Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα το αλλάξω σήμερα και αν συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα θα αλλάξω λειτουργικό..

Σιγουρα δεν φταιει το λειτουργικο, και προβλημα να μην ειχες ειναι σπαστικο βαλε βγαλε dvd για να παιξεις παιχνιδι, no cd και ξεμπερδευεις, δεν δημιουργει κανενα προβλημα.

Κανε κανενα scan μηπως εχεις κανα ιο, περιεργο προβλημα

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κάνει κάτι περίεργες καμπύλες γραμμές στις γωνίες της οθόνης κατά τη διάρκεια του αγώνα,μήπως ξέρετε τί παίζει;;;

Δημοσ.

Θα μπορούσε να ήταν παιχνιδάρα αλλά ώρες ώρες χαντακώνεται από το ανύπαρκτο collision system, τα σκαλώματα του AI και τη διαχείριση των animations. Για παράδειγμα, κάποιες φορές πας να διώξεις τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και αντί να τη διώξει όπως όπως, παίρνει ένα στυλ λες και είναι ο Τσιάρτας που ετοιμάζεται να βγάλει τη μεγάλη μπαλιά και τραβάει το πόδι πίσω. Ε, μέχρι να το κάνει όλο αυτό του την έχει πάρει το φορ και έχει βάλει γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με patches για αυτά τα θέματα...

Ακόμα κι έτσι βέβαια το παιχνίδι μετράει, ειδικά στο player vs player όπου αν παίζουν δύο που ξέρουν τι τους γίνεται, αφήνει ωραία αίσθηση με σφιχτά ματσάκια.

ΥΓ. Η Real είναι ελεεινά υπερφυσική :P

Δημοσ.
Θα μπορούσε να ήταν παιχνιδάρα αλλά ώρες ώρες χαντακώνεται από το ανύπαρκτο collision system, τα σκαλώματα του AI και τη διαχείριση των animations. Για παράδειγμα, κάποιες φορές πας να διώξεις τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και αντί να τη διώξει όπως όπως, παίρνει ένα στυλ λες και είναι ο Τσιάρτας που ετοιμάζεται να βγάλει τη μεγάλη μπαλιά και τραβάει το πόδι πίσω. Ε, μέχρι να το κάνει όλο αυτό του την έχει πάρει το φορ και έχει βάλει γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με patches για αυτά τα θέματα...

Ακόμα κι έτσι βέβαια το παιχνίδι μετράει, ειδικά στο player vs player όπου αν παίζουν δύο που ξέρουν τι τους γίνεται, αφήνει ωραία αίσθηση με σφιχτά ματσάκια.

ΥΓ. Η Real είναι ελεεινά υπερφυσική :P

Με ποια κουμπια προσπαθεις να διωξεις την μπαλα απο περιοχη?Μαλλον κανεις το κλασικο λαθος με το ενα κουμπι πανω στον πανικο σου να διωξεις. ;)

Δημοσ.

Όποιος φίλος θελει να συμμετέχει στην "Community " μου ας στείλει ενα μήνυμα-προσκληση φιλιας στον PS Network Λογαρισμο μου. stefanos_79 είναι η ταυτότητά μου.προτιμώ να παίζω με Έλληνες- φίλους και οχι στην τυχη

Δημοσ.

Παιδιά γνώμη μου είναι ότι φέτος το παραέκαναν...δεν μ'αρεσε καθολου το παιχνίδι..αγαπητή konami μολις έχασες έναν fan...fifa σου έρχομαι!και εσένα xbox! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει το option file (που αναφέρθηκε λίγες σελίδες πριν) για τα ονόματα των ομάδων ταυτόχρονα με ένα patch που βγήκε για τις φανέλες,γιατί σε εμένα όταν βάζω το ένα χάνεται το άλλο...

edit:Τελικά αλλάζοντας την γλώσσα σε αγγλικά δουλεύει μια χαρά...

Επεξ/σία από explorer21
Δημοσ.

Είναι διαφορετικό στην λογική της επίθεσης, δεν παίρνεις έναν παίχτη από άμυνα να βάλει γκολ αλλά έχει πολλά λάθη!

Άρχισα master league με τον ΠΑΟ και ο Σισσε 1/3 έξω από την περιοχή τα καρφώνει!Οι τερματοφύλακες τπτ το ιδιαίτερο,

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...