geioannou Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 γιατι με το firefox δεν μπαινω σε ftp ? πληκτρολογο την διευθυνση του ftp και μολις μου ζητα κωδικο, τον δινω και μου λεει 530 Login authentication failed γιατι ? εννοειτε πως με τον explorer μπαινω κανονικα
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Να προτιμήσεις κάποιο ftp client για ftp συνδέσεις. Ένα δωρεάν είναι το FileZilla.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Και με τον ie συμβαινει αυτο σε πολλες ftp.
geioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 θελω να πω σε καποιο απλο χρηστη του ιντερνετ να μπει σε ενα ftp και να παρει καποια αρχεια οπου του εχω ανεβασει καπου. δεν θα ηθελα να το μπλεξω με προγραμματα client, εγκατασταση κλπ. το ξερω ειναι κατι πολυ απλο αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εξυπηρετει
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 θελω να πω σε καποιο απλο χρηστη του ιντερνετ να μπει σε ενα ftp και να παρει καποια αρχεια οπου του εχω ανεβασει καπου.δεν θα ηθελα να το μπλεξω με προγραμματα client, εγκατασταση κλπ. το ξερω ειναι κατι πολυ απλο αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εξυπηρετει Και γιατι δεν τα ανεβαζεις στο http://www.rapidshare.com και να του δωσεις το link να τα κατεβασει ?
geioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δεν εχω ασχολειθει ποτεμε αυτον τον τροπο. μετα ο αλλος πως θα βρει το αρχειο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 δεν εχω ασχολειθει ποτεμε αυτον τον τροπο.μετα ο αλλος πως θα βρει το αρχειο ? Παρα πολυ ευκολα...Οταν ολοκληρωθει το δικοα σου upload που θα εχεις συμπιεσει σε μορφη .rar θα σου δωσει ενα link. Του το δινεις με εμαιλ και παει και κατεβαζει οτι εχεις ανεβασει.Για τι μεγεθος μιλαμε ???
geioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εχω 2 αρχεια. το ενα ειναι 125 mb και το αλλο ειναι 130 mb. φου αυτος τα κατεβασει τα αρχεια τι γινονται ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 εχω 2 αρχεια.το ενα ειναι 125 mb και το αλλο ειναι 130 mb. φου αυτος τα κατεβασει τα αρχεια τι γινονται ? Τα συμπιεζεις ενα ενα με το winrar δημιουργουνται δυο αρχεια τυπου omoma1.rar και onoma2.rar . Τα ανεβαζεις στο rapidshare του δινεις τα δυο link που θα σου δωσειτου τα στελνεις και αυτος κατεβαζει δυο αρχεια με το ιδιο ονομα που εχεις δωσει εσυ. Τα αποσυμπιεζει με το winrar και ετοιμος.
geioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 σε ρωτησα κατι αλλο και δεν το καταλαβες. οταν αυτος τα κατεβασει, τα αρχεια τι γινονται. μενουν εκει ? μπαινω και τα κανω διαγραφη ?
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Κάνε μία δοκιμή upload ενός άσχετου αρχείου μικρού μεγέθους και θα δεις όλες τις επιλογές. Υπάρχουν αρκετές, ακόμη και για non-registered users. Δες π.χ. την οθόνη που μου έβγαλε αφού ολοκληρώθηκε το upload ενός αρχείου που μόλις ανέβασα: Σου δίνει download link (max 10 downloads), link για να διαγράψεις το αρχείο, δυνατότητα να στείλεις e-mail σε κάποιον(-ους) με το download link (και το delete link μαζί αν θες, για να το σβήσει ο ίδιος αφού το κατεβάσει) κλπ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 σε ρωτησα κατι αλλο και δεν το καταλαβες.οταν αυτος τα κατεβασει, τα αρχεια τι γινονται. μενουν εκει ? μπαινω και τα κανω διαγραφη ? Οταν σου δινει το link που τα ανεβασες σου δινει αλλο ενα αν θελεις να τα διαγραψεις.Αν δεν το κανεις εσυ μετα απο λιγο καιρο τα σβηνουν. Edit: Με προλαβε ο mod με διαφορα ...στηθους.
geioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ths παιδια.... και οχι τιποτε αλλο, αλλα ολα αυτα επειδη δεν παιζει ο mozila se ftp !!!!!!!!!!!
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δεν είναι τόσο ότι δεν παίζει ο Mozilla σε FTP. Εν γένει παίζει, αλλά μπορεί να φταίει ο συνδυασμός του με το συγκεκριμένο FTP server που χρησιμοποιείται. Δοκίμασε π.χ. να δώσεις απευθείας στην address bar διεύθυνση της μορφής ftp://username:[email protected], αντικαθιστώντας κατάλληλα. Επίσης, υπάρχουν Firefox add-ons όπως το FireFTP που πιθανόν να δώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, οι web browsers είναι ακατάλληλοι για σοβαρή δουλειά με FTP. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας εξειδικευμένος FTP client.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Σε κάθε περίπτωση, οι web browsers είναι ακατάλληλοι για σοβαρή δουλειά με FTP. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας εξειδικευμένος FTP client. Ετσι ακριβως...Και ο κλασικος ie εχει παρομοια προβληματα με ftp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.