Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα κατα την εκκίνηση

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά , προσπαθώ ναα φτιάξω ένα pc ενος φίλου κι το πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι κολάει στην οθόνη που γράφει windows xp pro κι δε μπαίνει ποτέ μέσα, τι να πτεει , μνήμες άλλαξα, καθάρισα τα πάντα μεσα (είχε ένα κάρο σκόνη) έβαλα το σκληρό στο δικό μου pc έκανε check disk το pc αυτόματα πρωτού φορτώσουν τα windows οκ το έβαλα στο άλλο pc πάλι , λειτούργεισε για καμια ώρα κι μετά μου το ξανακάνει, τι να παίζει? μητρική υποψιάζομαι...διοτι ο σκληρός φένεται οκ σύμφωνα με το hd sentinel pro μου γράφει (1 weak sector found) κι εχει 99% υγεία.

οποτε πάω να μπω στα windows με safe mode κάνει επανεκκίνηση.

Δημοσ.
Καρτα γραφικων.

Αν εβαλε τελευταια τπτ drivers να κανεις rollback απο safe mode.

Αν εχει παλιους, να τους κανει update.

εχει ενσωματομενη κάρτα γραφικών η μητρική, δεν εγινε κατι με drivers παντως, εννωω update κτλ, επισησ οταν παω να μπω σε safe mode κανει restart

Δημοσ.
εχει ενσωματομενη κάρτα γραφικών η μητρική, δεν εγινε κατι με drivers παντως, εννωω update κτλ, επισησ οταν παω να μπω σε safe mode κανει restart

Και σε safe mode κανει επανεκινηση?

Χμμμ...Χρησιμοποιησε μονο 1dimm μνημης, και αλλαζε το καθε φορα με αλλο dimmακι και προσπαθησε να μπεις σε safe mode. Αν καταφερεις να μπεις, ποσταρε για να δουμε αν χρειαζεσαι bios update ή αν εχει αλλο προβλημα...

Γραψε και την συνθεση του Η/Υ οταν ξαναποσταρεις.

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα,,,σε μενα ηταν μνημες......ειχα βεβαια 4 gb και κολαγε στην εκκινηση,μαλλον δυσκολευοταν να τα διαβαση

Δημοσ.

για να αποκλεισεις οτιδηποτε αλλο...δοκιμασε το σκληρο σε αλο μηχανιμα ή βαλε ενα αλλο σκληρο στο υπαρχον...

ειχα και εγω τετοιο προβλημα και τελικα κολαγε ο σκληρος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...