Προς το περιεχόμενο

Security info req

daidalus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ και μερικές μέρες έμπαινα σε ένα ftp και κατέβαζα τραγούδια.Για μερικές μέρες δούλευε αλλά μετά ο μάγκας μάλλον δεν γούσταρε direct ftp και τέρμα το d/l.Αντί λοιπόν για direct ftp παρέχει ένα προγραμματάκι στη σελίδα του μέσω του οποίου συνδέεσαι στο ftp και κατεβάζεις τα τραγούδια που θές.Το πρόγραμμα αυτό είναι μάλλον ένα ftp client για το συγκεκριμένο όμως μόνο ftp.Δεν έχω βρεί άλλο τρόπο να μπαίνω μέσα (π.χ. μέσω κάποιων link σε τραγούδια).

Το ερώτημα μου είναι το εξής : Πώς ξέρω ότι με το προγραμματάκι που εγκαθιστώ δεν στέλνω (όταν το χρησιμοποιώ) κάποιες πληροφορίες για μένα οτιδήποτε και αν είναι αυτές.Τα Ad-aware,Norton Antivirus δεν έχουν βρεί κάτι πάντως.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που ελέγχεις τι πληροφορίες στέλνεις από τον υπολογιστή σου?Δεν είμαι γνώστης αλλά νομίζω οτι υπάρχουν τα λεγόμενα packet sniffers που υποθέτω ότι κάνουν κάτι τέτοιο.Ισχύει κάτι τέτοιο?Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

To programa auto dimiourgithike kirios gia na empodisoun to remote downloading oste ta alla sites na min kanoun apeuthias link se ena download xoris na vazoun to Credit tou site. Tetoia programmata iparxoun se polla site. Alla einai ok alla einai spyware. Einai diskolo na to katalaveis alla ok den nomizw na einai kai toso simantiko ama pernei kanena mikro stixio apo to PC sou (pou den nomizw).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...