Προς το περιεχόμενο

σχετικά με windows server 2008

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλες γιορτες.

θα ηθελα να ρωτησω αν με τα windows server 2008 64 bit μπορω να τα χρησιμοποιω οπως ενα οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο,με την εννοια οτι ειμαι "οικιακος"χρηστης δε εχω καποιο server.απλα να παιζω παιχνιδια,σερφαρισμα και convert κανα βιντεακι απο utube τετοια πραγματα!ευχαριστω :)

Δημοσ.

μου δωσες μια ιδεα και το ψαξα λιγο..βρηκα ενα προγραμμα

Windows Server 2008 Workstation Converter version 1.0

τι λες κάνει δουλειά ή μπα??

Δημοσ.

Τσάμπα κόπος και χρόνος. Πέρασε τα Windows Vista x64 SP1 να κάνεις την δουλειά σου μιας και τα Server 2008 με τα Vista μοιράζονται κώδικα. Με λίγο tweaking στα services έχουνε ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με τα Server 2008.

Δημοσ.

δεν εχω βρε σκεφτομαι να βαλω!!! :)αλλα απ οτι βλεπω μαλλον τα σβηστα θα πρεπει να βαλω...βασικα επειδη στα xp64bit δε παιζει το gta IV ,...

• Moderators
Δημοσ.
δεν εχω βρε σκεφτομαι να βαλω!!! :)αλλα απ οτι βλεπω μαλλον τα σβηστα θα πρεπει να βαλω...βασικα επειδη στα xp64bit δε παιζει το gta IV ,...

Κ γω νομισα πως εχεις ηδη server και προσπαθεις να παιξεις.Τι τον θες τον εξτρα κοπο τοτε?;)

Δημοσ.

απλα μωρε τα ψευτογραφικα και τετοια δε τα πολυθελω γιαυτο..βασικα ηθελα να περιμενω τα windows 7 οταν βγουνε κανονικα,και να μενα με τα χρ , αλλα δε μπορω χωρις GTA IV :P

• Moderators
Δημοσ.

Aν εννοεις το aero κλπ των vista,μπορεις μια χαρα να βαλεις windows classic theme και εισαι μια χαρα.Πιο απλο απτο tweaking των server;)

Δημοσ.

φίλε συμφωνώ με τον φιλο grimpr , κρίμα τσάμπα resources και services . vista x64 και παίξε ότι αγαπάς ..δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για τη χρήση που το προορίζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...