airmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ρε δεν είναι κανονικό ποδόσφαιρο.Παιχνίδι είναι.Με το Α πατημένο κλέβεις...Ε σε κοντρόλ επίθεση αν έχεις μάθει λίγο να μαρκάρεις δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στην άμυνα.Και στην επίθεση θα έχεις παίχτες ΠΑΝΤΟΥ.Δοκίμασε το και θα δεις. Ναι αλλά αν έχεις συνέχεια το Α πατημένο στην άμυνα για να μαρκάρεις παντού, οι παίχτες τα φτήνουν και στο δεύτερο ημίχρονο σέρνονται. Και οκ, κάνεις 3 αλλαγές, αλλα δεν αρκούν. Καταλήγω με 3-4 παίχτες πτώματα επειδή τρέχουν για να μαρκάρουν παντού. Και επιπλέον και πάλι και με τρέξιμο η άμυνα φαίνεται να μπάζει.
Cloud_7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ξεκλειδωμα του Superstar level για το παιχνιδι: http://downloads.moddingway.com/file/692.html Πως ακριβώς το εγκαθιστώ αυτό? Υπάρχει στον φάκελο ένα αρχείο .dll και μια εφαρμογή που μου λέει να φορτώσω το pes2010.option.bin, δε βρίσκω τέτοιο αρχείο όμως στον φάκελο της Konami.
airmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Με ξενέρωσε το σέντρα-κεφαλιά-γκόλ...Σε διπλό με φίλο και μάλιστα με τραγικές ομάδες μπήκανε 3/4. Σέντρα, κεφαλιά, γκόλ. Μου θύμισε εποχές fifa 98. Πολύ ευχάριστο στο pc... Παίξαμε εναλλάξ pc/κονσόλα και πραγματικά είναι χαοτικές οι διαφορές. Αυτό το σέντρα-κεφαλιά-γκόλ που λες εμένα γιατί δε δουλεύει? Έχω βγάλει 500 σέντρες και όλο παίρνει την κεφαλιά ο αμυντικός ή πάει στον τερματοφύλακα ή στο πουθενά και τη χάνω μετά. Τι κάνω λάθος; αυτό που κάνω είναι πατάω το Χ. Χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο timing? Για βοηθάτε ρε παιδιά οι έμπειροι.
nikos21aek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά αν έχεις συνέχεια το Α πατημένο στην άμυνα για να μαρκάρεις παντού, οι παίχτες τα φτήνουν και στο δεύτερο ημίχρονο σέρνονται. Και οκ, κάνεις 3 αλλαγές, αλλα δεν αρκούν. Καταλήγω με 3-4 παίχτες πτώματα επειδή τρέχουν για να μαρκάρουν παντού.Και επιπλέον και πάλι και με τρέξιμο η άμυνα φαίνεται να μπάζει. 45άλεπτα παίζεις; Το Α το πατάς μόνο όταν είσαι για να κλέψεις.Δεν το έχεις πατημένο όλη την ώρα.
VAssassin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά, ειδικά στο φετινό, πρέπει να μαρκάρεις και λίγο χώρο γιατί αν το πατάς συνέχεια και ορμάς στη μπάλα, ανοίγουν κάτι τρύπες ΝΑ και δεν τη γλιτώνεις.
nikos21aek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ναι είπα.Αν ξέρεις λίγο να μαρκάρεις.Αν κρατάς το Α πατημένο στα κουτουρού δεν κάνεις δουλειά.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Roster Editor κυκλοφορησε: http://www.moddingway.com/news/557.html Εχει και stats conversion απο football manager 2010 για πιο hardcore παιχνιδι.
Chaos3X Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κανένα option file που να διορθώνει τις μεταγραφές και τα ονόματα δεν έχει βγει ρε παιδιά???
larsson2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εχω ενα προβλημα..ενω μεχρι πριν 3 μερες επαιζα το παιχνιδι σε 1280χ1024 κατι εκανα και στα settings υπαρχει μονο το 1280χ720.... τι πρεπει να κανω? εχω καρτα μια nvidia geforce 9600 gt..
Inler Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια γιατι οταν κανεις ελευθερο ή καποιο φαουλ και κοιτας μπροστα τα προσωπα ολων των παιχτων φαινοναι αλλοιωμενα; Συμβαινει και σε αλλους; Τα γραφικα ειναι ολα στο full.
VAssassin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εχω ενα προβλημα..ενω μεχρι πριν 3 μερες επαιζα το παιχνιδι σε 1280χ1024 κατι εκανα και στα settings υπαρχει μονο το 1280χ720....τι πρεπει να κανω? εχω καρτα μια nvidia geforce 9600 gt.. Βάλε kitserver και ρύθμισε την ανάλυση απ' το config.exe Ρε παιδια γιατι οταν κανεις ελευθερο ή καποιο φαουλ και κοιτας μπροστα τα προσωπα ολων των παιχτων φαινοναι αλλοιωμενα; Συμβαινει και σε αλλους; Τα γραφικα ειναι ολα στο full. Kitserver κι εσύ, με το lodmixer αλλάζει αυτό που λες
Inler Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τον εχω κανονικα τον kitserver....Tι εννοεις αλλαζει με το lodmixer.dll.
explorer21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τον εχω κανονικα τον kitserver....Tι εννοεις αλλαζει με το lodmixer.dll. Κατέβασε αυτό και μετά ακολούθα τις οδηγίες εδώ ή γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις και θα δείς διαφορά.
moldovan20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ξερει κανεις αν μπορεις να πεξεις online αν δεν εχεις αυθεντικο το game?
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ξερει κανεις αν μπορεις να πεξεις online αν δεν εχεις αυθεντικο το game? Δεν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα