Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@fullon, Ποιος είναι ο συντάκτης; Άστο το βρήκα το "εθνικό μέτωπο".

:lol:

Ήμουν σίγουρος όμως από την δεύτερη κιόλας γραμμή που διάβασα...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνούν οι Έλληνες με την απέλαση των λαθρομεταναστών;

Συμφωνεί το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού. Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το "Έθνος της Κυριακής" (11/7/1999) δείχνει ότι το 89.5% των Ελλήνων συμφωνούν με την απέλαση των λαθρομεταναστών. Πανελλαδική έρευνα της V-Project Research Consulting για την "Καθημερινή" (22/11/1998) δείχνει ότι το 83% των Ελλήνων θέλει την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Καλά, το υπόλοιπο 10,5% βρίσκεται στο insomnia? Απορίας άξιο..

Προσωπικά είμαι υπερ της δήλωσης και νομιμοποίησης τους. Αν αυτό είναι αδύνατο τότε ως τελευταία λύση ανάγκης θα πρέπει να εφαρμοστεί απέλαση.

Δημοσ.
Καλά, το υπόλοιπο 10,5% βρίσκεται στο insomnia? Απορίας άξιο..

Καθολου περιεργο δεν ειναι.

Μπορεις πολυ ευκολα να βγαλεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις σε οποιαδηποτε ερευνα.

Βαλε περιορισμο στο οριο ηλικιας ανω των 60 και καντην σε ακριτικες περιοχες και βγαζεις ενα ωραιοτατο 90%. Κανε την ιδια ερευνα με αλλους παραγοντες και θα δεις διαφορετικα αποτελεσματα.

Παντως θα ηθελα να δω μια ερευνα για την απελαση των εθνικιστων τι ποσοστα θα εβγαζε.

Δημοσ.
Πως γινεται παντως σε καθε thread που ανοιγει να βγαινουν στη φορα ρατσιστικες αντιληψεις και οσοι λενε τα αυτονοητα, δηλαδη να υπαρξει ενα μετρο στην αστυνομοκρατια και να βγει η ''σκουπα'' για ολους τους αχρηστους που παρασιτουν μετα στην ΕΛ.ΑΣ, να υπαρχει εκπαιδευση και αξιοκρατια, να ''βομβαρδιζονται'' με γελοιοτητες του τυπου ''ο παππους που δινει τα λουλουδια στα ΜΑΤ'' η να πεταγεται η μπαλα στην εξεδρα και να αρχιζουν θεωριες περι μεταναστευσης και πρασινα αλογα...

Επι του θεματος εχει να πει κανεις τπτ??

-Χρειαζεται η αστυνομια διαρθρωτικες αλλαγες, ναι η ου??

-Χρειαζεται να πανε σπιτι τους ολοι οι τσομπανοι αρχισυνδικαλιστες της σαπιλας που βγαινουν στα καναλια και το μονο που εχουν καταφερει ειναι να μετατρεψουν την ΕΛ.ΑΣ σε ενα αντρο σιχαμαρας και αηδιας?

-Πρεπει οι αστυνομικοι να εκπαιδευονται καλυτερα, ετσι ωστε να αποτρεπονται οσο το δυνατον περιστατικα σαν και αυτο που συζηταμε?

-Πρεπει επιτελους να υπαρξει ''εκπαιδευση'' των αστυνομικων οργανων, ωστε να καταλαβουν ποια ειναι η θεση τους στην κοινωνια?? Kαι να αντιληφθουν οτι δε μπορουν να φερονται με τουπε Μαχαραγια, απο τον τελευταιο Ελληνα πολιτη, μεχρι τον χειροτερο αλλοδαπο εγκληματια??

-Πρεπει τελος παντων η αστυνομια να διοικειται απο τσομπαναρεους(και αρα να βιωνουμε στο πετσι μας ολοι τις αναλογες επιπτωσεις), ή πρεπει αναγκαστικα να αλλαξει ολη η ελληνικη κοινωνια για να μην ενοχληθουν στον υπνο τους μερικα κωθωνια???

Επειδη το θεμα παλι ξεφευγει, χαρη στις ακραιες και ρατσιστικες αποψεις αρκετων καλοθελητων, σε μια προσπαθεια να μας αναγκασουν να επιχειρηματολογησουμε για τ αυτονοητα, μπορουμε επιτελους να συμφωνησουμε στα παραπανω? Η υπαρχει καποιος που διαφωνει?

