caveneo Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Χαχα. Πολύ κόλλημα γιατί θα πάω Μενίδι. Για τον απλούστατο λόγο ότι δουλεύω και δεν ξέρω αν θα είμαι σπίτι όταν τα φέρουν. Για αυτό με την ησυχία μου, δεν έχει και κίνηση Σάββατο, πάω και τα τσιμπάω. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αν και πολύ κόλημα με το overclock αν και προανέφερα ότι δεν ασχολούμαι με overclock. Φίλε SilverCloak θα κοιτάξω τις μνήμες που είπες. Ευχαριστώ όλους.
Nikosgiann Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 sorry για το off-topic,ΑΛΛΑ λεγεται Αχαρναι και οχι Μενιδι.
caveneo Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τελικά πήγα σήμερα και πήρα αυτά που είπε. Το μόνο που άλλαξα είναι οι μνήμες, έβαλα αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554742
SilverCloak Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τελικά πήγα σήμερα και πήρα αυτά που είπε. Το μόνο που άλλαξα είναι οι μνήμες, έβαλα αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554742 Αυτό που είπε ποιος; Με γεια όπως και να έχει πάντως, αν και εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τη μνήμη δεν πρέπει να την τσιγκουνεύεσαι αυτή την εποχή!
caveneo Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Λάθος αυτά που είπα ήθελα να γράψω. Sorry που αργώ να απαντήσω. Αλλά περιμένω από τη Forthnet να μου βάλει τη γραμμή και δεν έχω νετ. Το μηχάνημα πάντως πάει μια χαρά. Αλλά παρατήρησα ότι τις μνήμες τις χρονίζει στα 800 όταν το έχω στο Auto και όχι στα 1066, ξέρει κανείς για ποιο λόγο.
Nikosgiann Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 οι μνημες ειναι στα 800 απο default.Για να τις πας εκει που ειναι κανονικα ,πρεπει να τις αλλαξεις απο το BIOS
caveneo Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω αφού οι μνήμες είναι 1066, γιατί δεν το βάζει μόνο του όπως πρέπει και πρέπει να το κάνω εγώ; Είναι λες και κάνεις overclocking.
pcpanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλα αυτα που γραφεις φιλε αλλα βαλε λιγο παραπανω μνημη
caveneo Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Φίλε μου δεν βλέπω κάποιο λόγο για να βάλω περισσότερη μνήμη!
SilverCloak Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Απλά επειδή το κόστος της μνήμης έχει πιάσει πάτο, είναι εν γένει αδιανόητο να μην βάζεις όσο πάει (4 GB βασικά για dual channel, εκτός και αν θέλεις να περάσεις σε 64-bit ή σε linux), ασχέτως αν σου χρειάζονται τώρα. Τα λειτουργικά και ειδικά τα Microsoft είναι αδηφάγα. (Τώρα σε Windows 7-64 bit built 7068, έχω ανοικτά firefox με 10 tabs, μtorrent, 1 acrobat reader που διαβάζω το manual της μητρικής σου και έναν windows explorer και η δεσμευμευμενη μνήμη μου είναι 2,2 GB!) Όσο για την ταχύτητα, γιατί δεν την βάζεις με το χέρι; Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται, καθότι δεν είμαι πια ενημερωμένος. Στον καιρό μου πάντως, η ταχύτητα της μνήμης είχε να κάνει με το FSB και αν είχες πιο γρήγορη, έπρεπε να πειράξει τον διαίρετη του clock κατάλληλα. Δεν ξέρω αν αυτά έχουν καμία σχέση με το παρόν! Ωραίο το board σου! Όλα τα πειράζεις από το BIOS.
caveneo Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Aν βάλω 4 τα windows δεν θα την αναγνωρίζουν.έτσι δεν είναι;θέλει 64 bit.αργότερα μπορεί.αλλά τώρα Να βάλω θα είναι τζάμπα.
SilverCloak Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Λάθος. Τα 32-bit λειτουργικά, αναγνωρίζουν μέχρι 2^32 bytes, δηλαδή ακριβώς 4 GB. Βάλε και αυτά που κρατάει το λειτουργικό για πλείστα όσα, σου μένουν 3 κόμμα κάτι GB. Αρά τσάμπα δεν είναι και αντίθετα παίρνεις όσα μπορεί να σου δώσει αυτή η αρχιτεκτονική.
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Λάθος. Τα 32-bit λειτουργικά, αναγνωρίζουν μέχρι 2^32 bytes, δηλαδή ακριβώς 4 GB. Βάλε και αυτά που κρατάει το λειτουργικό για πλείστα όσα, σου μένουν 3 κόμμα κάτι GB. Αρά τσάμπα δεν είναι και αντίθετα παίρνεις όσα μπορεί να σου δώσει αυτή η αρχιτεκτονική. γιατι εχω την εντυπωσει οτι στα 32βιτ windows xp τα 4gb τα βλεπει 3.2gb και οχι 4gb οπως λες? εαν καταλαβα σωστα
SilverCloak Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ένα τμήμα του memory mapping είναι reserved από το λειτουργικό. Γι αυτό "βλέπουν" ~3,2 GB για τον χρήστη. Χωρίς να κόβω το λαιμό μου, το λειτουργικό χρησιμοποιεί την μη διαθέσιμη στο χρήστη μνήμη "κρυφά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.