TakasTheGreat Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δεν με αφηνει να ανοιξω καινουργιο θεμα οποτε θελω να σας ρωτησω εδω εαν ξερετε τπτ..Λοιπον σαν φανατικος ποδοσφαιροφιλος πηγα και αγορασα (απο εναν γνωστο)το pro2010,το παλικαρι μ του εδωσε συμπιεσμενο σε 2 cd.... το παιρναω στο Pc σαν καλο παιδι και αμεσως το κανω αποσιμπιεση στον σκληρο μου (C:) Επειτα κανω Setup και ολα λειτουργουν κανονικα (δεν θυμαμαι να εκανα τπτ αλλο) Μετα απο καμια βδομαδα παιχνιδιου και ενω επαιζα κανονικα ειπα να κανω ενα format το pc μου να παρει μια "ανασα" .. Κανω το format και λειτουργει κανονικα το Pc περασα τα XP μου μεσα εκανα τις ενημερωσεις κατεβασα το Java-Flash-Directx και εχω το εξης προβλημα... οταν παιρναω το παιχνιδι μεσα στο pc και το κανω αποσιμπιεση μεσα στον σκληρο ολα καλα οταν ομως παω να πατησω το Setup μ βγαζει το παραθυρακι για την εγκατασταση και κολλαει εκει.... μ βγαζει δεν ανταποκρινεται και αυτη η "δουλεια" παει τωρα 1 βδομαδα... μηπως εχω ξεχασει να κατεβασω κατι ???η μηπως ειναι καποιο αλλο το προβλημα??? διοτι μετα το Format δεν εχω πειραξει κατι στο Pc moy πχ να αλλαξω καρτα γραφικων:cry::cry::cry::cry: τελικα εμενα κανεις δεν ξερει να μ πει ε'? εστω μια απαντηση κατι
konandrio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 τελικα εμενα κανεις δεν ξερει να μ πει ε'? εστω μια απαντηση κατι Κατεβασε το απο το net και κανε εγκατασταση.
GrafeioTeleton Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ενα απλο πατσακι που να διορθωνει φανελες,αγγλικο πρωταθλημα και σχετικα ολες τις προσφατες μεταγραφες υπαρχει??
fearwhatnow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ενα απλο πατσακι που να διορθωνει φανελες,αγγλικο πρωταθλημα και σχετικα ολες τις προσφατες μεταγραφες υπαρχει?? Gamingaccess.com και εισαι οκ.
GrafeioTeleton Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω πολυ αλλα ειχα βρει ενα ωραιο patchaki ξενο που να φανταστεις ειχε κανονικα πρωταθληματα και τις ομαδες τις εγραφε στα ελληνικα.Δεν πειραζε πολλα παρα μονο τα logo και τις μεταγραφες..Υπαρχει καμια ιδεα για ποιο μιλαω? Εdit:Το βρηκα PES 2010 Champions Patch v1.00 Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2009 από GrafeioTeleton
vagosg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχει κανείς ιδέα πώς/αν μπορεί να γίνει τουρνουά στο PES2010 με τους παρακάτω όρους;- Δύο άτομα, αντίπαλοι - 10 ομάδες (ή όσες να ναι αλλά ζυγός αριθμός, μεγαλύτερος του 2) - Σε κάθε αγώνα, ο καθένας ελέγχει από μια ομάδα - Ο καθένας έχει πάντα συγκεκριμένο χειριστήριο ανεξαρτήτως έδρας/ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να βγεις στα settings για να κάνεις αλλαγές Το έψαχνα κι εγώ αυτό αλλά δεν βρήκα λύση. Ξέρει κανείς αν γίνεται?
pantelis16 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 επεξα στο χbox το pro 10 και καπως γινετε και ο παικτης πεφτει για να κερδισει φαουλ απο μονος του μηπως ξερει κανεις με ποια πληκτρα γινετε στο PC???
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σε χειριστήριο playstation (like) γίνεται με τον συνδυασμό L1+L2+R1.
pagratios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Έβαλα win7 και έκανα εγκατάσταση το pro2010 και δεν έχω τις επιλογές για 1280χ1024!Γιατί?
Xdanger Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Έβαλα win7 και έκανα εγκατάσταση το pro2010 και δεν έχω τις επιλογές για 1280χ1024!Γιατί? το ίδιο και εγώ, σε μένα φταίει ότι δεν αναγνωρίζει την μνήμη της κάρτας γραφικών(είναι ενσωματωμένη). υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να αλλάξουμε ανάλυση?
pagratios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ δεν έχω ενσωματωμένη κάρτα αλλά μου έχει αυτό το πρόβλημα
Rubin074 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Yeap, ακριβώς, το θέμα είναι ότι το παιχνίδι προσφέρει αναλύσεις ανάλογα με τη μνήμη της κάρτας γραφικών. Κάντε ένα google search για "Pro Evolution Soccer 2010 Resolution Fix".
pagratios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Βρήκα ένα http://rapidshare.com/files/297028788/Settings_1680_1050_by_Zlatan87_www.pespatchs.com_.rar
--Shady-- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Ανάλυση βάζεις πολύ εύκολα με το kitserver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα