BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν ανηγει κανεις κανα τοπικ για την μεταναστευση για να ειμαστε και σωστοι ? Δεν το αντεχω πια αυτο. Γυρναω απο την δουλεια και πρεπει να εχω στο μυαλο μου οτι στο τοπικ για την αστυνομια, μιλαμε για μεταναστες, στο τοπικ για τα νεα τεχνολογικα μεσα, μιλαμε για τον χριστιανισμο, στο τοπικ για τον χριστιανισμο, μιλαμε για τα νεα τεχνολογικα μεσα. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τι να κανουμε , αφου υπαρχουν ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν την διαφορα της μεταναστευσης απο την ΛΑΘΡΟμεταναστευση, πρεπει να τους το εξηγησουμε και μια και δυο και τρεις φορες.
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τι να κανουμε , αφου υπαρχουν ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν την διαφορα της μεταναστευσης απο την ΛΑΘΡΟμεταναστευση, πρεπει να τους το εξηγησουμε και μια και δυο και τρεις φορες. Όπως το είπες. Άνθρωποι.
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 δεν μπορω να πω κατι λογω ban οποτε μη το ζοριζεις
MiltoZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δεν ανηγει κανεις κανα τοπικ για την μεταναστευση για να ειμαστε και σωστοι ? Δεν το αντεχω πια αυτο. Γυρναω απο την δουλεια και πρεπει να εχω στο μυαλο μου οτι στο τοπικ για την αστυνομια, μιλαμε για μεταναστες, στο τοπικ για τα νεα τεχνολογικα μεσα, μιλαμε για τον χριστιανισμο, στο τοπικ για τον χριστιανισμο, μιλαμε για τα νεα τεχνολογικα μεσα. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο. Να άλλαζαν τους τίτλους οι μοντς?
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το τοπικ ΑΡΧΙΚΑ αναφεροταν στην επιθεση στους αστυνομικους. η λαθρομεταναστευση προεκυψε μετα. το σωστο ειναι να σπασει σε 2
-nick- Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Λιγα λογια για το Oi και το Ska. Ειναι μικρο το ποσοστο των φασιστοειδων μπαντων που δεν ειναι καν η εξαιρεση στο κανονα. Η ska (reggae/ska/dub) ειδικά, καμμία σχέση. εκτός αν μιλαμε για ska-punk που δεν το γούσταρα ποτέ. Στο θέμα μας, ναι, η υπερβολική λαθρομετανάστευση αδιαμφισβήτητα προκαλεί προβλήματα. Ακόμα και αν η ιδεολογία μας δεν μπορεί να το πολυχωνέψει, ισχύει. Δεν με νοιάζει αν λένε και κάτι παρόμοιο οι φασίστες κλπ, αλλά αν κάποιος λαθραίος πιάνεται για έγκλημα σοβαρότητας, το καλύτερο θα ήταν η απέλαση. Στα αρχίδια μου αν γενικά τείνω σε αναρχικές/ελευθεριακές φάσεις, σε αυτό το θέμα αυτή είναι η άποψη μου. Γενικά, παροχές, μέρη, σχολεία , μόρφωση κλπ, θα μπορούσαν να είναι λύσεις. Αλλά όλοι ξέρουμε πως λειτουργούσαν και λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί, τι χρειάζεται για να γίνουν καλύτεροι ίσως? αυτοργάνωση, αυτοδιαχειριζόμενα αμεσοδημοκρατικά κύτταρα,αποκέντρωση εξουσίας κλπ. Γενικά, δύσκολη η φάση για το ανθρώπινο γένος.
@@sos@@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Γιατί κανένας από τους ξενόφοβους δεν απαντάει σε αυτήν την ερώτηση ; Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν την ζωή τους ταγμένη στο τρίπτυχο : ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είναι καλοί χριστιανοί (που διδάσκει την αγάπη στον συνάνθρωπο , την αλληλοβοήθεια, την φιλανθρωπία , την αγαθοεργία ....) μισούν -χτυπάνε -προπηλακίζουν συνάνθρωπούς τους λαθρομετανάστες ή οικονομικούς μετανάστες ; Kαλός χριστιανός και ρατσιστής συμβαδίζουν ;
-nick- Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν ήταν όλοι καλοί χριστιανοί θα ζούμε την χιπικη ουτοπία, αστό...
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν την ζωή τους ταγμένη στο τρίπτυχο : ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είναι καλοί χριστιανοί (που διδάσκει την αγάπη στον συνάνθρωπο , την αλληλοβοήθεια, την φιλανθρωπία , την αγαθοεργία ....) μισούν -χτυπάνε -προπηλακίζουν συνάνθρωπούς τους λαθρομετανάστες ή οικονομικούς μετανάστες ; Kαλός χριστιανός και ρατσιστής συμβαδίζουν ; εσυ δε βριζεις δλδ? καλος χριστινος και να βριζεις? δε λες ψεματα? καλος χριστιανος και να λες ψεματα? και πολλα αλλα...
@@sos@@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εσυ δε βριζεις δλδ? καλος χριστινος και να βριζεις? δε λες ψεματα? καλος χριστιανος και να λες ψεματα? και πολλα αλλα... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .Απάντηση έχεις ;
fullon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αυτη ειναι η απαντηση μου οι λαθρομεταναστες ειναι κινδυνος και για τα 3 (ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑ! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Αν δεν απαντάτε στο fullon παρακαλώ απενεργοποιήστε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.