alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Άμα είναι να μην το φτιάξουν καλύτερα να κάνουμε φάουλ μέσα στην περιοχή παρά έξω από αυτήν! Χαχαχα !!!Θα συμφωνησω. Καλα ρε σεις πορωμενοι ακομα το demo παιζετε ??? Εγω επαιξα καμποσες φορες απλα να δω τι παιζει και πηγα παλι στο 09.
pagratios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χαχαχα !!!Θα συμφωνησω. Καλα ρε σεις πορωμενοι ακομα το demo παιζετε ??? Εγω επαιξα καμποσες φορες απλα να δω τι παιζει και πηγα παλι στο 09. Και εγώ το 09 παίζω αλλά που και που βάζω να παίξω 2-3 παιχνίδια μπας και το συνηθίσω αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο και οι παίχτες δυσκοίλιοι!
Constant1ne Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό. Ίσα ίσα στο 2009 οι κινήσεις ήταν πολύ απότομες και υπερβολικές. Δε με ενδιαφέρει να μοιάζει στο χειρισμό με τα προηγούμενα, αυτό που θέλω είναι να μοιάζει όσο το περισσότερο γίνεται με ποδόσφαιρο και για την ώρα με πείθει.
pagratios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ τραβηγμένο!Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μπορούν να περιστρέφονται λίγο πιο γρήγορα γιατί μου φαίνονται σαν μεθυσμένοι!Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι σε κάνει να ασχοληθείς παραπάνω για να γίνεις πολύ καλός
polonos1313 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Επαιξα το demo και έχω να πω οτι είναι πολύ καλύτερο από το 2009.Επιτέλους το κάνανε δύσκολο. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το θέμα τις προωθημένης που βγάζεις μπαλιά στον επιθετικό και αυτός κατα κάποιο τρόπο πηγαίνει παράλληλα με την μπάλα και δεν την ακουμπάει μέχρι να περάσει τον αμυντικο.Στα μείον θα προσθέσω και την περίεργη ανταπόκριση στην αλλαγή του παίχτη κατα την άμυνα. Πατάς το κουμπί να αλλάξεις παίχτη και αυτό ή αργει να ανταποκριθεί είτε δεν αλλάζει καθόλου.Τέλος κάνανε κάποια π@π@ρι@ με τα πέναλντι και δεν μπαίνουν εύκολα.Στο κέντρο ούτε συρτό δεν πάει...
pagratios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 (...)Τέλος κάνανε κάποια π@π@ρι@ με τα πέναλντι και δεν μπαίνουν εύκολα.Στο κέντρο ούτε συρτό δεν πάει... Βασικά πρέπει να είναι πρόβλημα στο demo το οποίο φαντάζομαι πως θα το διορθώσουν στην βασική έκδοση! Να βαράς στο κέντρο
xristosthrilos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Θα κυκλοφορήσει 23 Οκτωβρίου 2009. Αργεί να έρθει στη Ελλάδα ή έρχεται με την κυκλοφορία του;
alexis333 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Για κατσε λιγο καλα και ασε τους θειους στην ακρη... Πρεπει να παιξεις και online καποια στιγμη και ο θειος δεν το επιτρεπει
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το online τελειωσε στο 6 Αλλα ευτυχως συνεχιζεται http://www.pes6j.net/news/PES-2010-the-future-of-PES/147
griper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω ένα laptop το οποίο να σηκώνει άνετα και για τα επόμενα χρόνια(όσο μπορεί να προβλεφθεί) το PES. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι nVidia κάρτες γραφικών και θέλω τη βοήθεια σας σε κάποιες απορίες που έχω. Είδα ότι το PES 2010 θέλει GeForce 7900 ή μεγαλύτερη αλλά σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν ότι αυτό σημαίνει για παράδειγμα: ότι οι κάρτες που είναι μεγαλύτερες της GeForce 7900 είναι π.χ. 8900, 9900(νομίζω δεν υπάρχει) και όχι οι 8600,8800,9200,9300,9600. Δηλαδή μου είπε ότι ουσιαστικά τα 3 τελευταία ψηφία πρέπει να είναι τα ίδια ή ανώτερα. Αυτό τι σημαίνει όμως; Αφού το PES 2010 θέλει GeForce 7900 και πάνω, θέλει ή 8900 ή τι; Ας πούμε η 9600 ή η 9700 θα δουλεύουν; Αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει...γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους πωλητές.
pagratios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Το online τελειωσε στο 6 Αλλα ευτυχως συνεχιζεται http://www.pes6j.net/news/PES-2010-the-future-of-PES/147 Εκτός από το install στο pes6j κάνεις και τα patch?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα