Προς το περιεχόμενο

Άγνωστος Trojan

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Nod32 και το Ad-aware και όποτε βάζω usb μνήμη μου εμφανίζει ότι έχει ιό μετά από μια έρευνα βρήκα ένα φάκελο WINDOWS\system32\E78A48 με ένα exe αρχείο nbbrnxp.exe και ένα άλλο φάκελο στο system 32 DCCDFC Με ένα exe αρχείο 6A76D7.EXE. αφού τα αφαίρεσα ξαναεμφανίστηκαν καμία ιδέα κανείς ?

Δημοσ.

format θελω να πιστεβω γιατι και εγω κολισα ενα trojan και μαντεπσε που..στο userinit.exe εκανα ποσα scan αλλα τιποτα το kaspersky το διαγραφη αλλα αυτο σε καθε επανακινιση διμιουργητε.format.

Δημοσ.

Δες και το Lavasoft!

Format και linux για να ξεμπερδευεις μια και καλη απο τα trojan.

+ 1.000.000 !!! Με το KDE4 είναι και ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

Δημοσ.

Αν βάλουμε αυτά που λές Linux θα μπορούμε να εργαζώμαστε ακριβώς όπως στα windows? Με ενδιαφέρει το παραθυρικό και γραφικό περιβάλον. Γιατί σε σχολή πρίν κάνα 2 χρόνια ήτανε με επιφάνεια εργασίας αλλά όλα ήταν με unix γραμμή εντολών πράγμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου όπως και κανέναν πιστεύω.

Δημοσ.

Παιδιά για να διώξετε το Trojan να δοκιμάσετε πρώτα να κάνετε boot σε safe mode και μετά scan με ότι έχετε...!

Προσωπικά εμπιστεύομαι το Avast και το Ad-Aware.

Δημοσ.
Αν βάλουμε αυτά που λές Linux θα μπορούμε να εργαζώμαστε ακριβώς όπως στα windows? Με ενδιαφέρει το παραθυρικό και γραφικό περιβάλον. Γιατί σε σχολή πρίν κάνα 2 χρόνια ήτανε με επιφάνεια εργασίας αλλά όλα ήταν με unix γραμμή εντολών πράγμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου όπως και κανέναν πιστεύω.

1. Καταρχήν μπορείς να δοκιμάζεις ΤΟ Linux (π.χ. το Kubuntu) ΧΩΡΙΣ την εγκατάσταση!

Το κατεβάζεις από εδώ Kubuntu 8.10 desktop και γράφεις σε CD. Boot από CD και είσαι σε γραφικότατο περιβάλλον!!! ΜΗΝ κάνεις install άμα δεν διαβάζεις 5 πράγματα περι Linux...

2. Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης μέσα στα Windows με WUBI (Ubuntu installer for Windows)

3. Κανονική εγκατάσταση (ή dual boot ) !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...