Δημοσ.
Για τα μηνύματα 197 και 199: Δεν έχω 2 προσωπικότητες, μία για τις κοινωνικές συναναστροφές και μία για το ιντερνετ. Μία κι αυτή είναι! Τις απόψεις μου τις εκφράζω με τον ίδιο τρόπο παντού και πάντα. Και σας ευχαριστώ που υπερθεματίζετε, έχω ζήσει σε σε περισσότερες από 2 χώρες κι αυτό το θεωρώ ευλογία. Το δικαίωμα μου να επιλέξω τον τόπο διαβίωσης, μου το έδωσε κάτι που μου έτυχε, η υπηκοότητα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ απαράδεχτο ο κάθε ένας σαν κι εμένα να έχει το δικαίωμα να επιλέξει που να ζήσει και κάποιος άλλος που γεννήθηκε ας πούμε 3 χιλιόμετρα βορειότερα να το στερείται.

Οι γραμμές στο χάρτη δε μου λένε τίποτα.

Αδερφέ, δεν σε κατηγόρησε κανείς ούτε για τη διπλή σου υπηκοότητα ούτε για την επιλογή σου να ζεις, όχι σε 2 αλλά σε 102 διαφορετικές χώρες. Δεν διαφωνώ επίσης στο θέμα των συνόρων που αναφέρεις. Το θέμα όμως είναι ότι In Real Life πρέπει (και δεν θα έπρεπε) να αποδέχεσαι τους νόμους και τους κανόνες του εκάστοτε κράτους στο οποίο θέλεις να κατοικήσεις ή απλά να εισέλθεις ως τουρίστας.

Εσύ για να μείνεις Γερμανία το έπραξες, παρά το γεγονός ότι η ίδια η συνείδησή σου λέει το αντίθετο, αλλά συμβιβάστηκες με τους κανόνες του Γερμανικού κράτους που είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πόσο αυστηροί είναι με τους μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα παράνομα. Από εκεί και πέρα περιγράφεις μία ουτοπία την οποία ποτέ ο κόσμος μας δεν θα βιώσει (ευτυχώς ή δυστυχώς, ανάλογα από την πλευρά που το βλέπει κανείς).

76t3vg1hjs2nwxvl2iw7.jpg

Δημοσ.
Επειδη το θεμα παλι ξεφευγει, χαρη στις ακραιες και ρατσιστικες αποψεις αρκετων καλοθελητων, σε μια προσπαθεια να μας αναγκασουν να επιχειρηματολογησουμε για τ αυτονοητα, μπορουμε επιτελους να συμφωνησουμε στα παραπανω? Η υπαρχει καποιος που διαφωνει?

Human nature.

Ολα αυτα πρεπει να γινουν αλλα δυσκολα θα πιασουν τοπο.

Ειναι στην φυση του ανθρωπου να τον διαφθειρει η οποιαδηποτε μορφη εξουσιας.

Και αυτοι οι λιγοι που εχουν το μυαλο και την λογικη να μην πεσουν σε αυτην την παγιδα

δυσκολα θα διαλεξουν ενα τοσο ριψοκινδυνο επαγγελμα. Ασε που τους χρειαζομαστε σε πιο νευραλγικους τομεις της κοινωνιας μας, οπως στην πολιτικη για παραδειγμα.

Δημοσ.
Καθολου περιεργο δεν ειναι.

Μπορεις πολυ ευκολα να βγαλεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις σε οποιαδηποτε ερευνα.

Βαλε περιορισμο στο οριο ηλικιας ανω των 60 και καντην σε ακριτικες περιοχες και βγαζεις ενα ωραιοτατο 90%. Κανε την ιδια ερευνα με αλλους παραγοντες και θα δεις διαφορετικα αποτελεσματα.

Παντως θα ηθελα να δω μια ερευνα για την απελαση των εθνικιστων τι ποσοστα θα εβγαζε.

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για το "Έθνος της Κυριακής" (11/7/1999) δείχνει ότι το 89.5% των Ελλήνων συμφωνούν με την απέλαση των λαθρομεταναστών. Πανελλαδική έρευνα της V-Project Research Consulting για την "Καθημερινή" (22/11/1998) δείχνει ότι το 83% των Ελλήνων θέλει την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών

Μα δεν μιλάμε για τελειωμένους "ερευνητές" που δεν είχαν τι να κάνουν και έστηναν τις έρευνες.

Μιλάμε για την Metron Analysis η οποία είναι πασίγνωστη εταιρία ερευνών και της V-Project Research Consulting.

Οι οποία έρευνα ήταν πανελλαδική!

Δημοσ.
Μα δεν μιλάμε για τελειωμένους "ερευνητές" που δεν είχαν τι να κάνουν και έστηναν τις έρευνες.

Μιλάμε για την Metron Analysis η οποία είναι πασίγνωστη εταιρία ερευνών και της V-Project Research Consulting.

Οι οποία έρευνα ήταν πανελλαδική!

Παλι καλα που το διευκρινησες, γιατι θα μεναμε με την εντυπωση οτι τετοιες εταιρειες "αγοραζονται" απο πολυεθνικες, κομματα, ιδιωτες, και γενικοτερα οποιον θελει να βγαλει καποιο κερδος απο τα αποτελεσματα των ερευνων.

