dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 To pc μου δεν πάει καλα!!!!! Όποτε θέλει ανοίγει (η οθόνη). Λοιπόν, ανοίγω το pc, φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά η μονάδα αλλά δεν ανοίγει η οθόνη, αναγκάζομαι και του κλείνω το ρεύμα για να κλείσει, ανοίγει ίσως με την 3 ή 4 προσπάθεια ή και καθόλου. Έχω ελέγξει, 1) ιούς, spyware κτλ 2) έχω πάρει όλες τις αναβαθμίσεις από Microsoft 3) έχω κάνει update στην κάρτα γραφικών 4) έχω αλλάξει θύρα DVI έχει δύο 5) έχω αλλάξει βύσμα DVI Τι άλλο να κάνω??? Μήπως είναι θέμα Motherboard??
million_voices Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 μαλλον η οθονη εχει προβλημα αλλα τσεκαρε και με μια αλλη vga
bxenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μπίπ κάνει; α) Δες για φουσκωμένους πυκνωτές στην μητρική. β) Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.
dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 η οθόνη δεν έχει πρόβλημα την έχω δοκιμάσει σε άλλο pc και δούλευε κανονικά και για σιγουριά την χρησιμοποιησα για 2 - 3 μέρες. Τι εννοείς Μπιπ, Μπιπ κάνει κανονικά όταν πατάω να ανοίξει το pc κάνει κανονικά. Φουσκωμένους πυκνωτές?? what is this??
million_voices Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 καλα αυτο με το τροφοδοτικο ειναι σαν την coca cola
dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τι εννοείς φίλος?? Τι να κάνω?? Να το πάω σε τεχνικό έξω?
bxenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τι εννοείς Μπιπ, Μπιπ κάνει κανονικά όταν πατάω να ανοίξει το pc κάνει κανονικά. όταν λες λειτουργεί κανονικά, αν πατήσεις στιγμιαία το power on, κάνει απο μόνο του τερματισμο; Αν ναι δεν κολάει πουθενά σαν μητρικη-μνήμη-τροφοδοτικό και ψάχνεις κάρτα γραφικών-οθόνη-drivers-ρυθμίσεις. Στο bios (πατώτας del ή f2) μπαίνει και έχεις οθόνη ή ούτε εκεί; Έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις με VGA (15ακιδο βύσμα); (με αντάπτορα απο το dvi)
ser_x Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Να τα ξαναπούμε μια φορά λες ότι δεν ανοίγει η οθόνη σου ενώ η μονάδα φαίνεται ότι λειτουργεί !! κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ ?? αν ναι έχεις ένδειξη λειτουργίας τις οθόνης μετά από αυτόν τον ήχο ?? πατώντας το del μπορείς να μπεις στο bios ?? σε περίπτωση που όλα αυτά γίνονται τότε μετά το μπιπ πάτα το F8 να μπεις σε safe mode εάν δεν < έχεις> και πάλη οθόνη έλεγξε για κάρτα γραφικών αντικατέστησε με κάποια παλιά υπάρχει περίπτωση να έχει <αρπαξει>εάν όμως σε safe mode λειτουργεί τότε άλλαξε τις ρυθμίσεις σου η και καλύτερα απεγκατάσταση τους driver τις κάρτας γραφικών και ενημέρωσε μας Φυσικά δεν γράφο και τίποτα το διαφορετικό από τους προλαλήσαντες
dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 bxenos: όταν πατήσω το power on και είναι αναμένη η μονάδα δεν κάνει τίποτα. Δίχνει ότι δουλεύει κανονικά, η οθόνη δεν ανοίγει. Δεν μπορώ (ίσως μπαίνει όμως) να μπω πουθενά ούτε bios ούτε safe mode και ο λόγος είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη οπότε δεν μπορώ να δω τίποτα ser_x: σαν να μην παίρνει ώρες ώρες ρεύμα φαίνεται. Δηλαδή το φωτάκι της οθόνης μένει αναμένο σαν να είναι σε αναμονή. Τους driver της κάρτας γραφικών τους ανανέωσα πριν 4 μερές μετά από 5 προσπάθειες που τον άνοιξα.
ser_x Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 bxenos: όταν πατήσω το power on και είναι αναμένη η μονάδα δεν κάνει τίποτα. Δίχνει ότι δουλεύει κανονικά, η οθόνη δεν ανοίγει. Δεν μπορώ (ίσως μπαίνει όμως) να μπω πουθενά ούτε bios ούτε safe mode και ο λόγος είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη οπότε δεν μπορώ να δω τίποτα ser_x: σαν να μην παίρνει ώρες ώρες ρεύμα φαίνεται. Δηλαδή το φωτάκι της οθόνης μένει αναμένο σαν να είναι σε αναμονή. Τους driver της κάρτας γραφικών τους ανανέωσα πριν 4 μερές μετά από 5 προσπάθειες που τον άνοιξα. Δεν κάνει τίποτα ούτε μπιπ ?? δεν έχεις απαντήσει!!! Υπάρχει εκδοχή οι driver να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά (κανονικά πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση τους νέους driver ) Από την στιγμή που δείχνει ότι είναι σε αναμονή η οθόνη υπάρχουν 3 εκδοχές α) τα έχει παίξει η κάρτα γραφικών β) να τα έχει παίξει η οθόνη γ) κομμένο καλώδιο vga ξεκίνα πρώτα από το καλώδιο (15
nukem111 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Eπισης, αν εχει υποδοχες για συνδεση με το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων βεβαιωσου οτι τις εχεις συνδεσει με τα καλωδιακια σωστα (το εχω συναντησει σε ενα πισι κι επαθα πλακα...)
dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Με το πάτημα του power on μετά από 2 με 3 sec κάνει ένα μπιπ όπως κάνουν όλα νομίζω. Η οθόνη είναι την έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc και ούτε με άλλη οθόνη ανοίγει τα ίδια κάνει. Οπότε α) και β) απορρίπτεται. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μητρική??? nukem111: έτσι ξαφνικά μετά από 2 χρόνια να το πάθει?? Δεν θα είχα και πιο πριν πρόβλημα??
ser_x Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γιατί απορρίπτεις την κάρτα γραφικών ?? (α) Η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ?? Μητρική δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια πιστεύω ότι εάν είχε πρόβλημα θα έκανε παραπάνω (μπιπ) από ένα Δώσε στοιχεία μητρικής Κοίτα και το παραπάνω που λέει ο φίλος
dimitris212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Sorry φίλε μου το β) να τα έχει παίξει η οθόνη, ήθελα να πω! Αν θυμάμαι καλά έχει και on board κάρτα γραφικών. Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω στοιχεία μητρικής, το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα την κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύ πάντως όλους σας και θα επανέλθω.
nukem111 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Συνδεσε την οθονη στην onboard vga, μηπως εχεις βαλει ρυθμιση του BIOS να δειχνει εικονα στην onboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.