Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανηγει κανεις κανα τοπικ για την μεταναστευση για να ειμαστε και σωστοι ? Δεν το αντεχω πια αυτο. Γυρναω απο την δουλεια και πρεπει να εχω στο μυαλο μου οτι στο τοπικ για την αστυνομια, μιλαμε για μεταναστες, στο τοπικ για τα νεα τεχνολογικα μεσα, μιλαμε για τον χριστιανισμο, στο τοπικ για τον χριστιανισμο, μιλαμε για τα νεα τεχνολογικα μεσα. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να κανουμε , αφου υπαρχουν ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν την διαφορα της μεταναστευσης απο την ΛΑΘΡΟμεταναστευση, πρεπει να τους το εξηγησουμε και μια και δυο και τρεις φορες.

Δημοσ.
τι να κανουμε , αφου υπαρχουν ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν την διαφορα της μεταναστευσης απο την ΛΑΘΡΟμεταναστευση, πρεπει να τους το εξηγησουμε και μια και δυο και τρεις φορες.

Όπως το είπες. Άνθρωποι.

Δημοσ.
Δεν ανηγει κανεις κανα τοπικ για την μεταναστευση για να ειμαστε και σωστοι ? Δεν το αντεχω πια αυτο. Γυρναω απο την δουλεια και πρεπει να εχω στο μυαλο μου οτι στο τοπικ για την αστυνομια, μιλαμε για μεταναστες, στο τοπικ για τα νεα τεχνολογικα μεσα, μιλαμε για τον χριστιανισμο, στο τοπικ για τον χριστιανισμο, μιλαμε για τα νεα τεχνολογικα μεσα. Καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.

Να άλλαζαν τους τίτλους οι μοντς?

Δημοσ.

το τοπικ ΑΡΧΙΚΑ αναφεροταν στην επιθεση στους αστυνομικους. η λαθρομεταναστευση προεκυψε μετα. το σωστο ειναι να σπασει σε 2

Δημοσ.
Λιγα λογια για το Oi και το Ska. Ειναι μικρο το ποσοστο των φασιστοειδων μπαντων που δεν ειναι καν η εξαιρεση στο κανονα.

Η ska (reggae/ska/dub) ειδικά, καμμία σχέση. εκτός αν μιλαμε για ska-punk που δεν το γούσταρα ποτέ.

Στο θέμα μας, ναι, η υπερβολική λαθρομετανάστευση αδιαμφισβήτητα προκαλεί προβλήματα. Ακόμα και αν η ιδεολογία μας δεν μπορεί να το πολυχωνέψει, ισχύει. Δεν με νοιάζει αν λένε και κάτι παρόμοιο οι φασίστες κλπ, αλλά αν κάποιος λαθραίος πιάνεται για έγκλημα σοβαρότητας, το καλύτερο θα ήταν η απέλαση. Στα αρχίδια μου αν γενικά τείνω σε αναρχικές/ελευθεριακές φάσεις, σε αυτό το θέμα αυτή είναι η άποψη μου.

Γενικά, παροχές, μέρη, σχολεία , μόρφωση κλπ, θα μπορούσαν να είναι λύσεις. Αλλά όλοι ξέρουμε πως λειτουργούσαν και λειτουργούν αυτοί οι θεσμοί, τι χρειάζεται για να γίνουν καλύτεροι ίσως?

αυτοργάνωση, αυτοδιαχειριζόμενα αμεσοδημοκρατικά κύτταρα,αποκέντρωση εξουσίας κλπ.

Γενικά, δύσκολη η φάση για το ανθρώπινο γένος.

Δημοσ.

Γιατί κανένας από τους ξενόφοβους δεν απαντάει σε αυτήν την ερώτηση ;

Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν την ζωή τους ταγμένη στο τρίπτυχο : ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είναι καλοί χριστιανοί (που διδάσκει την αγάπη στον συνάνθρωπο , την αλληλοβοήθεια, την φιλανθρωπία , την αγαθοεργία ....) μισούν -χτυπάνε -προπηλακίζουν συνάνθρωπούς τους λαθρομετανάστες ή οικονομικούς μετανάστες ;

Kαλός χριστιανός και ρατσιστής συμβαδίζουν ;

Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που έχουν την ζωή τους ταγμένη στο τρίπτυχο : ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είναι καλοί χριστιανοί (που διδάσκει την αγάπη στον συνάνθρωπο , την αλληλοβοήθεια, την φιλανθρωπία , την αγαθοεργία ....) μισούν -χτυπάνε -προπηλακίζουν συνάνθρωπούς τους λαθρομετανάστες ή οικονομικούς μετανάστες ;

Kαλός χριστιανός και ρατσιστής συμβαδίζουν ;

εσυ δε βριζεις δλδ? καλος χριστινος και να βριζεις? δε λες ψεματα? καλος χριστιανος και να λες ψεματα? και πολλα αλλα...

Δημοσ.
εσυ δε βριζεις δλδ? καλος χριστινος και να βριζεις? δε λες ψεματα? καλος χριστιανος και να λες ψεματα? και πολλα αλλα...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .Απάντηση έχεις ;
Δημοσ.

αυτη ειναι η απαντηση μου

οι λαθρομεταναστες ειναι κινδυνος και για τα 3 (ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Δημοσ.

ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑ!

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Αν δεν απαντάτε στο fullon παρακαλώ απενεργοποιήστε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...