Οσο για το πανελλαδικη δεν μου λεει κατι. Αυτα που ειπα εγω ηταν 2 παραδειγματα που μου ηρθαν στο μυαλο. Φανταζομαι καποιος που εχει γνωση του αντικειμενου μπορει να τροποποιησει τις ερωτησεις ωστε να βγαλει τα επιθυμητα (απο τον πελατη) αποτελεσματα.

Δημοσ.

Σιγά τα αυγά όλο και περισσότεροι θα πέφτουν από μέρα σε μέρα αθώοι πάντα έτσι μέχρι να βγούμε όλοι και να πούμε plz βαλτε μας τα τσιπάκια!!!

Ναι αυτό είναι ολα τα πάντα όλα!

Και οποίος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ να το πω απλά.

Ολα ειναι fake απο κάποια μεριά προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν απο κάποια μερια προσπαθούν να μας κάνουν ΜΟΝΟΙ μας να τα φορέσουμε όποιος δεν ξανά καταλαβαίνει το τι λέω όταν έχει λίγο χρόνο απο την ζωή του για την ζωή του ας πατήσει ένα κλικ λοιπόν στην υπογραφή μου και μετά ας μου απαντήσει.

Δημοσ.
Σιγά τα αυγά όλο και περισσότεροι θα πέφτουν από μέρα σε μέρα αθώοι πάντα έτσι μέχρι να βγούμε όλοι και να πούμε plz βαλτε μας τα τσιπάκια!!!

Ναι αυτό είναι ολα τα πάντα όλα!

Και οποίος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ να το πω απλά.

Ολα ειναι fake απο κάποια μεριά προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν απο κάποια μερια προσπαθούν να μας κάνουν ΜΟΝΟΙ μας να τα φορέσουμε όποιος δεν ξανά καταλαβαίνει το τι λέω όταν έχει λίγο χρόνο απο την ζωή του για την ζωή του ας πατήσει ένα κλικ λοιπόν στην υπογραφή μου και μετά ας μου απαντήσει.

Chill out man... listen to some Greek Orthodox Rock.

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όμως. Ακόμα κι αν δεν βαριόμασταν δηλαδή. Τα έχουν φτιάξει τα πράγματα στα μέτρα τους. Στην καλύτερη θα χαρακτηριστείς συνωμοσιολόγος και γραφικός. Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε (λάθος αυτό είναι από αλλού). Δεν την παλεύω άλλο.

Δημοσ.
Chill out man... listen to some Greek Orthodox Rock.

Επειδή είμαι chill out τα λεω αυτά αντίθετος με το τι κάναν όλοι οι παρά πάνω και σχολίασαν για το ποιος έπεσε πως έπεσε κλπ φίλε μου αστε τα Μπιπο ΜΜΕ και βλακειες και ασχοληθείτε με την πάρτη σας και μόνο και όχι με τον κάθε μπάτσο,εγκληματία,πολίτη,στρατιώτη,χριστιανό,σατανιστή και παγανιστη που μας έχουν δώσει και δίνουν στο πιάτο κάθε μέρα μεσα στο ταξίδι της Ζωής μας ;)

Δημοσ.

Ενα πραμα δε καταλαβαινω..

Υπαρχουν ατομα που λενε "να φυγουν ολλοι αλλοδαποι απο την ελλαδα".

Αντε και φυγουν ολλοι οι μεταναστες. Τι θα γινει?

Οσο για του λαθρομεταναστες, δεν ειναι δικαιολογα οτι η "ελλαδα ειναι σταυροδρομι", εξαλου ηταν το μεσαιωνα τωρα υπαρχουν τα τανκερ. Απλος βολευει να υπαρχει ενας αλβαος στην οικοδομη, μια ρωσσιδα στο μπαρ και εναν πακιστανο στα χωραφια.

Μακαρι να τα καταφερει ο αστυνομικος.

Και κριμα στα 4 ατομα που χασανε την ζωη τους απο τροχαιο.

Δημοσ.
Ενα πραμα δε καταλαβαινω..

Υπαρχουν ατομα που λενε "να φυγουν ολλοι αλλοδαποι απο την ελλαδα".

Αντε και φυγουν ολλοι οι μεταναστες. Τι θα γινει?

Οσο για του λαθρομεταναστες, δεν ειναι δικαιολογα οτι η "ελλαδα ειναι σταυροδρομι", εξαλου ηταν το μεσαιωνα τωρα υπαρχουν τα τανκερ. Απλος βολευει να υπαρχει ενας αλβαος στην οικοδομη, μια ρωσσιδα στο μπαρ και εναν πακιστανο στα χωραφια.

Μακαρι να τα καταφερει ο αστυνομικος.

Και κριμα στα 4 ατομα που χασανε την ζωη τους απο τροχαιο.

Σε ποιο (σοβαρο) ποστ το διαβασες αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...