dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Λοιπόν η μητρική ειναι η: GIGABYTE G33M-S2 ΜΕ CHIPSET INTEL P35/G33/G31 ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ είναι η: GEFORCE 7600GS κατάφερα να το ανοίξω με πολλές προσπάθειες, πήγα στο bios έβαλα VGA και τίποτα χειρότερα τα πράγματα. Κάνω ξανα εγκατάσταση DRIVER κάρτας γραφικών και μητρικής update να δω μήπως γίνει κάτι. Κάρτα γραφικών δεν μπορώ να αλλάξω γιατί δεν έχω κάποια άλλη.
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Φουσκωμένους πυκνωτές?? what is this?? this is what this is Τι να κάνω?? Να το πάω σε τεχνικό έξω? ...άμα σε παίρνει (η χρέωση για την "εξέταση" θα είναι καμμιά 50αρα - εκτός κι αν δεν έχει τον Θεό του), ούτε να το ρωτάς : είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Κατά τ' άλλα, είμαι με τη μητρική (αλλά ψηφίζω δοκιμή άλλου τροφοδοτικού). κάτι σαν "είμαι αριστερός αλλά θα το ρίξω στο κέντρο"
dimitris212 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Χτες που είχα λίγο ελεύθερο χρόνο έκατσα να το ψάξω, κατάφερα να το ανοίξω και το έβαλα τελικά να δουλεύει με την onBoard VGA (κύρια κάρτα από bios) και έδειχναν όλα να πηγαίνουν καλά, θα το testaro και σήμερα να δούμε αν κάνει τα ίδια. Αν τυχόν και διορθώθηκε με την onBoard τότε: 1) Φταίει η κάρτα γραφικών?? (δηλαδή να πάω να πάρω κάποια άλλη?) 2) Μπορεί να φταίει η θύρα της μητρικής που πατάει η κάρτα? 3) Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό? 4) τι άλλη περίπτωση βλάβης μπορεί να έχουμε?
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αν με την onboard δε σου κάνει νούμερα για μερικές μέρες, εδώ είσαι ...και μάλλον είναι το 2) ..το οποίο μπορείς να το διαπιστώσεις είτε βάζοντας τη δική σου κάρτα σε αλλουνού μηχάνημα, ή άλλη κάρτα στο δικό σου 'Ολ' αυτά πριν αγοράσεις άλλη.
dimitris212 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Να σαι καλά φίλε μου, θα δω πως θα πάει για μερικές μερούλες και μετά θα κάνω αυτά που είπες να δούμε τι φταίει, πλησιάζουμε στο πρόβλημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.