Προς το περιεχόμενο

Sata Controller

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι εχθές είχα xp. Πάνω στην mobo είχα 4 σκληρούς και σε ένα sata controller 3 σκληρούς και 1 dvd.

Τα αναγνώριζε όλα κανονικά.

Έκανα format και πέρασα vista. Στο bios τους βρίσκει όλους κανονικά και λίγο πριν την boot screen μου εμφανίζει και αυτά που φοραει ο sata controller (δηλαδή 3 σκληροί και 1 dvd).

Μόλις όμως μπω στα vista ξεκινάνε τα προβλήματα :whistle:

Πάω στο my computer και βρίσκει ΜΟΝΟ τους σκληρούς που έχω στην mobo, αλλά βρίσκει και το dvd που έχω στον controller. ΔΕΝ βρίσκει κανένα σκληρό από τον controller.

Μπήκα στο device manager και είδα πως έχεις βρει κανονικά το controller, και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του βλέπω πως γράφει αναλυτικά τι έχει στο κάθε channel. Δηλαδή γράφει πως στο ch 01 έχω σκληρό 320 Gb , στο ch 02 σκληρό 500 Gb κτλ.

Τι μπορεί να φταίει και δεν μου τους εμφανίζει?

Υ.Γ. Πήγα και στη διαχείρηση δίσκων αλλά ούτε εκεί τους εμφανίζει.

Δημοσ.

Τελικά μέσα από την διαχείρηση δίσκων έκανα μετατροπή από δυναμικό σε βασικό και μετά με το acronis έκανα επαναφορά διαμερίσματος και μέσα σε λίγα λεπτά οι δίσκοι ήταν βασικοί με όλα τα δεδομένα μέσα :)

Δημοσ.

...βεβαίως και το θέμα ήταν ότι λόγω αλλαγής λειτουργικού, οι πάνω στον SATA controller είχαν γίνει dynamic... (κι αν ρωτούσες περισσότερα θα σου έλεγα "τώρα, file recovery")

...Δεν ήξερα όμως αν/ότι μπροείς να τους "συνεφέρεις" από dynamic σε basic και πάλι...

...Πόσο μάλλον το ότι το έκανες με τη χρήση του Acronis ??!?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...