν πριν με 8 κατευθηνσεις, τωρα μιλαμε δε στριβει με τιποτα.κλειστη τριπλα κατα τυχη κάνεις, μου θυμιζει ενα συστημα ευσταθειας που ειχε βαλει η BMW Στα αυτοκινητα πριν 10 χρονια και φευγαν ολοι εξω απο τον δρόμο και τσακιστηκε αμέσως να το διορθωσει και να αποσυρει τα μοντέλα.εχει πλακα παντος το νεο προ- φλιμπερακι που εχει βγάλει η KONAMI, H Mπαλα αν χτυπηση στο μαγνητη ξαναγυριζει πισω. Λες και παίζουμε άλλο παιχνίδι. Πραγματικά.
XLR8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν έχω πρόβλημα παιδιά μου αρέσει. Τώρα που έβαλα και το beta patch με την Σουπερλίγκα. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι η σέντρα όπως είπατε αλλά όλα τα όλα είνα οκ!
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν έχω πρόβλημα παιδιά μου αρέσει. Τώρα που έβαλα και το beta patch με την Σουπερλίγκα. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι η σέντρα όπως είπατε αλλά όλα τα όλα είνα οκ! δλδ που δε μπορεις να φρεναρεις και να ελιχθεις δεν σε δυσαρεστει, και η σέντρα απο το κεντρο του γηπεδου που ειπα ποιο πανω ειναι περιπου τα μισα goal.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν έχω πρόβλημα παιδιά μου αρέσει. Τώρα που έβαλα και το beta patch με την Σουπερλίγκα. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι η σέντρα όπως είπατε αλλά όλα τα όλα είνα οκ! Πραγματικα δε ξερω γιατι το λες αυτο... Η σεντρα στο 2010 ειναι φοβερη... Μιλαμε εχω εντυπωσιαστει... Βλεπεις ελευθερο παιχτη απεναντι και γεμιζεις με το Ο τη σεντρα και φθανει ακριβως στον παιχτη για να την παρει... Εγω απο τα θετικα του 2010 θα εβαζα τη σεντρα...
XLR8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 δλδ που δε μπορεις να φρεναρεις και να ελιχθεις δεν σε δυσαρεστει, και η σέντρα απο το κεντρο του γηπεδου που ειπα ποιο πανω ειναι περιπου τα μισα goal. Αυτό με το να φρενάρω ναι, αλλά αν τα καταφέρω η σέντρα είναι σουπερ! Και έρχετε γκολάκι τις περισσότερες φορές
pagratios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το πατσάκι το κατεβάζεις μέσα από το παιχνίδι ή το κάνεις εγκατάσταση από κάποιο exe και μετά κάνεις download?
AOK G4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 περισσοτερα και download εδω: http://www.games-hellas.gr/forum/index.php?showtopic=1731 [πρεπει να γινεται μελη] Games-Hellas.gr Licenced Edited Product - © 2009, ltd.
Rubin074 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 περισσοτερα και download εδω: http://www.games-hellas.gr/forum/index.php?showtopic=1731 [πρεπει να γινεται μελη] Games-Hellas.gr Licenced Edited Product - © 2009, ltd. Χμμ... Έχει καμιά σχέση με το WEHellas patch;
AOK G4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Χμμ... Έχει καμιά σχέση με το WEHellas patch; Οχι απολυτως καμια.
--Shady-- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οχι απολυτως καμια.EPL και BBV στατιστικά είναι από PSD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα