GIANNIS400 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 το πρόβλημα με το online παράθεσα στο post #464 λύθηκε με κάτι ρυθμίσεις που έκανα, αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι στα setings το LB που έχει για τικάρισμα τι είναι? και να πω και δυο λόγια για το παιχνίδι,πρώτα για το online κάτι, ρε παιδια στο προ 09 είχε κενό το room του άλλου και εβλέπες και έμπαινες στο room του για να παίξεις, τωρα απο πού φένετε οτι το room που έχει φτιαξει ο αλλος ειναι κενο για να μπεις σε αυτο να παιξεις? το μενού στο online το έχουν κάνει μπάχαλο, πχ θες να δείς τα στατιστικά σου πχ πόσο ηρθες στο σκορ πριν 2 αγώνες και με ποιον επεζες, πρεπει να βγεις απο όλα room , και να μπεις στο μενου του σερβερ για να το δεις, και μετάαντε παλι να ξαναμπεις και να επιλέξεις γερμαν1 γερμαν 2 και παει λέγοντας,μεγάλη μαμακια αυτο,πριν είχαν μαζι το φόρτομα του παιχνιδιου απο τα save σου, τώρα αλλα ντι αλλον.Το μενου το εχουν μπερδέψει παρα πολυ. Τωρα στο παιχνίδι, στο προ09 παταγα R1 R2 Και στην άμυνα αλλαζα κατευθηνση και μάρκαρα τον παικτη, τώρα για να πλησιάσεις τον παικτη είναι πολυ δύσκολο, κατα τα αλλα κινηση 380μοιρων ηθελαν οι απαραδεκτοι, το ίδιο και όταν εχω την μπάλα εγω, δεν μπορω νααφησω την μπάλα κατα την πορεια όπως εκανα στο 09 α βγω απο την πορεία της και να την παρω ποιο κάτω, ή γίνετε αυτό και δεν ξέρω εγω πως γίνετε με ποιά κουμπιά.Ο τερματοφύλακας τώρα, αν ερθει ο επιθετικός από πλάγια και σου σκασει μιά τρίπλα κολαει στην γωνία ο τερματοφυλακας και τρως το γκολ,απαράδεκτο αυτο..δεν ξεραν να έχουν ανεξαρτητο στις κινησεις τον τερματοφύλακα? απο πλάγια κατεβαίνουν τα χαφ, εε δε μαρκάρονται με τίποτα, κατεβαίνουν ανενοχλητα.Τα πέναλντι πως τα ριχνεις να παει γωνια κάτω? μετα τα κόρνερ πανε πολυ σιγα,ενώ τα φάουλ βελτιώθηκαν λίγο μπορω να πω. Στο pro 09 ρισιμοποιούσα τα βελάκια στην επιθεση για την αναπτυξη των παικτων, τωρα τα κατηργησαν? δεν υπάρχουν ή δε τα βρίσκω εγω..μεγαλη μαμακια αν τα κατηργησαν πάντος. Mε αυτές τις κάρτες τί γινετε, πως τα ρυθμίζετε ρε παιδια, την υποστηριξη του παικτη και την πυκνότητα τα βάζετε σε μεγαλο ποσοστο? Μετά χρησιμοποιητε και τα συστηματα πίεση και μαζικη επίθεση κλπ?
alexis333 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ψιλομετανιωσα που το πηρα. Ρε παιδια τι ειναι τουτο το πραμα με το lag ( αν το λεω καλα ) Στα περισσοτερα ματς κολαει συνεχεια στο πρωτο ημιχρονο. Δε μπορεις να παιξεις. Μου χει σπασει τα νευρα. Εχω 2mbps συνδεση αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Υπαρχει κανας τροπος να το φτιαξω ??
fearwhatnow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ψιλομετανιωσα που το πηρα.Ρε παιδια τι ειναι τουτο το πραμα με το lag ( αν το λεω καλα ) Στα περισσοτερα ματς κολαει συνεχεια στο πρωτο ημιχρονο. Δε μπορεις να παιξεις. Μου χει σπασει τα νευρα. Εχω 2mbps συνδεση αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Υπαρχει κανας τροπος να το φτιαξω ?? Ειναι χαμηλη η συνδεση σου.Θες τουλαχιστον 6-7mbps καθαρα για να μην lagαρει καθολου.
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ειναι χαμηλη η συνδεση σου.Θες τουλαχιστον 6-7mbps καθαρα για να μην lagαρει καθολου. Είσαι σίγουρος γι αυτό; Είναι δηλαδή θέμα bandwidth κι όχι λόγω μεγάλου ping (ή latency όπως λέγεται τέλος πάντων); Ρωτάω επειδή όταν είχα 2Mbps σύνδεση έπαιζα αρκετά καλύτερα (με ό,τι online ασχολούμουν τότε) από τώρα που χω 24άρα. Προφανώς είχα χαμηλότερο ping.
alexis333 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ειναι χαμηλη η συνδεση σου.Θες τουλαχιστον 6-7mbps καθαρα για να μην lagαρει καθολου. Are you sure ?? Το λεω γιατι μετα απο καποιο σημειο και μετα απο πολλα λεπτα φτιαχνει καπως η κατασταση και παιζω καπως κανονικα θα ελεγα χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Στην αρχη αντιμετοπιζω πολλες φορες το προβλημα.
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ψιλομετανιωσα που το πηρα.Ρε παιδια τι ειναι τουτο το πραμα με το lag ( αν το λεω καλα ) Στα περισσοτερα ματς κολαει συνεχεια στο πρωτο ημιχρονο. Δε μπορεις να παιξεις. Μου χει σπασει τα νευρα. Εχω 2mbps συνδεση αν παιζει καποιο ρολο αυτο. Υπαρχει κανας τροπος να το φτιαξω ?? εχεις δίκιο φίλε, με το που ξεκινας απο την σεντρα να κάνεις πασα και ξεκίνας κολάει,και μετά στρώνει. μετά το άλλο, φορτωνω ενα προφιλ ομάδας και ένα σχήμα με μια ομαδα-ιντερ.. το μεταφορτωνω για να το έχω έτοιμο στο ονλινε και βλεπω οτι οι παικτες δεν ειναι στις θέσεις οπως τους ειχα βάλει apo to EDIT Της συνθεσης που έκανα.Το σχημα παραμένει σωστο αλλα η σύνθεση της ομάδος λάθος, που οφείλετε αυτο. και με τις κάρτες σε τι ποσοστα βάζετε τα συστηματα, μεχρι τώρα εχω φάει 15 ητες και μια ισοπαλια στο ονλινε, στα αυτια,... και ξέρω προ
fearwhatnow Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ισως ο,τι καλυτερο και χρησιμο εχει βγει ποτε για προ(μαζι με kitserver).Teams Manager για να προσθετει οποιος θελει νεες ομαδες στις υπαρχουσες. http://downloads.moddingway.com/file/1070.html
vaiaserres Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 παιδια πως κανω μεταγραφες στο ΜΛ. Πως επιλεγω το ποσο που θελω να δωσω σε εναν παιχτη για να ερθει. Π.Χ εχω Μπαρτσα και θελω τον ΕΣΣΙΕΝ αλλα ενω τα εχω παρει ολα μα ολα δεν λεει να ερθει γιατι;;;;;Τι να κανω;;;Και εκει που λεει στις ρυθμισεις[αναθεση στον σκαουτερ ή το αλλο επιλεγο]..δεν ξερω!!!!!!και πως ριθμιζω το ποσό;;;;
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 τα βελακια κινησεων χαθηκαν παιδια δεν υπαρχουν? δηλαδη στο προ 2009 πηγαινες edit ομαδας atack kai μετα εβαζες τα βελακια, τωρα τι σκατα γινετε με τις κολοκαρτες, δεν υπαρχουν βελακια? ζρησιμοποιητε πηκνότητα -εναλαγη πακτων - επιθεση απο αντιθετη πλευρα κλπ? και σε τι ποσοστατα βάζετε, στην αμηνα υποστηριξη παικτη σε τι ποσοστο το βάζετε?
vaiaserres Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τεληκα παιδια ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;;
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έχει κανείς ιδέα πώς/αν μπορεί να γίνει τουρνουά στο PES2010 με τους παρακάτω όρους; - Δύο άτομα, αντίπαλοι - 10 ομάδες (ή όσες να ναι αλλά ζυγός αριθμός, μεγαλύτερος του 2) - Σε κάθε αγώνα, ο καθένας ελέγχει από μια ομάδα - Ο καθένας έχει πάντα συγκεκριμένο χειριστήριο ανεξαρτήτως έδρας/ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να βγεις στα settings για να κάνεις αλλαγές
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τεληκα παιδια ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;; Δεν νομιζω να επιλεγεις το ποσο.Την ολη δουλεια την κανει ο σκαουτερ.Δηλαδη λες στον σκαουτερ να ξεκινησει να τις επαφες με τον παιχτη.Αφου περασουν καποιες εβδομαδες στο ντοσιε του παιχτη μπορεις να δεις τι πιθανοτητες εχεις να τον αποκτησεις.Επειτα κανεις αιτημα μεταγραφης και την ολη δουλεια την κανει ο σκαουτερ.Τωρα τσεκαρε και τον μισθο που παιρνει ο σκαουτερ αν και η μπαρτσα νομιζει ακριβοπληρωνει τον σκαουτερ. Ολα αυτα τα λεω ετσι χωρις να ειμαι σιγουρος.Μπορει καποιος να με διορθωσει ετσι.
DjTvenz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα παιδια ! Hθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το online mode! Οι serverς για pc, ps3 και χbox ειναι διαφορετικοι ή μπορει να παιξει κ καποιος που εχει το pes10 στο pc με καποιον που μπαινει με ps3 ή xbox 360 ? ( Δυσκολο το βλεπω ) thanks
Meraklis56 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά,δώστε μια λύση σε έναν καινούργιο? εγκατέστησα το pro 2010(για να γράφω εδώ,τι άλλο μπορεί να χω εγκαταστήσει..).κάνω όλην την διαδικασία για να παίξω.ρυθμίζω ανάλυση: 1980x1080 16:9 και κρασάρει όταν πάει να μπεί full screen. σε ανάλυση 1920:1080 4:3 δεν κολλάει και μπαίνει κανονικά.περίφημα! έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει οταν πάω να βάλω 16:9?δοκίμασα το patch 1.02 αλλά ντεν, τίποτα! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2009 από Meraklis56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα