john2gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Βγάλε την "παράλειψη καρέ" (frame skipping στα Αγγλικά)
metalmike Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια Το συστημα μου ειναι το εξης: AMD Athlon 64 X2 4400+ Nvidia Geforce 8800GTX 2gb RAM Windows XP Pro ειναι λογικό που μου κανει μικρα κολληματακια (λαγκαρισμα ή οπως αλλιως θελετε) με τικαρισμενο μονο το vsync απο τις επιλογες, αναλυση 22ρας 1680x1050 8:5 (με επιλογη 16:9 και τικαρισμενο το LB) και ποιοτητα high; Eυχαριστω, Μιχαλης
koumos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα πας απο το Catalyst Control Center στα program specific settings και θα βρεις το pes2010.exe Και θα βρεις τη ρυθμιση vsync και θα την κανεις manually on. Να ρωτησω αλλο εγω..την αναλυση πως την αλλαξατε σε 1920? patchaki?
nikos21aek Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Για δοκίμασε το και αυτό.Εμένα πάντως το έβαλα στα 60Hertz και έπαιξε άψογα.
PaPpaS_gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παιδες αυτο με τα 59Hz στα 7 ειναι bug των drivers και των 7 μαζι... Το ειχα κι εγω και αναγκαστηκα να γυρισω στους πρωτους πρωτους drivers. Στους τελευταιους της ΑΤΙ φτιαχτηκε νομιζω αυτο αρκει να πας και στο control panel των windows και στων Catalyst και να το αλλαξεις... Οσον αφορα το παιχνιδι αυτο καθε αυτο , μετα απο 11 χρονια φαν του pro ηρθε η στιγμη να το σταματησω ... Ειναι απαραδεκτοι πια . Εχουν ενα φοβερο προιον και κανουν οτι ειναι δυνατο να το καταστρεψουν. Εδω και χρονια κοροιδευα το FIFA και το πηρα στο X360 και τα ειδα ολα κωλλυωμενα. Τελος για μενα το Pro μεχρι να παρουν αποφαση οτι δεν πρεπει να βγαζουν απο την μυγα ξυγκι και να στρωσουν τον κωλο τους και να δουλεψουν λιγακι. Φαντασου οτι ο μονος αντιπαλος του στο PC ειναι επιεικα ΑΠΑΡΑΔΕKΤΟΣ (ναι για το FIFA μιλαω, επρεπε να ντρεπονται με αυτο που εβγαλαν) και παλι χαλια φαινεται το Pro. Τι να πω , ειμαι απογοητευμενος... Παλι καλα που εχω και το Xbox...
chill Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα πας απο το Catalyst Control Center στα program specific settings και θα βρεις το pes2010.exeΚαι θα βρεις τη ρυθμιση vsync και θα την κανεις manually on. Να ρωτησω αλλο εγω..την αναλυση πως την αλλαξατε σε 1920? patchaki? Που ακριβώς είναι το program specific settings γιατί δεν το βρίσκω ?
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τα μενου ειναι λιγο δυσχρηστα ? Τα γραφικα πολυ καλα αν και στο φωτισμο στις ακρες του γηπεδου αλλαζει ολο το χρωμα (γιατι?) Το online αρχισε? Πως κανουμε registration ? Δε νομιζω οτι αξιζει να παιζει κανεις τωρα πια με αντιπαλο το pc Αν δεν παιζει καλα το online θα πεταχτει
konandrio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια Το συστημα μου ειναι το εξης: AMD Athlon 64 X2 4400+ Nvidia Geforce 8800GTX 2gb RAM Windows XP Pro ειναι λογικό που μου κανει μικρα κολληματακια (λαγκαρισμα ή οπως αλλιως θελετε) με τικαρισμενο μονο το vsync απο τις επιλογες, αναλυση 22ρας 1680x1050 8:5 (με επιλογη 16:9 και τικαρισμενο το LB) και ποιοτητα high; Eυχαριστω, Μιχαλης Δεν ειναι λογικο φιλε μου, το ιδιο κανει και σε μ ενα, και δεν μπορω να βρω λυση, αν βρεις κατι γραψε μηπως δουμε ασπρη μερα.
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια θα τρελαθω και στο pes 2009 alla kai sto pes 2010 με πεταει εξω οταν παω στο εντιντ να αλαξω τιν συνθεση της ομαδας κτλ.τι κανω στραβα και μου το κανει αυτο?α!!! γιατι δεν δουλευει η κοφτη ντριπλα (σουτ+πασα)? amd 9750 quad core 2.4 8600gt 4gb ram (αλλα τα χπ λενε 3)
koumos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Που ακριβώς είναι το program specific settings γιατί δεν το βρίσκω ? Ακριβως δεν ξερω γιατι εχω nvidia αυτο τον καιρο. Αλλα πρεπει να υπαρχει σιγουρα...Εδω θα μπορουσε να βοηθησει καποιος που εχει ΑΤΙ..
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Στο PES6 με τα R1 R2 R3 R4 εκανε εξυπνες και αποτελεσματικες ντριμπλες Στο PES 2009 και στο 2010 τωρα εχουν εξαφανιστει και κανει κατι ασχετες πασες Τι γινεται?
fearwhatnow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Στο PES6 με τα R1 R2 R3 R4 εκανε εξυπνες και αποτελεσματικες ντριμπλες Στο PES 2009 και στο 2010 τωρα εχουν εξαφανιστει και κανει κατι ασχετες πασες Τι γινεται? Ευτυχως εχουν εξαφανιστει και εχει manual passing/crossing.Τερμα οι ντριμπλες.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και ειναι καλο αυτο? Και βεβαια ειναι καλο.Ειχα βαρεθει τοσα χρονια να παιρνει ο αλλος την μπαλα απο την αμυνα και με ντριμπλες να περναει ολη την ομαδα.Τερμα γενικα σε αυτο το προ οι ντριμπλες και ευτυχως που η ΚΟΝΑΜΙ μας ακουσε και στην δευτερη ντριμπλα ψαχνεις το πορτοφολι σου και αρπαζεις και μια ωραια αντεπιθεση και το γκολακι μαζι.
polonos1313 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικά το demo για μένα ήταν 10 φορές καλύτερο.Ήταν πολύ πιο δύσκολο να σκοράρεις (για το διπλό μιλάω).Σε 15λεπτα πάντα τελείωνε το ματσ 1-1,2-1 αντε 3-1.Σήμερα με το που παίξαμε το κανονικό πάλι εκδηλώθηκε...είπα και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα