manospower Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Παιδιά επειδή είμαι πρωτάρης και άσχετος με το όλο λειτουργικό, θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται όταν γράφω ελληνικά σε κάποιο κείμενο να μου επισημαίνει τις ανορθόγραφες λέξεις όπως γίνεται και με το word στα windows που σου τις υπογραμμίζει με μια κόκκινη γραμμή. Αν είναι κάποιο πρόγραμμα που θα πρέπει να κατεβάσω παρακαλώ πείτε μου και πως θα πρέπει να το εγκαταστήσω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Υπάρχει το coco aspell και κατεβάζεις και το ελληνικό πακέτο ftp://ftp.gnu.org/gnu/aspell/dict Το κάνεις εγκατάσταση και πετάς το πακέτο στο φάκελο /Library/Application Support/cocoAspell. Στη συνέχεια ανοίγεις από το System Preferences το “Spelling” και επιλέγεις Greek. Για να το ενεργοποιήσεις γράψε κάπου κάτι και πατά δεξί κλικ και Spelling And Grammar -> Show Spelling And Grammar και επέλεξε Ελληνικά (Aspell). Ίσως χρειαστεί να κάνεις και restart για να δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manospower Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ευχαριτώ πολύ φίλε, θα το δοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.